el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άγιαξ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/12/2023

Όλα ή τίποτα για την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Άγιαξ (22:00) και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα, που θα την οδηγήσει στο Europa Conference League.

Η ΑΕΚ θέλει ισοπαλία ή νίκη για να τερματίσει 3η στον δεύτερο όμιλο του Europa League και να συνεχίσει στο Europa Conference League, ενώ ο Άγιαξ ψάχνει μόνο το τρίποντο για να αφήσει την «Ένωση» στην 4η θέση και να αποφύγει έναν πρόωρο και οδυνηρό αποκλεισμό. Φυσικά, η Μαρσέιγ και η Μπράιτον έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και όλα τα βλέμματα στρέφονται στον συναρπαστικό «τελικό» του Άμστερνταμ.

Για το ματς στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League!


Άγιαξ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/12/2023

Παρά τις καλές της εμφανίσεις, η ΑΕΚ «έγραψε» συνεχόμενες ήττες από Μαρσέιγ, Μπράιτον και πλέον καλείται να προστατεύσει το μικρό προβάδισμα από τον 4ο Άγιαξ σε ένα «do or die» παιχνίδι για την 3η θέση του Group B στο Europa League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στο +2 από τους Ολλανδούς με 4 βαθμούς και γνωρίζει πως της αρκεί ένας βαθμός για να κερδίσει το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa Conference League και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Είναι προφανές πως και η νίκη οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, ενώ ο Άγιαξ (2β.) χρειάζεται μόνο το τρίποντο για να «σβήσει» το κάκιστο διάστημα που προηγήθηκε εντός κι εκτός συνόρων και να μην αποκλειστεί πρόωρα από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ θα παίξει ξανά χωρίς τον αρχηγό της, Σέρχιο Αραούχο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Λιβάι Γκαρσία είναι σε θέση να βοηθήσει και να παίξει σε όλο το ματς. Η επιστροφή του Γιόνσον προσφέρει βάθος και εμπειρία στο κέντρο, ενώ σημαντική είναι η απουσία του Γκατσίνοβιτς, που αποβλήθηκε στο ματς με την Μπράιτον. Παραμένει εκτός και ο Στάνκοβιτς, ερωτηματικό υπάρχει γύρω από το status των Πινέδα και Μουκουντί, που χτύπησαν στην τελευταία προπόνηση.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαβορί για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Μάνταλος και Πόνσε, με τους Γαλανόπουλο, Ρότα, Ελίασον, Γκαρσία να διεκδικούν θέση βασικού, ανάλογα και με την τακτική προσέγγιση που θα επιλέξει ο Αλμέιδα.

Στην άλλη μεριά, ο Άγιαξ έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζον Φαν’τ Σιπ και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος Μπεργκχάους δεν υπολογίζεται, αφού είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι επίσης οι Γκοτς, Πασβίρ, Βαν Ντε Μπούμεν, Γκόρτερ και Μάνσβερκ. Οι σταρ της επιθετικής γραμμής, Μπέργκβαιν και Μπρόμπεϊ, αντιμετώπισαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, όμως είναι δεδομένο πως θα παίξουν κανονικά σε έναν αγώνα δίχως αύριο για τους Ολλανδούς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άγιαξ – ΑΕΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 14/12/2023

  • Η ΑΕΚ μετρά έξι ήττες σε ισάριθμα ματς στην Ολλανδία. Μάλιστα, δεν έχει σκοράρει καν σε αυτά τα παιχνίδια.
  • Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων καταγράφηκε ισοπαλία με 1-1.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς του Άγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις έληξηαν με G/G και Over 2.5
  • Τα τελευταία πέντε ματς της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με No Goal.
  • Τα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ έληξαν με το ίδιο σκορ, 1-0.
  • Ο Άγιαξ δεν έχει χάσει ποτέ από την ΑΕΚ. Σε πέντε ματς κόντρα στην ελληνική ομάδα μετρά 4 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άγιαξ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 14/12/2023

Η ΑΕΚ έχει το βαθμολογικό προβάδισμα, όμως θα παίξει στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν με πολλές και σημαντικές απουσίες. Επίσης, ο Άγιαξ παρουσιάζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και την βαριά φανέλα του σε ένα «do or die» παιχνίδι.

Για το μεγάλο ματς στο Άμστερνταμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΞ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

H AEK έχει χαρακτήρα και ποιότητα, όμως οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές. Οι απουσίες είναι σημαντικές, η έδρα είναι δύσκολη, η φανέλα του Άγιαξ παίζει πάντα ρόλο και, επιπρόσθετα, οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα. Ο «Αίαντας» μπορεί να κερδίσει, αλλά τα αμυντικά του κενά ίσως επιτρέψουν στην ΑΕΚ να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άγιαξ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άγιαξ – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/12/2023

Πολλά τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Οι Στάνκοβιτς, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ όλα δείχνουν πως οι Μουκουντί, Πινέδα δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού. Ο Λιβάι Γκαρσία απέχει από το 100% της ετοιμότητάς του και ο Γιόνσον, που θα παίξει βασικός, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις.

Μοναδική μεγάλη απουσία για τον Άγιαξ ο Μπέργκχαους, ενώ ο Άκπομ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αντί του Μπρόμπεϊ, που είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Άγιαξ (4-3-3): Ραμάι – Ρεντς, Σούταλο, Χάτο, Σόσα – Ταχίροβιτς, Τέιλορ, Χλίνσον – Φορμπς, Άκπομ, Μπέργκβαιν

ΑΕΚ (4-4-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπ, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον – Μάνταλος, Τσούμπερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ