el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/10/2022

Με την πλάτη στον τοίχο είναι οι Άρης και ΟΦΗ εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (30/10, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει μία καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οπότε οι βαθμοί είναι απαραίτητοι και για τις δύο.

Ο Άρης ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση είναι ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα έως τώρα και έχουν συγκεντρώσει έξι βαθμούς έπειτα από εννέα αγωνιστικές.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – ΟΦΗ: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/10/2022

Ο Άλαν Πάρντιου προσπαθεί να βγάλει από το αδιέξοδο τον Άρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο τα αποτελέσματα, αλλά με τη συνολική εικόνα της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους από την αρχή του πρωταθλήματος έως και την τελευταία αγωνιστική. Κάτι που αφορούσε και τα παιχνίδια με τον Μπούργος στον πάγκο του, αλλά και τα πρόσφατα με τον Πάρντιου.

Επίσης, αυτό φάνηκε ακόμη και σε παιχνίδια που ο Άρης πήρε αποτέλεσμα. Ενδεικτική είναι η εικόνα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό. Και στα δύο ματς, ο Άρης είχε κάκιστη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος το αποτέλεσμα παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και στις δύο περιπτώσεις.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης». Αυτό ήταν καλύτερο παιχνίδι του Άρη φέτος, σε επίπεδο τακτικής. Ωστόσο οι «κίτρινοι» έφυγαν από την πρωτεύουσα με άδεια χέρια και χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο Νταμπό έχασε τον Σπόραρ στο φάουλ που εκτέλεσε ο Βέρμπιτς και ο Σλοβένος σκόραρε δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους. Ο Άρης καλείται να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και το προσεχές ματς είναι άκρως σημαντικό.

Σε ακόμη χειρότερη μοίρα είναι όμως ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα έχασε πέρυσι τα play off μετά την αθωωτική απόφαση του ΠΑΣ Γιάννινα και κάπου εκεί φαίνεται ότι άρχισε η πτωτική του πορεία. Η εικόνα στα play out δεν ήταν καλή, αφού φάνηκε ότι υπήρχε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας.

Ωστόσο, οι άσχημες εμφανίσεις συνεχίστηκαν και τη νέα χρονιά. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν κατάφερε να βελτιώσει τα πράγματα, οι εμφανίσεις ήταν σχεδόν απογοητευτικές και ο αποκλεισμός από την Κηφισιά στο Κύπελλο αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή και έχρισε ως αντικαταστάτη του τον Λιθουανό, Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο 45χρονος προπονητής έκανε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και την Κυριακή θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και σε επίσημη αναμέτρηση.

Και όπως φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα, έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Ο ΟΦΗ δείχνει ότι μεγάλα και σημαντικά προβλήματα, κυρίως με απουσίες στο ρόστερ, που δεν καλύφθηκαν από τις αποχωρήσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Έπειτα από εννέα αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στον τελευταία αγώνα κλήθηκε να υποδεχθεί τη Λαμία. Η εμφάνιση των γηπεδούχων δεν ήταν κακή. Έφτιαξαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, αλλά σε καμία από αυτές δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Σαράνοφ.

Κυριότερη όλων ήταν στο 72’, όταν ο Ντουρμισάι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η μοναδική νίκη φέτος του ΟΦΗ ήταν εκτός έδρας επί του Βόλου, οπότε οι Κρητικοί ψάχνουν ακόμη την πρώτη νίκη τους, μπροστά στο κοινό τους.


Άρης – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 30/10/2022

  • Το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε χωρίς νικητή, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Έγινε όμως και παιχνίδι Κυπέλλου και εκεί ο Άρης επικράτησε με 3-1.
  • Ωστόσο η συνολική προϊστορία είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό, υπέρ των γηπεδούχων. Σε σύνολο 45 αναμετρήσεων, οι γηπεδούχοι μετρούν 30 νίκες, οι φιλοξενούμενοι μόλις 5, ενώ 10 ματς έχουν λήξει ισόπαλα (30-10-5).
  • Το αήττητο σερί του Άρη είναι στα 12 παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα μετράει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (8-4-0).
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του ΟΦΗ, μέσα στη Θεσσαλονίκη, ήταν τη σεζόν 2003-04 και συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου 2003 με σκορ 1-2.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια του Άρη έχουν λήξει με 2-3 γκολ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε αυτά έχει τρεις νίκες (όλες με Over), μία λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0) και μία ήττα από την ΑΕΚ (0-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

aris ofi3 30102022 novibet


Άρης – ΟΦΗ: Προγνωστικά 30/10/2022

Ο Άρης έχει πετύχει τρεις νίκες στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει. Και στις τρεις το ματς πήγε στο Over. Εδώ φαίνεται ότι θα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον ΟΦΗ, που είναι με νέο προπονητή και σε γενικές γραμμές δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Αρέσει ο άσος με over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΜΕ ΑΣΟ ΚΑΙ OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Ακόμη μία καλή επιλογή είναι το Over 2,5. Το συγκεκριμένο έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία εντός έδρας ματς που νίκησε ο Άρης, αλλά και στα δύο από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο ΟΦΗ. Μάλιστα προσφέρεται και σε εξαιρετική απόδοση.

Η ΑΓΟΡΑ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08

Τέλος, για όποιον θέλει να ρισκάρει με ένα fun bet, αξίζει το ακριβές σκορ 2-1, το οποίο πληρώνει εξαιρετικά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.60

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/10/2022

Για ακόμη ένα παιχνίδι δε λείπουν τα προβλήματα για τον Άλαν Πάρντιου εν όψει του αγώνα που έχει να δώσει ο Άρης με τον ΟΦΗ.

Σίγουρα εκτός από την αναμέτρηση θα είναι ο Πάλμα. Ο Αργεντινός επιθετικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα είναι εκτός αποστολής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός επιθετικός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για χειρονομία που έκανε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οπότε και δε θα παίξει με ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει και ο Ντουκουρέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος συνεχίζει την αποθεραπεία του και λογικά θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα, οι Μαντσίνι και Μπράμπετς αναμένεται να επιστρέψουν καθώς προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού – Ετέμπο, Νταμπό – Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία – Γκρέι.

aris ofi2 30102022 novibet


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/10/2022

Από την Τρίτη (26/10), ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα κι έχει περάσει στην εποχή του νέου προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο 45χρονος Λιθουανός προπονητής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δε θα λείπουν τα προβλήματα

Το βασικό έχει να κάνει με τον Κώστα Γιαννούλη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός τουλάχιστον ένα μήνα.

Αντίθετα, οι Μπουζούκης και Αποστολάκης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζονται για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μανδάς – Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Θοράνινσον – Μεγιάδο, Περέα, Τοράλ, Τζου – Γκερέρο, Ντουρμισάι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ