el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/11/2023

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Στη 12η αγωνιστική τα βλέμματα όλων θα στραφούν αναμφισβήτητα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν δύσκολα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!

 


Άρης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/11/2023

Ο Άρης ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και περιμένει τον Παναθηναϊκό με άγριες διαθέσεις. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς (5-2-4).

Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν στις νίκες με το 0-2 μέσα στον Βόλο και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κάλυψε την εντός έδρας ήττα (1-3) από τον Ατρόμητο.

Πλέον, το ζητούμενο για τον Άρη είναι να χτίσει θετικό σερί και παράλληλα να πάρει ένα νικηφόρα αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις ομάδες που βρίσκονται εντός της πεντάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης στα δύο μεγάλα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι τώρα μετράει μια ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μια ήττα από τον Ολυμπιακό (4-1) στο Φάληρο.

Ο Μάντζιος μεσοεπιθετικά θα στηριχθεί στους Βερστράτε, Νταρίντα, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Ζουλ, Πάρντο. Στην κορυφή της επίθεσης βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Λορέν Μορόν, ο οποίος με 6 γκολ σε 11 συμμετοχές είναι και πρώτος σκόρερ στη Super League.

Σίγουροι στην άμυνα οι Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια μπροστά από τον Κουέστα. Θα απουσιάσει ο Φεράρι.

Ο προπονητής του Άρη παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στη φόρμα του Φώτη Ιωαννίδης.

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλή ομάδα κι έχει κορμό και προπονητή που είναι εκεί τρία χρόνια. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και φαίνεται στην εικόνα της στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Μας περιμένει ένα παιχνίδι δύσκολο αλλά από εκεί και πέρα εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία του παιχνιδιού και να πάρουμε την νίκη», υποστήριξε αρχικά ο Άκης Μάντζιος και στη συνέχεια στάθηκε στην εξέλιξη του Ιωαννίδη, λέγοντας:

«Ο Φώτης έχει τρομερή εξέλιξη και με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί δούλεψα πολύ με αυτό το παιδί στον Λεβαδειακό που ήμασταν μαζί, του έδωσα την δυνατότητα να παίξει και να δείξει τα στοιχεία του».

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι τα λάθη μέσα στο «Βικελίδης» απαγορεύονται και φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν την 6η σερί νίκη που θα τους διατηρήσει τουλάχιστον στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει το πλάνο που τον έχει οδηγήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά υπάρχει δίλημμα για δύο θέσεις.

Οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς είναι σίγουροι και μια θέση διεκδικούν οι Βαγιαννίδης, Κώτσιρας στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ. Στην επίθεση οι θέσεις των Παλάσιος, Ιωαννίδη είναι «κλειδωμένες» και η άλλη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Ο τελευταίος είχε εξαιρετική απόδοση με την Σλοβενία και στη νίκη με 2-1 κόντρα στο Καζακστάν βρήκε δίχτυα.

Μάλιστα, οι Σλοβένοι σφράγισαν και το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Στο συγκεκριμένο ματς έπαιξαν βασικοί και οι Σπόραρ, Τσέριν.

Στο απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς απέναντι στον Άρη παραμένουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ, ενώ εκτός έμειναν και Κλάινχαϊσλερ, Τσοκά. Ανέτοιμος είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος όμως μπήκε στην τελική αποστολή.


Άρης – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία: 26/11/2023

  • Η παράδοση με γηπεδούχο τον Άρη είναι στις λεπτομέρειες υπέρ του Παναθηναϊκού. Σε 29 ματς οι γηπεδούχοι μετρούν 7 νίκες, το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει 12 φορές και 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Το «τριφύλλι» εκτός έδρας έχει το απόλυτο των νικών (6-0-0) και στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς πανηγύρισε τη νίκη με διαφορά ενός τέρματος (Κηφισιά 0-1, Λαμία 1-2).
  • Τα παιχνίδια του Άρη έχουν γκολ στο τελευταίο τους κομμάτι. Συγκεκριμένα στα τελευταία 7 ματς του Άρη σημειώθηκε γκολ μετά το 75.
  • Πέρυσι ο Παναθηναϊκός σε δύο επισκέψεις στο Βικελίδης πήρε ισάριθμες νίκες (0-1, 1-2).
  • 5 Over και 6 Under μετράει ο Άρης σε 11 αγωνιστικές, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 9 Over και 2 Under.
  • Βαθμολογία Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Το στοίχημα της ημέρας είναι πάντα ψαγμένο σε τοπ αποδόσεις.

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 26/11/2023

Άρης και Παναθηναϊκός μας υπόσχονται ένα μεγάλο ματς στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή το βράδυ και για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αναφέραμε και πιο πάνω ότι τα παιχνίδια του Άρη φέτος έχουν αρκετά γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί.

Χρονοσ οποιουδηποτε γκολ από το 70′-90+ σε αποδοση 2.10 

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού θα βάλει δύσκολα και στην άμυνα του Άρη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται και από γκολ απέναντι στη Γαλλία με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 3.20

Ο Άρης μέσα στην έδρα του θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά κι αυτό ενδέχεται να τον οδηγήσει σε κίτρινες κάρτες. Περιμένουμε μάχες ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Μπράμπετς. Ο στόπερ του Άρη θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον φορμαρισμένος φορ του Παναθηναϊκού.

αποδοση 3.00 ο μπραμπετσ να δει κιτρινη καρτα 


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ