el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/10/2022

Τα ντέρμπι δε σταματούν ποτέ στην Premier League και σχεδόν κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα έχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος γίνεται για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ (09/10, 18:30).

Οι γηπεδούχοι διανύουν μία εκπληκτική χρονιά μέχρι στιγμής. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έπειτα από οκτώ αγωνιστικές έχουν επτά νίκες και μόλις μία ήττα. Παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών.

Η Λίβερπουλ από την άλλη είναι το ακριβώς αντίθετο. Έχει διαψεύσει όλα τα προγνωστικά κι έχει απογοητεύσει με την εικόνα της. Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς κι έχει απόσταση έντεκα από την κορυφή.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 09/10/2022

Αν κάποιος ρωτούσε τον πιο αισιόδοξο και φανατικό φίλαθλο της Άρσεναλ πριν από την έναρξη της σεζόν, σε ποια θέση θα ήταν η ομάδα έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, σίγουρα δε θα προέβλεπε ότι θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κι όμως η Άρσεναλ είναι στην πρώτη θέση της Premier League με επτά νίκες και μία ήττα έπειτα από οκτώ αγώνες. Ο Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο. Οι «κανονιέρηδες» έχουν προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες που τους έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα και γι’ αυτό άλλωστε πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Οι προσθήκες των Γκαμπριέλ Ζεσούς, Όλεγκ Ζιντσένκο, Φάμπιο Βιέρα και Ματ Τέρνερ έχουν προσφέρει τα μέγιστα και έχουν καταφέρει να αφομοιωθούν σε τέτοιο βαθμό, που κάποιος θα ισχυριζόταν ότι είναι πολλά χρόνια στην ομάδα.

Το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την Άρσεναλ. Την περασμένη αγωνιστική, οι «κανονιέρηδες» αντιμετώπισαν την Τότεναμ και πάλι εντός έδρας και κατάφεραν να πάρουν ακόμη μία νίκη. Το τελικό 3-1 υπέρ τους δείχνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια και δεν πανικοβλήθηκε από την ισοφάριση της Τότεναμ. Αντιθέτως έπαιξε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα.

Στη διάρκεια της εβδομάδας είχε αγώνα για το Europa League. Εκεί πέτυχε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ. Σκόρερ ήταν οι Ενκέτια, Χόλντινγκ και Βιέρα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της Άρσεναλ είναι η χρονιά που διανύει η Λίβερπουλ. Αν και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield με 3-1, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ειδικά στην Premier League, η εικόνα της Λίβερπουλ είναι κακή. Έπειτα από επτά αγώνες, οι «κόκκινοι» έχουν μόλις δύο νίκες. Και οι δύο είναι εντός έδρας και οι δύο είναι από τον Αύγουστο. Η πρώτη ήταν στις 27 του μήνα με 9-0 επί της Μπόρνμουθ και η δεύτερη στις 31 με 2-1 κόντρα στη Νιούκαστλ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ισοπαλίες. Αρχικά το 0-0 με την Έβερτον εκτός έδρας και την περασμένη αγωνιστική, με την επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες, το 3-3 εντός έδρας με την Μπράιτον.

Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι ήταν μία… σύνοψη της συνολικής φετινής εικόνας της Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Τροσάρ, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και γύρισαν το ματς σε 3-2 με δύο γκολ του Φιρμίνο και αυτογκόλ του Ουέμπστερ. Ωστόσο στο 83’ ο Τροσάρ πέτυχε και τρίτο γκολ για το τελικό 3-3!

Όπως και η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ είχε ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα. Για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, υποδέχθηκε τη Ρέιντζερς, την οποία και νίκησε με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 7’ και ο Σαλάχ με πέναλτι στο 53’.


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/10/2022

  • Η συνολική προϊστορία ευνοεί την Άρσεναλ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ. Μεταξύ των δύο έχουν γίνει 96 παιχνίδια πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι έχουν 41 νίκες, 33 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ 22 φορές νίκησε η Λίβερπουλ.
  • Στα δυο τελευταία ματς στο Λονδίνο έληξαν υπέρ των φιλοξενουμένων με 2-0 και 3-0, ενώ η Άρσεναλ έχει συνολικά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ, ανεξαρτήτως έδρας.
  • Η Άρσεναλ έχει επτά συνεχόμενες νίκες στην έδρα της, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Και τα επτά παιχνίδια έληξαν στο Over 2,5.
  • Η Λίβερπουλ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας φέτος και σε τρία ματς που έχει δώσει, έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Στα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Λονδίνο, η Λίβερπουλ έχει δύο νίκες, η Άρσεναλ μία, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Premier League.

arsenal liverpool4 09102022 novibet


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 09/10/2022

Η Άρσεναλ διαθέτει το μομέντουμ στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είναι σε καλή κατάσταση και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ δεν… πατάει καλά στα πόδια της κι ακόμη ψάχνεται. Ο άσος έχει προβάδισμα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Οι γηπεδούχοι μας έχουν συνηθίσει να σκοράρουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Το ίδιο αναμένεται και από τους φιλοξενούμενους, παρά το γεγονός ότι έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν έως τώρα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.53

Τέλος, για κάποιον που ψάχνει μία καλύτερη απόδοση, αξίζει την προσοχή μας το Combo Bet του άσου με το Over 1,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/10/2022

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει ο Μικέλ Αρτέτα για τον εντός έδρας αγώνα της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο Ζιντσένκο προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των μέσων Ελνένι και Σμιθ-Ρόου, αλλά και του εξτρέμ Νέλσον, οι οποίοι πάντως δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Αρτέτα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Τιέρνι, Γκάμπριελ, Σαλίμπα, Γουάιτ – Τζάκα, Παρτέι – Μαρτινέλι, Βιέρα, Σακά – Ζεσούς.

arsenal liverpool2 09102022 novibet


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/10/2022

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί και η Λίβερπουλ όμως. Και μάλιστα κάποιες που είναι αρκετά σημαντικές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Εκτός είναι ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον, κάτι που σημαίνει ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Το μεγάλο κενό όμως είναι στο χώρο του κέντρου, όπου οι Κεϊτά, Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν και Τζόουνς είναι τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν, όπως επίσης και ο Αρτούρ που χτύπησε τον αγώνα με τη Ρέιντζερς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Τσιμίκας – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – Ντίαζ, Σαλάχ, Νούνιες.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ