el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/11/2023

Η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο Emirates ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Κρίσιμη καμπή στη φάση των ομίλων του Champions League, με την πρωτοπόρο Άρσεναλ να περιμένει τη Σεβίλλη για μία καθοριστική αναμέτρηση όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Άρσεναλ – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2023

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου, καθώς η Άρσεναλ περιμένει τη Σεβίλλη με φόντο την πρόκριση.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να απαντήσουν με… ευρωπαϊκό τρόπο στα εντός συνόρων στραβοπατήματα. Η πορεία της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα εκτροχιάστηκε με ήττα-αποκλεισμό από τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ (3-1) και την ήττα από τη Νιουκάστλ (1-0) για το πρωτάθλημα και τώρα έρχεται η δοκιμασία απέναντι στους κατόχους του Europa League.

Οι γηπεδούχοι χάρη στη νίκη τους στην Ανδαλουσία (1-2) απάντησαν στην ήττα από τη Λανς και διατήρησαν το πάνω χέρι στον όμιλο, φέρνοντας αντίστοιχα σε δύσκολη θέση την ισπανική ομάδα, η οποία παρά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αναλαμβάνει τα ηνία συνεχίζουν να μην πατούν καλά στο χορτάρι.

Εντός συνόρων δυσκολεύονται πολύ, με πέντε αγώνες χωρίς νίκη, ωστόσο στην Ευρώπη με έναν… μαγικό τρόπο συγκεντρώνονται και πετυχαίνουν με το παραπάνω, κάτι που αποτυπώνεται στον μυθικό αριθμό των 7 τροπαίων στο Europa League.

Ωστόσο για να έχουν ευρωπαϊκή συνέχεια, αν όχι στα νοκ άουτ του Champions League, τουλάχιστον στη… διοργάνωσή τους, καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να ψάχνει το «τρίποντο» που θα τη διατηρήσει σε ρόλο αφεντικού στον όμιλο.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρσεναλ – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 08/11/2023

  • Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν επί ισπανικού εδάφους και η Άρσεναλ επικράτησε (1-2) με γκολ από Μαρτινέλι και Ζεσούς, ενώ μείωσε ο Γκούντελι.
  • Η Άρσεναλ έχει 6 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η Σεβίλλη 2 αντίστοιχα.
  • Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων το 2007 με μία νίκη για κάθε ομάδα στην έδρα της (3-0 η Άρσεναλ, 3-1 η Σεβίλλη).
  • Η Άρσεναλ έχει ρεκόρ 13-9-16 απέναντι σε ισπανικές ομάδες.
  • Η Σεβίλλη έχει ρεκόρ 10-8-9 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Η Άρσεναλ προέρχεται από ήττα στην Premier League (1-0 από τη Νιουκάστλ) ενώ η Σεβίλλη από ισοπαλία στη La Liga (1-1 με τη Θέλτα).
  • Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το 0-3 επί της αδύναμης Κινταράρ στο Copa del Rey, ενώ έχει πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με μία ήττα και τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Με 11 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές έχει περιοριστεί στην 15η θέση της La Liga.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άρσεναλ – Σεβίλλη: Προγνωστικά 08/11/2023

Η Άρσεναλ περιμένει τη Σεβίλλη στο Λονδίνο για μία καθοριστική αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν ουσιαστικά την πρόκριση σε περίπτωση νίκης.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν συνδυάσει με G/G τα 2/3 των αγώνων τους, ενώ η Σεβίλλη έχει 3/3 και στο Emirates θα κυνηγήσουν να σκοράρουν.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Η Σεβίλλη ειδικά στην Ευρώπη στηρίζεται στην εμπειρία και ο Ιβάν Ράκιτιτς είναι εκ των πλέον έμπειρων του ρόστερ. Ο Κροάτης δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του εκτός περιοχής και θα ποντάρουμε να έχει τουλάχιστον μία τελική στην εστία.

ΡΑΚΙΤΙΤΣ OVER 0.5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.35 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2023

Για τον Μικέλ Αρτέτα ένα από τα ζητούμενα είναι η κατάσταση του Όντεγκαρντ που αγωνίστηκε με την Γουέστ Χαμ, αλλά όχι με τη Νιουκάστλ και από τη στιγμή που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, έστω κι αν προλάβει, θα είναι στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Βιεϊρά, Ζορζίνιο, Ράις – Σάκα, Τροσάρντ, Μαρτινέλι.

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2023

Στη Σεβίλλη ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει θέμα με τις απουσίες Ράμος και Φερνάντο, με την ισπανική ομάδα να αναζητά λύση στην επίθεση με την παρουσία Εν Νεσίρι και Λουκεμπάκιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίλαντ – Νάβας, Γκουντέλι, Μπάντε, Ακούνια – Ράκιτιτς, Σουμαρέ, Σόου – Λουκεμπάκιο, Εν Νεσίρι, Οκάμπος.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ