el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/11/2023

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (20:30) στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό ματς στην Αρκαδία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Σημαντική και επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό που δοκιμάζεται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα, θέλοντας το 3/3 στην επαρχία, για να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα τη μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Τρίπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/11/2023

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό στην Αρκαδία με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ψάχνει νίκη-απάντηση μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ για να μη μείνει κι άλλο πίσω, καθώς ήδη βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες έχασαν έδαφος στην κούρσα της κορυφής στο πρωτάθλημα εξαιτίας της ήττας από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-4), σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση ειδικά στα μετόπισθεν.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (1-0) για το Europa League, παρά την καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να χαθεί έδαφος στη μάχη της πρόκρισης και στόχος είναι να σταματήσει το αρνητικό σερί με ένα «τρίποντο» που θα σημάνει νέα αρχή.

Αντίθετα στόχος είναι να συνεχιστεί το μεγάλο αήττητο σερί στην επαρχία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν γνωρίσει ήττα σε αγώνα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης εδώ και πέντε χρόνια και το 1-0 από τον ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018, σερί που έχει φτάσει πλέον τα 40 παιχνίδια.

Από την πλευρά του ο Αστέρας χάρη στο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (0-1) έφτασε τις τρεις νίκες σε 10 αγώνες κι έφτασε τους 11 βαθμούς, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερα ματς δίχως «τρίποντο».

Πλέον η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αναζητά για πρώτη φορά φέτος back to back νίκες, για να σπάσει παράλληλα το αήττητο σερί των Πειραιωτών στην Αρκαδία και να κερδίσει κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία.

Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός είναι μεν αήττητος στα 11 τελευταία παιχνίδια, μετά το 2-1 υπέρ του Αστέρα το 2014, ωστόσο έκτοτε σε έξι αγώνες οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το «τρίποντο», όπως συνέβη και στο περσινό ματς που έμεινε στο 0-0.

Ωστόσο τώρα δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, έχοντας 2/2 στις εξορμήσεις στην επαρχία, σε Γιάννινα (0-3) και Ηράκλειο (0-2).

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 12/11/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 21 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, έχοντας μηδενιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και αφαίρεση ενός βαθμού. Οι Πειραιώτες την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (2-4).
  • Ο Αστέρας Τρίπολης έχει 11 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε νικητής από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-1).
  • Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα 11 τελευταία παιχνίδια στην Τρίπολη, μετά το 2-1 υπέρ του Αστέρα το 2014. Σε αυτά τα παιχνίδια οι Πειραιώτες έχουν 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. Μία εξ αυτών ήταν το περσινό 0-0.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα μεγάλο αήττητο σερί στην επαρχία, καθώς είναι αήττητοι εδώ και 40 αγώνες, με 32 νίκες, 8 ισοπαλίες.
  • Ο Ολυμπιακός έχει 2/2 στην επαρχία, σε Γιάννινα (0-3) και Ηράκλειο (0-2). Σε αμφότερες τις αναμετρήσεις σκόρερ δύο γκολ ο Ντάνιελ Ποντένσε.
  • Τα τελευταία ματς του Αστέρα στο πρωτάθλημα έχουν συνδυαστεί με N/G.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 12/11/2023

O Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη και δεν έχει περιθώρια να μην πάρει τη νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή. Σε δύο εξορμήσεις στην επαρχία η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει νικήσει άνετα (0-3, 0-2) και θέλει το 3/3 μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την απόρριψη της έφεσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Τόσο με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όσο και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Ντάνιελ Ποντένσε (δύο σε κάθε ματς) και θα αποτελέσει και πάλι επιθετική αιχμή.

ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/11/2023

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς έχει τρεις παίκτες τιμωρημένους (Μουνάφο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα), ενώ τραυματίες είναι Σίκο και Βίκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Χουχούμης, Ατιένζα, Καστάνιο, Χριστόπουλος – Σουρλής, Ντιαρά – Ρέγκις, Μπαρτόλο, Καλτσάς – Μιριτέλο.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/11/2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα χρειαστεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον τιμωρημένο Καμαρά, αναζητώντας γρήγορο γκολ για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ορτέγκα, Ρέτσος, Πορόζο, Ροντινέι – Έσε, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος – Φορτούνης, Ποντένσε, Γιόβετιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ