el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/12/2023

Σπουδαίο ματς στην Premier League. Η εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ (19:30) και το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία καταπληκτική εμφάνιση και τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Άρσεναλ κυριαρχεί μέχρι στιγμής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με πειστικές εμφανίσεις, αλλά και με γκολ – νίκης στις καθυστερήσεις, κάτι που συνέβη και στο 4-3 επί της Λούτον.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς, η Άστον Βίλα ήταν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, στο -4 από την 1η Άρσεναλ (36β.) και στο -2 από την 2η (34β.) Λίβερπουλ.

Για το μεγάλο ματς της 16ης αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλες οι αγορές της Premier League!


Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 09/12/2023

Αν κάποιος πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι έλεγε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχανε και θα είχε 20 (!) σουτ λιγότερα από την Άστον Βίλα, τότε πιθανότητα θα τον περνούσαν για τρελό.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πραγματοποίησε – ακόμα μία – καταπληκτική εμφάνιση και στο γήπεδο έδειξε, χωρίς καμία υπερβολή, πως φέτος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και να κυνηγήσει με ισχυρές πιθανότητες μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Εκτός από την εξαιρετική δουλειά του Έμερι και την φόρμα παικτών όπως ο Γουότκινς, ο Τόρες, ο Μπέιλι, ο Ντιαμπί και ο Λουίζ, η Βίλα κερδίζει πολλά από την έδρα της. Είναι χαρακτηριστικό πως μετρά οκτώ σερί νίκης στο Βίλα Παρκ και πως έχει χάσει μόλις μία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο από την έναρξη της σεζόν, στο 1-2 από την Έβερτον.

Η Άρσεναλ είναι υποψιασμένη και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να «σπάσει» μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πίσω της. Αν και σε γενικές γραμμές οι Λονδρέζοι παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο, εντούτοις στις τελευταίες αναμετρήσεις της – εκτός από το εμφατικό 6-0 επί της Λανς – δυσκολεύτηκε αρκετά: Κόντρα σε Μπρέντφορντ (1-0) και Λούτον (4-3) χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις (από τους Χάβερτζ και Ράις, αντίστοιχα), ενώ και στο 2-1 με τη Γουλβς απαιτήθηκαν αρκετά κιλά ιδρώτα.

Επίσης, είναι δεδομένο πως ο Αρτέτα θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγές και να δώσει ανάσες σε παίκτες που παίζουν συνέχεια στα τελευταία ματς. Στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Τόμας Πάρτεϊ, Έμιλ Σμιθ – Ρόου, Ζουριέν Τίμπερ, Φάμπιο Βιέιρα, εξαιρετικά αμφίβολος ο Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 09/12/2023

  • Η Άστον Βίλα μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα έχει επίσης δύο ισοπαλίες και δέκα νίκες.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Άστον Βίλα συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Η Άρσεναλ μετρά έξι συνεχόμενες νίκες.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Άρσεναλ συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Άστον Βίλα έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος στην έδρα της και κέρδισε σε όλα τα υπόλοιπα ματς μπροστά στο κοινό της.
  • Η Άρσεναλ έγραψε δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της (1-0 από τη Νιούκαστλ, 3-1 από την Γουέστ Χαμ).
  • Απόλυτη ισορροπία στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με την Άρσεναλ και την Άστον Βίλα να μετρούν από δύο νίκες.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με No Goal.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Προγνωστικά 09/12/2023

Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς κόντρα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη  φόρα μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και μπορούν να πουν ότι δεν είναι το αουτσάιντερ στο ματς, όμως η Άρσεναλ διαθέτει ποιότητα, βάθος και, το κυριότερο, έχει προετοιμαστεί για μία πραγματική μάχη.

Η έδρα και η ψυχολογία ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Βίλα Παρκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

2/3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 στη NOVIBET

Η φετινή Άστον Βίλα δεν αστειεύεται και ειδικά στην έδρα της παρουσιάζει καταπληκτικό αγωνιστικό πρόσωπο. Η Άρσεναλ παρουσιάζει δυσκολίες στα τελευταία της παιχνίδια και ίσως ήρθε η ώρα για ένα «στραβοπάτημα». Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε αρκετά γκολ, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν τεράστια ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/12/2023

Ο Έμερι θα εμπιστευτεί κατά πάσα πιθανότητα την ενδεκάδα που ξεκίνησε και στο ματς με τη Σίτι, ενώ δεν έχει νέες απουσίες πέρα από τις γνωστές και μακροχρόνιες των Μινγκς, Τραορέ και Μπουέντια.

Εκτός δράσης οι Πάρτεϊ, Σμιθ – Ρόουτ, Φάμπιο και Τίμπερ για την Άρσεναλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τομιγιάσου. Επίσης, ο Αρτέτα αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αφού υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων.

Άστον Βίλα (4-5-1): Μαρτίνες – Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντιν – Ντιαμπί, Τιέλεμενς, Λουίζ, Καμαρά, ΜακΓκίν – Γουότκινς

Άρσεναλ (4-2-3-1): Ράμσντειλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Ράις, Ζορζίνιο, Όντεγκααρντ – Σάκα, Ζεσούς, Μαρτινέλι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ