el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/03/2024

Μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) στο σπουδαίο ματς της 29ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες προκρίσεις στα προημιτελικά του Champions League και τώρα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία μάχη με… έντονο το άρωμα της ευρωπαϊκής εξόδου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αυτήν την στιγμή, η Ατλέτικο είναι 4η με 55 βαθμούς και η Μπαρτσελόνα 3η με 61 βαθμούς, σε μία κόντρα που περιλαμβάνει ακόμα την 2η Χιρόνα (62β.) και την 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο (55β.), με την Ρεάλ (69β.) να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κούπα του πρωταθλητή.

Για το ματς στο Μετροπολιτάνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/03/2024

Δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί στην Ατλέτικο από την τεράστια πρόκριση επί της Ίντερ. Αν και το ματς… στράβωσε, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρήκε τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα, κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και τελικά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Εκεί θα παίξει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Ατλέτικο άφησε εκτός συνέχειας μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, πήρε έξτρα ενέργεια για να κυνηγήσει την κούπα και τώρα επιστρέφει σε ρυθμούς ισπανικού πρωταθλήματος για μία ακόμα σπουδαία νίκη. Μετά από αρκετές μαζεμένες – και εκτός προγράμματος – ήττες, οι Μαδριλένοι έμειναν πίσω στη μάχη της τριάδας και ταυτόχρονα έβαλαν στο… παιχνίδι την 5η Μπιλμπάο.

Παρόλα αυτά, η ψυχολογία άλλαξε εντελώς μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Ίντερ και ο Σιμεόνε, που δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Χιμένες, όπως φυσικά και τους μακροχρόνια απόντες Λεμάρ και Βιτόλο.

Η… περπατημένη των τριών στόπερ δεν θα αλλάξει και η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Όμπλακ, Σάβιτς, Παουλίστα, Ερμόσο, Λίνο, Σαόυλ, Κόκε, Ντε Πολ, Γιορέντε, Γκριεζμάν και Μοράτα.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα και στην Μπαρτσελόνα. Παρά τις απουσίες (παραμένουν εκτός οι Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μπαλδέ, Τόρες, όπως φυσικά εδώ και καιρό ο Γκάβι), οι Καταλανοί κυριάρχησαν απόλυτα, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος και με το 3-1 «καθάρισαν» τη Νάπολι για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Κάποιοι μας είχαν αποκλείσει πριν καν παίξουμε, αλλά εμείς δείξαμε την ποιότητά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάβι, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα κόντρα στη Νάπολι.

Έτσι, το πιθανό αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα αποτελείται από τους Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Μπαλδέ, Κρίστενσεν, Γκουντογάν, Φερμίν, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά και Προϊστορία 17/03/2024

  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες) στα τελευταία εννιά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ατλέτικο έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος στην έδρα της.
  • Και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ατλέτικο ολοκληρώθηκαν με 2-3 συνολικά γκολ στο τέλος των 90 λεπτών.
  • Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Μπαρτσελόνα συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • H Μπαρτσελόνα μετρά 4 σερί νίκες απέναντι στην Ατλέτικο. Οι τρεις τελευταίες είχαν το ίδιο σκορ, 1-0.
  • Τα τελευταία τέσσερα ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ατλέτικο Μαδρίτης συνδυάστηκαν με No Goal και Under 2.5 γκολ.
  • Πριν το 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα κατέγραψε 12 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με G/G.
  • Μόνο η Λίβερπουλ (24) έχει σκοράρει περισσότερες φορές από την Μπαρτσελόνα (21) μετά το 75ο λεπτό σε όλη την Ευρώπη.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 17/03/2024

Αμφίρροπο ντέρμπι, ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Το Μετροπολιτάνο αποτελεί «κάστρο» φέτος (μόλις μία ήττα η Ατλέτικο εκεί) και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, όμως η Μπαρτσελόνα είναι εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και δείχνει να έχει βρει απαντήσεις στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Για το ματς στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.   

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.65 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2.5Γ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα θα είναι ξανά… μαζεμένη στην άμυνα, η Ατλέτικο δεν έχει λόγο να πιεστεί από νωρίς και η ισορροπία αναμένεται ως το πιο λογικό – ποδοσφαιρικά – σενάριο στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga. Ο ρυθμός ίσως ανοίξει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Σιμεόνε και Τσάβι θα κοιτάξουν να αποφύγουν τα ρίσκα στο πρώτο ημίχρονο.

Επίσης, με βάση τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια και την κόπωση από τα μεσοβδόμαδα ματς για το Champions League, ίσως δούμε χαμηλό σκορ και ένα αποτέλεσμα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ