el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/11/2022

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League έχει ένα πολύ σημαντικό ματς στο Περιστέρι το Σάββατο (05/11, 19:00), όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη. Οι δύο ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο, έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα.

Καμία δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στο ύψος των προσδοκιών που έχουν προκύψει από την αρχή της σεζόν. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Άρης από την πλευρά του είναι σε ακόμη χειρότερη θέση. Βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αλλά απέχει 16 βαθμούς από την κορυφή και ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ατρομήτου απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ατρόμητος – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/11/2022

Ο Ατρόμητος έκανε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν λειτουργήσει στο βαθμό που θα περίμεναν οι αρμόδιοι και κυρίως ο προπονητής, Κρις Κόουλμαν.

Έπειτα από δέκα αγωνιστικές, ο Ατρόμητος έχει μόλις 11 βαθμούς. Μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Και μπορεί να ξεκίνησε καλά, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ενδεικτικό είναι ότι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες. Η νίκη ήταν επί του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας και οι τέσσερις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό εκτός έδρας και από τον Βόλο εντός έδρας.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Οι Περιστεριώτες δεν έκαναν καλή εμφάνιση και οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα, είχαν πιο πολλές και καλές φάσεις και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους.

Ο Ατρόμητος μπορεί να απάντησε με τον Ρομπάιγ στο αρχικό προβάδισμα του Νίκα, αλλά μετά το 2-1 που έκανε Σκβάρκα, δεν βρήκε άλλη λύση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Τώρα δίνει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του. Αρχικά με τον Άρη και στη συνέχεια με τον Αστέρα Τρίπολης. Και τα δύο είναι must win για την ομάδα του Κόουλμαν. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, ώστε η διακοπή του πρωταθλήματος να τον βρει πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα για τον Άρη δεν είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τον Ατρόμητο. Μάλλον χειρότερα μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τη σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις, κάνοντας λόγο για πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, έπειτα από τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα φάνηκε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Η ανασταλτική λειτουργεία ήταν κάκιστη με συνέπεια, στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Άρης να γίνεται… έρμαιο των γηπεδούχων.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει και πολύ, την αρκετά προβληματική εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, η εικόνα της ομάδας είναι άσχημη και μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης έχεις μόλις μία νίκη, η οποία ήρθε με πολύ κόπο. Ήταν κόντρα στον Ιωνικό, από τον οποίο ο Άρης βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο. Ωστόσο στο δεύτερο μισό του αγώνα -όπως και με τον Ολυμπιακό άλλωστε- έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1.

Το πιο πρόσφατο, χρονικά, παιχνίδι ήταν με τον ΟΦΗ εντός έδρας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, αν και οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 49’.

Αυτό έχει συμβεί και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Άρη. Στα δύο το γύρισε και νίκησε 2-1 Ολυμπιακό και Ιωνικό, στο ένα ηττήθηκε από την ΑΕΚ δεχόμενος και δεύτερο τέρμα (0-2) και στο τελευταίο με τον ΟΦΗ, απλά ισοφάρισε σε 1-1.

Η βαθμολογική θέση του Άρη είναι αρκετά κακή και οι «κίτρινοι» πρέπει να αρχίσουν να βρίσκουν θετικά αποτελέσματα και μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα ματς, όπου μετράει τρεις ήττες και μία νίκη με 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη.


Ατρόμητος – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 05/11/2022

  • Η προϊστορία των αναμετρήσεων του Ατρομήτου με τον Άρη στο Περιστέρι είναι σχετικά μικρή, αλλά έστω κι έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά των φιλοξενουμένων.
  • Σε σύνολο 17 αναμετρήσεων πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος έχει τρεις νίκες, ο Άρης 6 νίκες και 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (3-8-6).
  • Ο Άρης φεύγει αήττητος στα τελευταία τρία παιχνίδια στο Περιστέρι. Πέρυσι νίκησε με 3-1, ενώ τα δύο προηγούμενα έληξαν ισόπαλα με 2-2.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του Ατρομήτου ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2018 με 4-2. Από εκείνη την ομάδα του Ατρομήτου έχει μείνει μόνο ο Χατζηισαΐας, ενώ από τον Άρη ο Κουέστα.
  • Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ατρομήτου στο Περιστέρι έληξαν στο Under. Σε κανένα από αυτά δεν κέρδισαν οι Περιστεριώτες (1-1 με Παναιτωλικό, 0-0 με Λαμία και 0-2 με Βόλο).
  • Αντίθετα, οι δύο νίκες που πήραν οι «κυανόλευκοι» στην έδρα τους ήρθαν Over, με 3-1 επί του ΟΦΗ και 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
  • Τρία συνεχόμενα Under εκτός έδρας έχει ο Άρης. Τη νίκη με 2-0 στην Τρίπολη, αλλά και δύο ήττες από Βόλο και Παναθηναϊκό με 2-0 και 1-0, αντίστοιχα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

atromitos aris1 05112022 novibet


Ατρόμητος – Άρης: Προγνωστικά 05/11/2022

Σύμφωνα με όσα έχουν δείχνει στα τελευταία τους παιχνίδια, το Under θα είχε λογική. Ωστόσο, οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη. Είναι με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται βαθμούς. Το παιχνίδι θα είναι πάνω κάτω με αρκετές φάσεις, ενώ το Over προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει οι γηπεδούχοι στα τέσσερα προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ το ένα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Θα πάμε κόντρα στη μικρή παράδοση, που έχει χτιστεί, ποντάροντας ότι θα βρουν αυτοί πρώτοι δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Τέλος, οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο και υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να έρθει over, αξίζει πολύ το combo bet υπέρ του με το over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2022

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Κρις Κόουλμαν είναι ο Μουνίθ, ο οποίος είναι τραυματίας και απουσιάζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Ισπανός έκανε κάποιες προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι 100% έτοιμος για να μπει στην αποστολή. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ουαλού τεχνικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Κουέν, Γκονθάλεθ – Κλωναρίδης, Κιάρτασον, Ρομπάιγ.

atromitos aris3 05112022 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2022

Δύο απουσίες έχει ο Άλαν Πάρντιου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ο λόγος γίνεται για τον Ντουκουρέ, ο οποίος είναι μεν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Το θετικό είναι ότι υπολογίζεται κανονικά ο Ζερβίνιο, του οποίου μειώθηκε η ποινή σε μία αγωνιστική και θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης, επιστρέφει ο Πάλμα, που εξέτισε τη δική του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταμπό – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο – Γκρέι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ