el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/08/2022

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο τη Βαλένθια τη Δευτέρα το βράδυ (23:00) στο Μεστάγια σε ματς για την 3η αγωνιστική στη La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί λόγω ποιότητας, ενώ έχουν δημιουργήσει και εξαιρετική παράδοση κόντρα στις «νυχτερίδες».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Μεστάγια μας περιμένει μια μεγάλη μάχη, αφού οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!


Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/08/2022

Η Βαλένθια μετράει μια νίκη (1-0 εντός έδρας με τη Χιρόνα) και μια ήττα (1-0 εκτός έδρας με την Αθλέτικο Μπιλμπάο) στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Η έναρξη της σεζόν δεν κρίνεται 100% ικανοποιητική, αφού η ήττα από τους Βάσκους θα μπορούσε να αποφευχθεί σε περίπτωση που η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έπαιζε με περισσότερη συγκέντρωση και ενέργεια επιθετικά. Το γεγονός ότι απείλησε ελάχιστα δημιούργησε προβληματισμό.

Ο Ιταλός προπονητής ήδη έχει περάσει αρκετά στοιχεία από τη νοοτροπία του σχετικά με την αμυντική λειτουργία, όμως περιμένει μεγαλύτερη επιθετικότητα  και ζητάει από τους παίκτες επιμονή και υπομονή στο επιθετικό τους παιχνίδι.

Οι νυχτερίδες αν εξαιρέσουμε την απουσία του τιμωρημένου Γκάγια δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και ο Γκατούζο περιμένει αντίδραση από τους παίκτες.

Μάλιστα, ο Ιταλός Coach έδωσε το σύνθημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει μετά την ήττα να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε ότι η Ατλέτικο διαθέτει εξαιρετική ομάδας, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου τα δώσουν όλα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Βαλένθια λίγες ώρες πριν το μεγάλα ματς ήρθε σε συμφωνία με τον Έντινσον Καβάνι! Ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας και συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο Καβάνι τη Δευτέρα να αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν… μουδιασμένα και σε δύο αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στο ενεργητικό της. Στην πρεμιέρα εντυπωσίασε με νίκη στην έδρα της Χετάφε με σκορ (0-3), όμως στη 2η αγωνιστική προσγειώθηκε απότομα, αφού η Βιγιαρεάλ με καταπληκτική εμφάνιση απενεργοποίησε τα ατού των Μαδριένων και επικράτησε 2-0 μεσα στο Wanda Metropolitano. Αναμφισβήτητα η ήττα της Ατλέτικο στο πρώτο εντός έδρας ματς στη La Liga σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε «φροντιστήρια» μεσοβδόμαδα και το ζητούμενο είναι οι παίκτες του να αντιδράσουν προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπέτις είναι στο 3/3 με 9 βαθμούς και Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ ακολουθούν με 7 πόντους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεσοεπιθετικά το παιχνίδι της Ατλέτικο εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από τις εμπνεύσεις και τις επιδόσεις του Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος στο πρώτο παιχνίδι έφτιαξε τους συμπαίκτες του μοιράζοντας ασίστ, όμως με τη Βιγιαρεάλ μπόκαρε, εμφάνισε σημάδια κούρασης και τελικά αντικαταστάθηκε στο 70’.

Ο προπονητής της Ατέλτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε σχετικά με το παιχνίδι τόνισε ότι «η Βαλένθια μέσα στην έδρα της παίζει με πάθος και μεγάλη αγωνιστική ένταση και ξέρουμε ότι θα μας δυσκολέψει».

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!



Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 29/08/2022

  • Εξαιρετική παράδοση έχουν δημιουργήσει οι ροχιμπλάνκος κόντρα στις νυχτερίδες. Συγκεκριμένα η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια απέναντι στη Βαλένθια ανεξαρτήτως έδρας.
  • 2 νίκες (0-1, 0-2) και 4 ισοπαλίες οι 3 με Goal (3-3, 2-2, 1-1, 0-0) είναι ο απολογισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης την τελευταία 6ετία μέσα στην έδρα της Βαλένθια.
  • Τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της Βαλένθια έχουν λήξει Under 2,5 και τα 3 από 5 No Goal.
  • Τάση στα No Goal παρουσιάζει η Ατλέτικο Μαδρίτης με 5/6, ενώ σε 7 από τα 10 τελευταία ματς σκοράρει εκτός έδρας.
  • 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Goal!
  • 20 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησε το καλοκαίρι η Ατλέτικο για να αποκτήσει τον Ναουέλ Μολίνα από την Ουντινέζε. Ο 24χρονος μπακ χαφ με καταγωγή από την Αργεντινή με το καλημέρα πήρε θέση βασικού, όμως την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Βιγιαρεάλ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά 29/08/2022

Το πάθος των δύο ομάδων για επιστροφή στις επιτυχίες θα ξεχειλίσει στο Μεστάγια και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς της Δευτέρας στη La Liga.

Το συγκεκριμένο ματς παρουσιάζει μεγάλη τάση στα Goal και οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί και φέτος είναι αρκετές.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και είναι ικανή να προηγηθεί μέσα στο Μεστάγια.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 0-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72

Το επιθετικό δίδυμο της Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζοάο Φέλιξ – Μοράτα) είναι ικανό να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Βαλένθια και περιμένουμε ότι θα ταλαιπωρήσει τους γηπεδούχους.

ΜΟΡΑΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88

Στα Combo Bets της Novibet οι επιλογές είναι εκρηκτικές και η επιλογή

GOAL & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/08/2022

Το απουσιολόγιο του Τζενάρο Γκατούζο είναι σχεδόν άδειο, αφού απουσιάζει μόνο ο αριστερός μπακ Γκάγια. Ο Ιταλός προπονητής δεν θα αλλάξει το 4-3-3 που εφαρμόζει και στα πρώτα του επίσημα παιχνίδια δίνει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της τακτικής και στον τρόπο που λειτουργεί η άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Ντιακαμπί, Παουλίστα, Βάθκεθ – Γκιγιαμόν, Μούσα, Σολέρ – Καστιγέχο, Λίνο, Ντούρο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/08/2022

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και ευελπιστεί ότι ο Ζοάο Φέλιξ θα επαναλάβει την εμφάνιση της πρεμιέρας. Επιθετικά ο Πορτογάλος είχε εξαιρετικές συνεργασίες με τον Μοράτα.

Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Μολίνα που στο ματς με τη Βιγιαρεάλ δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Τραυματίας ο Σαβτις (αμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Χιμένες, Βίτσελ, Μαντάβα – Κόκε, Λεμάρ, Λεμάρ, Γιορέντε, Σαούλ, Καράσκο – Ζοάο Φέλιξ, Μοράτα.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Instagram Διαγωνισμός: Κέρδισε μία Τηλεόραση 55″ Smart Led!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ