el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/12/2023

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο (22:00) στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της La Liga. Για το σπουδαίο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι ισόβαθμες Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο τίθενται αντιμέτωπες στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα, με στόχο το «τρίποντο» για να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της La Liga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην La Liga!


Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο οι οποίες καλούνται να πάρουν το «τρίποντο» για να μην μεγαλώσει η απόστασή τους από την κορυφή.

Με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς η απόσταση από την πρώτη θέση (Ρεάλ, Χιρόνα) είναι στο -4 και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης είναι κρίσιμη για να μείνουν κι άλλο πίσω.

Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκές νίκες που τους έχουν επιτρέψει να στραφούν με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, με την Μπάρτσα να θέλει να επιβεβαιώσει την παράδοση των τελευταίων 17 ετών που τη θέλει να είναι αήττητη όταν υποδέχεται την «Ατλέτι».

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σιμεόνε που φέτος δείχνει ένα πρόσωπο που δε μας έχει συνηθίσει υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, με καλό ποδόσφαιρο και παραγωγικότητα αναζητά την πρώτη νίκη στη Βαρκελώνη από το 2006, ήτοι την πρώτη επί ημερών Σιμεόνε!

Ο κοινός τους στόχος είναι ο τίτλος και για να διατηρηθούν με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην κούρσα η νίκη είναι απαραίτητη σε ένα ντέμπι που μπορεί θεωρητικά να είναι νωρίς, αλλά μπορεί να ορίσει πολλά για τη συνέχεια, ειδικά για τον ενδεχόμενο… χαμένο.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Στατιστικά & Προϊστορία 03/12/2023

  • Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς, στο -4 από την κορυφή, ωστόσο η ομάδα του Σιμεόνε έχει ένα ματς λιγότερο.
  • Η Ατλέτικο με 12 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο εδώ και 23 αγώνες με 15 νίκες και 8 ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη των «ροχιμπλάνκος» στη Βαρκελώνη ήταν το 1-3 τον Φεβρουάριο του 2006.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ η Ατλέτικο νίκησε τη Μαγιόρκα (1-0).
  • Στις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους στο Champions League η Μπαρτσελόνα νίκησε την Πόρτο (2-1), ενώ η Ατλέτι νίκησε τη Φέγενορντ (1-3).
  • Σε 19 επίσημα ματς η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει στα 17. Εξαίρεση το 0-0 με τη Χετάφε και η ήττα 1-0 από τη Σαχτάρ.
  • Στα ίδια επίπεδα κινείται η Ατλέτικο που έχει 17/19 ματς με γκολ.
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Προγνωστικά 03/12/2023

Ντέρμπι στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε ισόβαθμους και οι ισορροπίες είναι λεπτές, με τις δύο ομάδες να έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και να μπορούν να απαντήσουν σε περίπτωση που δεχθούν πρώτες τέρμα.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αυτό το πλαίσιο το σκορ είναι πολύ πιθανό να μη μείνει εκεί ειδικά αν το πρώτο γκολ σημειωθεί νωρίς, ώστε να έχουμε Over.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2023

Η βασική απουσία για τον Τσάβι είναι αυτή του Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια με τον Πένια να καλύπτει το κενό του και τον τεχνικό της Μπάρτσα να αναμένεται να διατηρήσει το σχήμα που είχε παρατάξει με την Πόρτο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πένια – Αραούχο, Κούντε, Μαρτίνεζ, Κανσέλο – Πέδρι, Γκουντογκάν, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ.

Ατλέτικο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2023

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει τον μακροχρόνια τραυματία Μπάριος, με Λεμάρ και Βιτόλο επίσης να λείπουν, ωστόσο Ντεπάι και Ρεϊνίλντο έχουν επιστρέψει για να δώσουν επιπλέον λύσεις και βάθος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Χιμένες, Βίτσελ, Ερμόσο – Μολίνα, Ντε Πολ, Σαούλ, Κόκε, Ρικέλμε – Μοράτα, Γκριζμάν.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ