el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/11/2023

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Πόρτο (22:00) στο ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου του Champions League. Για το μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αναμέτρηση πρωτιάς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα να τίθεται αντιμέτωπη της Πόρτο με φόντο την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Βαρκελώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/11/2023

Δύο στροφές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων, Μπαρτσελόνα και Πόρτο βαδίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή και η μεταξύ τους αναμέτρηση κορυφής στη Βαρκελώνη είτε θα λύσει τον γόρδιο δεσμό είτε θα παρατείνει την αγωνία.

Αμφότερες έχουν 9 βαθμούς, με τη Σαχτάρ χάρη στη νίκη της επί της Μπάρτσα να βρίσκεται τους 6 και να απειλεί άμεσα όποια ομάδα ηττηθεί ή και τις δύο σε περίπτωση ισοπαλίας και δικής της επιτυχίας!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης θα κριθούν πολλά τόσο όσον αφορά την πρώτη θέση, αλλά και την ίδια την πρόκριση, με τους Καταλανούς να χρειάζονται τη νίκη και ψυχολογικά, καθώς έχουν μαζευτεί στα τελευταία παιχνίδια μη επιτυχημένα αποτελέσματα.

Εξάλλου εντός συνόρων η ομάδα του Τσάβι προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Ράγιο που την άφησε πίσω στη μάχη της κορυφής και τώρα καλείται να πάρει τη νίκη για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στη νοκ άουτ φάση έπειτα από τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό της.

Για την Πόρτο από την άλλη πλευρά το ντέρμπι αποτελεί ευκαιρία για το μεγάλο βήμα πρόκρισης, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να είναι φορμαρισμένη με 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια και… ξεκούραστη, καθώς είχε εύκολο ματς κυπέλλου εντός των τειχών πριν τη δοκιμασία στη Βαρκελώνη.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Στατιστικά & Προϊστορία 28/11/2023

  • Μπαρτσελόνα και Πόρτο έχουν 9 βαθμούς έκαστος και ισοβαθμούν στην κορυφή του 8ου ομίλου, ενώ ακολουθεί η Σαχτάρ με 6.
  • Στον πρώτο γύρο η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει (0-1) με γκολ του Φεράν Τόρες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Σαχτάρ (1-0), ενώ η Πόρτο νίκησε 2-0 την Άντβερπ.
  • Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 9 φορές, με 6 νίκες της Μπαρτσελόνα και 3 νίκες της Πόρτο.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 18-5-7 απέναντι σε ομάδες της Πορτογαλίας.
  • Η Πόρτο έχει ρεκόρ 17-6-27 απέναντι σε ομάδες της Ισπανίας.
  • Οι δύο ομάδες έχουν μείνει μακριά από το γκολ μόνο στους αγώνες του ομίλου που ηττήθηκαν.
  • Στους εγχώριους αγώνες που προηγήθηκαν, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με τη Ράγιο Βαγεκάνο για τη La Liga, ενώ η Πόρτο νίκησε 4-0 την Μονταλέγκρε για το κύπελλο Πορτογαλίας.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Προγνωστικά 28/11/2023

Στη Βαρκελώνη διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου με Μπαρτσελόνα και Πόρτο να βαδίζουν χέρι-χέρι και να μη θέλουν να ηττηθούν ώστε να μη βρεθούν σε… περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση. Αμφότερες έχουν σκοράρει σε 3/4 παιχνίδια τους στον όμιλο και έχουν την ποιότητα για να βρουν δίχτυα και σε αυτό το παιχνίδι. Εξάλλου βάσει φάσεων και το ματς στην Πορτογαλία από λεπτομέρειες δεν ήταν G/G.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Πρώτος σκόρερ της Πόρτο με 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 4 εξ αυτών στο Champions League είναι ο Εβανίλσον που σκόραρε και στα δύο ματς με την Άντβερπ που προηγήθηκαν. Ο Βραζιλιάνος φορ αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα της Μπάρτσα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΕΒΑΝΙΛΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Πόρτο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2023

Το Νο1 πρόβλημα για τον Τσάβι είναι το… Νο1 της 11άδας, καθώς ο Τερ Στέγκεν έχει τεθεί νοκ άουτ και θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ινιάκι Πένια όπως έγινε με τη Ράγιο.

Φυσικά δεν υπολογίζεται ο μακροχρόνια τραυματίας Γκάβι, με τον Σέρζι Ρομπέρτο να αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πένια – Κανσέλο, Αραούχο, Κουντέ, Μπάλντε – Γκουντογκάν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Ραφίνια, Λεβανόφσκι, Φέλιξ.

Πόρτο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2023

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ξεκούρασε βασικούς παίκτες στο ματς κυπέλλου με την αδύναμη Μονταλέγκρε, με ρους Κάρμο, Ακίνο, Ταρεμί και Κόστα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κόστα – Μάριο, Πέπε, Κάρμο, Σανούσι – Γκαλένο, Βαρέλα, Εουστάκιο, Ακίνο – Εβανίλσον, Ταρεμί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ