el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/05/2023

Τεράστιο παιχνίδι στο Κάουνας: Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague (21:00) και είναι δεδομένο πως το El Clasico θα είναι συναρπαστικό και γεμάτο ένταση!

Για την σπουδαία αναμέτρηση στη Ζαλγκίριο Αρίνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η δράση κορυφώνεται στην Euroleague!


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/05/2023

Ισπανικός «εμφύλιος» με ένα τεράστιο ντέρμπι στο Final Four του Κάουνας. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ θα παίξουν σε ένα «do or die» παιχνίδι με φόντο τον μεγάλο τελικό και είναι ξεκάθαρο ότι η αναμέτρηση ξεκινά και τελειώνει στο «50-50».

Η – τυπικά γηπεδούχος – Μπαρτσελόνα έφτασε χωρίς κόπο μέχρι εδώ, αφού στα πλέι-οφ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πη οποία τερμάτισε 2η στη Regular Season, καθάρισε με «σκούπα» τους Λιθουανούς (3-0) και είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί (πνευματικά και σωματικά) σε σχέση με τους τρεις αντιπάλους της στο Final Four, που χρειάστηκαν το Game 5 στην έδρα τους για να κερδίσουν το πολύτιμο εισιτήριο.

«Πρέπει να ξεπεράσουμε την πίεση. Έχουμε έμπειρους παίκτες. Έχουμε ξεπεράσει πολλά σαν ομάδα και ελπίζω να μας βοηθήσει. Δεν ξέρω ποιος μας θεωρεί φαβορί ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν θεωρώ ότι μετράει. Είμαστε δύο νίκες μακριά. Δεν σκέφτομαι πως θα σταματήσουμε τον Ταβάρες, αλλά τη Ρεάλ. Κάνουν πολλά καλά πράγματα στην επίθεση, όπου είναι Top-3 στην Ευρωλίγκα. Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ. Μπορείς να προσπαθήσεις να σταματήσεις πολλά, αλλά θα χρειαστεί να ρισκάρεις και κάτι», ανέφερε σχετικά με το μεγάλο ματς ο Γιασικεβίτσιους, ο οποίος υπολογίζει κανονικά στον Γιαν Βέσελι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕUROLEAGUE 2023

Εκτός μάχης ο πολύτιμος και έμπειρος Κόρι Χίγκινς, που πέρασε πριν λίγες μέρες την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση.

barcelona real prognostika novibet

Στην απέναντι όχθη, η Ρεάλ είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο στο μονοπάτι για το Κάουνας. Η 3η θέση της Regular Season την έστειλε σε σειρά με την Παρτιζάν και το 0-2 μετά τα πρώτα δύο ματς στην Ισπανία άφησε τους Μαδριλένους σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με την πλάτη στον τοίχο.

Τα απαράδεκτα επεισόδια ανέβασαν την ένταση στο «καυτό» Βελιγράδι και όλοι περίμεναν πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έβρισκε τη μία νίκη που χρειαζόταν, όμως όλοι υπολόγιζαν χωρίς τους «παλιούς»: Η Ρεάλ βρήκε τεράστια ψυχικά αποθέματα, απάντησε με δύο νίκες στη Σερβία και στο Game 5 κέρδισε (98-94), παρά το ότι βρέθηκε στο -18 στο πρώτο μισό του αγώνα!

Με μπροστάρηδες τους αγέραστους Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, τον κυρίαρχο Έντι Ταβάρες και τους ποιοτικούς Ντζανάν Μούσα, Μάριο Χεζόνια και Νάιζελ Ουίλιαμς – Γκος, η Ρεάλ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και «φώναξε» πως θα κυνηγήσει και φέτος την κούπα του πρωταθλητή της Euroleague.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ EUROLEAGUE 2023

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορεί να γίνουμε πρωταθλητές, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αν και γνωρίζουμε τη δυσκολία. Δεν είμαστε ηλίθιοι, ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είμαστε δυνατοί, με όρεξη και ενέργεια, με το μυαλό μας βρίσκεται στο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος, μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και έναν προπονητή που γνωρίζει τον σύλλογο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τσους Ματέο, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκερσόν Γιαμπουσέλε και στους τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ και Βενσάν Πουαριέ.


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Στατιστικά και Προϊστορία 19/05/2023

  • Δύο από τα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων οδηγήθηκαν σε παράταση.
  • Μόνο ένα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ξέφυγε από τη διαφορά των 6 πόντων υπέρ του νικητή.
  • Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στη Regular Season, κρατώντας αλώβητες τις έδρες τους.
  • Στον περσινό ημιτελικό του Final Four, η Ρεάλ κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 86-83.
  • Σε μόλις δύο από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια παρατηρήθηκε το Under 70,5 πόντοι για μία από τις δύο ομάδες.
  • Ο ημιτελικός του φετινού Final Four θα είναι το 34ο Clasico για την Euroleague από το 2000 και έπειτα. Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 17 νίκες, 16 έχει η Ρεάλ.
  • Ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 10+ πόντους σε 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια του.
  • Ο Άλεξ Αμπρίνες μετρά 16 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
  • Ο Έντι Ταβάρες κατέγραψε ένα τουλάχιστον μπλοκ στα τελευταία 15 παιχνίδια του.
  • Ο Μάριο Χεζόνια έχει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε 12 συνεχόμενα ματς.
  • Ο Ντζανάν Μούσα είχε 10+ πόντους σε οκτώ από τα τελευταία εννιά παιχνίδια του.
  • Το πανόραμα του Final Four.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά 19/05/2023

Τεράστιο ντέρμπι στο Κάουνας. Οι δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες θα παλέψουν σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό και είναι δεδομένο ότι μπορούμε να περιμένουμε θέαμα και συγκινήσεις!

Για το μεγάλο ματς στο Final Four ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Σε ένα τέτοιο ματς, «do or die», κανένας δεν θα ήθελε να βρεθεί απέναντι στη Ρεάλ. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έδειξε πως είναι λίγο καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως οι Μαδριλένοι διαθέτουν το know how για να κυριαρχήσουν σε αναμετρήσεις σαν αυτή. Για όποιον αμφιβάλλει, μπορεί να ρωτήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς…

OVER 160,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

OVE 0,5 ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σαρούνας  Γιασικεβίτσιους θα προσπαθήσει δεδομένα να κατεβάσει το τέμπο, περιμένοντας πολλά από την αμυντική του λειτουργία, όμως η Ρεάλ θα βασιστεί στο επιθετικό κομμάτι και το σκορ δύσκολα θα μείνει χαμηλά, ειδικά από την στιγμή που περιμένουμε ένα σκληρό ντέρμπι. Πάνω σε αυτό, επίσης, έχει λογική το ενδεχόμενο να δούμε ένα τουλάχιστον αντιαθλητικό φάουλ στον ημιτελικό.

barcelona real prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα για το FinalFour

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ