el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βασιλεία – Φιορεντίνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Η Βασιλεία φιλοξενεί την Φιορεντίνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League μετά το 1-2 στον πρώτο αγώνα της Φλωρεντίας. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «St. Jakob Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η παρουσία της πρώτης ελβετικής ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι προ των πυλών, με τη Βασιλεία να περιμένει την Φιορεντίνα στη ρεβάνς με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Conference League στην Πράγα.

Το 1-2 στο «Artemio Franchi» έχει δώσει το πάνω χέρι στη Βασιλεία, ωστόσο οι «βιόλα» δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και θα διεκδικήσουν την ανατροπή σε μια ρεβάνς που αναμένεται συγκλονιστική.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στην Ελβετία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!

 


Βασιλεία – Φιορεντίνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Ο πρώτος ημιτελικός του Conference League ήταν ανατρεπτικός, θα είναι και η ρεβάνς εξίσου ανατρεπτική; Η Βασιλεία περιμένει την Φιορεντίνα στη ρεβάνς του υπέρ της 1-2 στη Φλωρεντία, με φόντο τον τελικό της 7ης Ιουνίου στην Πράγα.

Οι «βιόλα» παρότι προηγήθηκαν στον πρώτο αγώνα, είδαν τους Ελβετούς να φέρνουν τα πάνω-κάτω και να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην παρθενική πρόκριση της ιστορίας τους σε τελικό.

H πρόκληση είναι μεγάλη και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρόκριση, με τη Βασιλεία να είναι σαφώς ένα βήμα μπροστά, έχοντας το πάνω χέρι χάρη στη νίκη επί ιταλικούς εδάφους, αλλά και τη ρεβάνς στην έδρα τους.

Η Φιορεντίνα δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει γκολ και ανατροπή, έχοντας ωστόσο τον τρόπο να σκοράρει, καθώς είναι η πιο παραγωγική ομάδα της φετινής διοργάνωσης με 33 γκολ, ενώ έχει 5 σερί «διπλά» φέτος και μάλιστα σε όλα σκόραραν τουλάχιστον τρεις φορές!

Βάσει αυτών των επιδόσεων των «βιόλα», οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά και να σκοράρουν όπως στον πρώτο ημιτελικό ώστε να μην απωλέσουν το προβάδισμα και να μην υποστούν ανατροπή με το ίδιο νόμισμα από την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

 


Βασιλεία – Φιορεντίνα: Στατιστικά & Προϊστορία 18/05/2023

  • Στον πρώτο ημιτελικό η Βασιλεία επικράτησε στη Φλωρεντία (1-2).
  • Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2015/2016, με νίκη της Βασιλείας στη Φλωρεντία (1-2) και ισοπαλία στην Ελβετία (2-2).
  • Η Φιορεντίνα έχει επικρατήσει και στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της στα φετινά νοκ άουτ της διοργάνωσης.
  • Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 5-2-4 απέναντι σε ελβετικές ομάδες.
  • Η Βασιλεία έχει ρεκόρ 5-2-5 κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Η Βασιλεία δεν έχει καταφέρει να προκριθεί σε κάποιον ευρωπαϊκό τελικό, ενώ η Φιορεντίνα το έχει καταφέρει 4 φορές, έχοντας στο παλμαρέ της το Κύπελλο UEFA το 1961.
  • Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης στη Serie A (49 βαθμοί), ενώ η Βασιλεία βρίσκεται στην 6η θέση της Super League της Ελβετίας (42 βαθμοί).
  • Οι «βιόλα» φέτος επέστρεψαν στην Ευρώπη έπειτα από τη σεζόν 2016/2017, ενώ αγωνίζονται ξανά σε ημιτελικό μετά το 2008, όταν είχαν φτάσει στους «4» του Κυπέλλου UEFA.
  • Συνολικά μετρούν 7 παρουσίες σε ημιτελική φάση, έχοντας 4 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς, ωστόσο η τελευταία τους πρόκριση ήταν το 1990 όταν αποκλείστηκαν από τη Γιουβέντους (1-1, 0-0) στο Κύπελλο UEFA.
  • Η Βασιλεία βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά το 2013, όταν είχαν αποκλειστεί από την Τσέλσι (1-2, 1-3). Φέτος φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη φορά από την Ελβετία που θα φτάσει σε τελικό.
  • Η ελβετική ομάδα έχει 14/15 προκρίσεις όταν έχει νικήσει εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα. Ο μοναδικός της αποκλεισμός ήταν το 1999 στο Κύπελλο Ιντερτότο όταν μετά το 0-1 στην έδρα του Αμβούργου ηττήθηκε 2-3 στη ρεβάνς.
  • Η Φιορεντίνα δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει σε 3 περιπτώσεις εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα ώστε να προκριθεί.
  • Ο Καμπράλ της Φιορεντίνα είναι πρώτος σκόρερ στο φετινό Conference League (7 γκολ), ενώ ακολουθεί ο Αμντουνί της Βασιλείας (6). Αμφότεροι σκόραραν στον πρώτο ημιτελικό.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Βασιλεία – Φιορεντίνα: Προγνωστικά 18/05/2023

Ρεβάνς με μεγάλο ενδιαφέρον και διακύβευμα στο «St. Jakob Park» όπου η Βασιλεία καλείται να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Για τον σπουδαίο επαναληπτικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Παρά την ήττα στη Φλωρεντία, η νίκη της Φιορεντίνα στην έδρα της Βασιλείας έχει πολύ χαμηλή απόδοση και βάσει αυτού «τραβάει» το βλέμμα το 1Χ διπλή ευκαιρία.

1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα ψάξουν το γκολ με άξονα τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Αρτούρ Καμπράλ που σκόραρε και στο «Artemio Franchi».

ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΜΠΡΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βασιλεία – Φιορεντίνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Βασιλεία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/05/2023

Με εξαίρεση τον μακροχρόνια απόντα Κομάς, ο Χάικο Φόγκελ δεν έχει προβλήματα με απουσίες και προκειμένου να έχει τους βασικούς του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τη ρεβάνς, προχώρησε σε 9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα πρωταθλήματος που μεσολάβησε με την Σεντ Γκάλεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χιτς – Λανγκ, Κασίμ, Πέλμαρντ – Εντόι, Τσάκα, Ντιούφ, Καλαφιόρι – Αμντουνί, Ογκουστίν.

Φιορεντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/05/2023

Ανάσες για τη ρεβάνς πήρε και από πλευράς Φιορεντίνα ο Καμπράλ που θα… σηκώσει το βάρος στην επίθεση, με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο να στηρίζει πολλά στον Βραζιλιάνο που έμεινε εκτός στον αγώνα με την Ουντινέζε για να είναι 100% έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερατσιάνο – Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ιγκορ, Μπιράγκι – Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Μαντραγκόρα – Ικονέ, Καμπράλ, Γκονζάλες.

 


Διαβάστε ακόμα…

alkmaar west ham prognostika novibet

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ