el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/04/2023

Έφτασε η ώρα για το «Klassiker» στην Bundesliga! Μπάγερν και Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν το Σάββατο (19:30) στο Μόναχο σε μια «μονομαχία» που κόβει την ανάσα.

Οι δύο ομάδε βαδίζουν «χέρι-χέρι» στη βαθμολογία και η Ντόρτμουντ μετά από καιρό θα μπει στο χορτάρι ως πρωτοπόρος, αφού η Μπάγερν την ακολουεί στη 2η θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι θα είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Βαυαρών απέναντι σε μια από τις πρώην ομάδες του.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το «Klassiker» στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Μοναδικά είναι τα δεδομένα στο ντέρμπι της Γερμανίας και οι συνθήκες μας προϊδεάζουν για ένα μεγάλο ματς 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο νικήτης του «Klassiker» στην Bundesliga θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και αυτή η νίκη θα είναι σαν εξάποντο!

Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες ήρθαν τα πάνω- κάτω στην Μπάγερν! Ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκελσμαν προς έκπληξη αρκετών απολύθηκε μετά την ήττα (2-1) από τη Λεβερκούζεν και η διοίκηση της Μπάγερν αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Τόμας Τούχελ.

Ο Νάγκελσμαν είδε την πόρτα της εξόδου διότι οι σχέσεις του με τη διοίκηση, αλλά και με αρκετούς ποδοσφαιριστές ήταν στα άκρα. Μάλιστα, το γεγονός ότι πριν από κρίσιμα παιχνίδια διέρρευσαν στον Τύπο τα πλάνα του, αλλά και οι ομιλίες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Νάγκελσμαν έκανε λόγο για «ρουφιάνους εντός αποδυτηρίων που δεν θέλουν το καλό της ομάδας» και η διοίκηση προχώρησε σε απόλυση μετά την αναπάντεχη ήττα σοκ στο Λεβερκούζεν.

Ο αντικαταστάτης βρέθηκε σε χρόνο ρεκορ, αφού οι Βαυαροί επέλεξαν τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο και με το καλημέρα θα παίξει στο μεγάλο «Klassiker» απέναντι στην ομάδα που εργάστηκε τη διετία 2015-17.

Το ζητούμενο για τον Τούχελ είναι να συσπειρώσει τους παίκτες, οι οποίοι μετά την απόλυση του Νάγκελσμαν χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.

Ειδικά οι Κίμιχ, Γκρορέτσκα έπλεξαν το έγκωμιο του Νάγκελσμαν κι έδειξαν να υπερασπίζονται τον πρώην προπονητή τους, ενώ αρκετοί από τους υπόλοιποους σταρ (Σανέ, Ουπαμεκάνο, Γκνάμπρι, Τσούπο Μοτίνγκ, Κομάν) επέλεξαν το «nο comments» και αυτό μπήκαν στο γκρουπ των «haters» του Νάγκελσμαν.

Ουδέτερη στάση κράτησε ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας Τόμας Μίλερ που τις τελευταίες μέρες λειτούργησε σαν συνδετικός κρίκος.

Ο Τόμας Τουχελ στην πρεμιέρα του θέλει τη νίκη, προκειμένου η Μπάγερν να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βαυαροί βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και πλησιάζουν και τα παιχνίδια στα προημιτελικά του Τσάμμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι.

O Τούχελ λιγο πριν την σέντρά με τη φράση «οι παίκτες μου πιστεύουν στις δυνατοτήτές τους και διψούν για τη νίκη σ’ ενα τόσο κρίσιμο ματς», θέλησε να δείξει ότι τα πάντα ανήκουν στο παρελθόν σχετικά με τον Coach που διαδέχθηκε.

Στην Ντόρτμουντ η ψυχολογία όλων βρίσκεται στα ύψη. Οι Βεστφαλοί φέτος πιστεύουν περισσότερο από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογία – έστω στο +1 από την Μπάγερν- αποτελεί ένα πλεονέκτημα.

Μάλιστα, το +1 επιβαβαιώνει την εξαιρετική φόρμα της Ντόρτμουντ, η οποία μέσα στο 2023 και μετά τη διακοπή είναι αήττητη στην Bundesliga με 9 νίκες και 1 ισοπαλία (από τη Σάλκε).

Το τελευταίο δείγμα γραφής της Ντόρτμουντ ήταν εντυπωσιακό, αφού διέλυσε με 6-1 την Κολωνία. Το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδα του Έντιν Τέρζιτς είναι η ταχύτητα με την οποία παίζει στην επίθεση.

Οι Γκερέιρο, Μπέλιγχαμ, Ρόις, Μπραντ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα μεσοεπιθετικά και έχουν πλέον άψογη συνεργασία με τον Αλέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τέρζιτς ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στο Μόναχο για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στη «μάχη» της κορυφής.

«Στην Μπάγερν υπάρχει μια ιδιαίτερη κατάσταση με την έλευση του Τόμας Τούχελ. Εχουμε προετοιμαστεί για ένα σπουδαίο ματς. Πρεπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε και ελπίζω οι παίκτες μου να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις περασμένες επισκέψεις μας στο Μόναχο», υποστήριξε ο προπονητής της Ντόρτμουντ.


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 01/04/2023

  • Η Μπάγερν στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ μετράει μόνο νίκες και έχει σκοράρει συνολικά 33 γκολ.
  • Στα τελευταία 9 «Klassiker» ανεξαρτήτως έδρας η Μπάγερν έχει πανηγυρίσει 8 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισοπαλία. Το μοναδικό “X” ήταν στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου (2-2) στο Ντόρτμουντ.
  • Για 13η φορά στα τελευταία 12 χρόνια και 19η συνολικά συναντιώνται Μπάγερν και Ντόρτμουντ και η βαθμολογική τους θέση είναι στην κορυφή. Οι Βαυαροί σε τέτοια βαθμολογική θεσης (1ος-2ος) δεν έχουν χάσει κανένα ντέρμπι και μετράνε 13 νίκες και 6 ισοπαλίες.
  • Μπάγερν και Ντόρτμουντ σε 25 αγωνιστικές μετρούν 16 Over και 9 Under.
  • Η Ντόρτμουντ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελευταια φορά που βρέθηκε στην 1η θέση ήταν τον Αύγουστο του 2019.
  • Μόλις για 2η φορά τα τελευταία 11 χρόνια η Μπάγερν δεν βρίσκεσται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι ενώ βρισκόμαστε στην 25η αγωνιστική.
  • Οι δύο καλύτερες επιθέσεις της Bundesliga θα αναμετρηθούν στο Μόναχο. Η Μπάγερν φέτος έχει σκοράρει 72 γκολ σε 25 αγωνιστικές και η Ντόρτμουντ μετράει 55 τέρματα.
  • Ο νέος προονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, ήταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ από το 2015-2017 και με τους Βεστφαλούς κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας το 2017.
  •  Το πρόγραμμα της Ντόρτμουντ (62 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Μπάγερν (εκτός), Ουνιόν (εντός), Στουτγάρδη (εκτός), Άιντραχτ Φρ. (εντός), Μπόχουμ (εκτός), Βόλφσμπουργκ (εντός), Γκλάντμπαχ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός), Μάιντζ (εντός)
  • Το πρόγραμμα της Μπάγερν (61 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Ντόρτμουντ (εντός), Φράιμπουργκ (εκτός), Χόφενχαϊμ (εντός), Μάιντζ (εκτός), Χέρτα (εντός), Βέρντερ (εκτός), Σάλκε (εντός), Λειψία (εντός), Κολωνία (εκτός).
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 01/04/2023

Μονομαχία τίτλου στο «Allianz Arena» και για το «Klassiker» της Bundesliga επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 1000+ αγορές της Novibet.

Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Η Μπάγερν μέσα στην έδρα της θα παίξει με στόχο να κυριαρχήσει, όμως η Ντόρτμουντ το τελευταίο διάστημα σκοράρει κατά βούληση και θα δημιουργήσει προβλήματα στους Βαυαρούς.

GOAL/GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET 

Η Ντόρτμουντ έχει βρει χημεία στην επίθεση. Οι Μπραντ, Ρόις τροφοδοτούν με επιτυχία το τελευταίο διάστημα τον Αλέ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΑΛΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπάγερν στα τελευταία ντέρμπι έχει πάρει τον αέρα της Ντόρτμουντ και μέσα στο σπίτι της περιμένουμε ότι θα πατήσει γκάζι από το πρώτο 45λεπτο.

νικη τησ μπαγερν απο ημιχρονο σε αποδοση 2.25 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/04/2023

Στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Μπάγερν ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει τους Ερνάντεζ (αμ.) και Νόιερ (τερμ.), οι οποίοι είναι εδώ και καιρό τραυματίες. Ο Μουσιάλα ξεπέρασε το πρόβλημα, όμως δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός. Ο Μανέ μετά τον τραυματισμό του δεν είναι ακόμα στο 100% για να παίξει βασικός σ’ ένα τόσο μεγάλο ματς και λογικά θα έρθει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Κανσέλο, Παβάρντ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Κομάν, Μίλερ – Τσούπο Μοτίνγκ.

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/04/2023

Ο Τέρζιτς αντιμετωπίζει κάποια προσβλήματα που αφορούν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Οι Σλότερμπεκ, Γκίτενς προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη, ενώ οι Μουκόκο και Αντεγέμι προέρχονται επίσης από τραυματισμό και θα είναι στον πάγκο. Εκτός παραμένουν οι Ρέινα (ίωση) και Μουνιέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Βολφ, Σίλε, Σλότερμπεκ, Ρίερσον – Τσαν, Γκερέιρο Μπέλιγχαμ – Μπραντ, Ρόις, Αλέ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ