el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σιτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/04/2023

Την Τετάρτη (22:00) στο «Allianz Arena», Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στην Αγγλία, είναι με την πλάτη στον τοίχο και αναζητούν ένα θαύμα για να προκριθούν. Στην αντίπερα όχθη, η Σίτι στη φετινή διοργάνωση είναι ασταμάτητη και μοιάζει αποφασισμένη να γράψει ιστορία.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «Allianz Arena» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/04/2023

Η Μπάγερν γνώρισε βαριά ήττα στα Μάντσεστερ με σκορ 3-0 και πλέον αναζητεί ένα θαύμα για να περάσει στην ημιτελική φάση του Champions League. Οι Βαυαροί ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση, καθώς αμυντικά τα έκαναν θάλασσα.

Ο Ουπαμεκάνο ήταν ο αδύναμος κρίκος και δέχθηκε σκληρή κριτική για τις επιλογές του, ενώ μεσοεπιθετικά όλοι έμειναν σε ρηχά νερά. Η ήττα στο Μάντσεστερ έφερε ένταση και μέσα στα αποδυτήρια. Οι Μανέ και Σανέ πιάστηκαν στα χέρια, αντάλλαξαν «γαλλικά» και ο Σανέ εμφανίστημε με πρησμένο χείλος.

Η διοίκηση τιμώρησε μόνο τον Μανέ για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον άφησε εκτός αποστολής από το σαββατιάτικο ματς με τη Χόφενχαϊμ στην Bundesliga. Εκεί η Μπάγερν σκόνταψε κι έμεινε στο 1-1, όμως η γκέλα δεν την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Γενικά η κατάσταση στους Βαυαρούς δεν είναι ευοίωνη και για να έρθει η ανατροπή θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, να (ξανα)γίνουν οικογένεια και οι Άγγλοι να αυτοκτονήσουν! Γι’ αυτό το λόγο οι αποδόσεις του στοιχήματος είναι ισορροπημένες.

Ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, δείχνει να το πιστεύει: «Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης είναι απογοητευτικό για εμάς. Δεν αξίζαμε μια τόσο βαριά ήττα. Ωστόσο, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και θα παλέψουμε για τη μεγάλη ανατροπή».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Μπάγερν, Ζοσουά Κίμιχ, μετά το 1-1 με τη Χόφενχαϊμ υποστήριξε ότι «πρέπει να αναβάσουμε όλοι την απόδοσή μας για να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό με τη Σίτι, η κατάσταση έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη, όμως θα παλέψουμε».

Η Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή διοργάνωση μοιάζει άτρωτη. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους.

Αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι όταν κι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπάγερν. Η Σίτι κυριάρχησε πάνω στο τερέν, έκανε το αγαπημένο της παιχνίδι με εξαιρετική κυκλοφορία και με πρέσινγκ απενεργοποιήσε όλα τα ατού των Βαυαρών.

Πλέον, οι «Πολίτες» έχουν τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση και με δεδομένο ότι οι Γερμανοί θα ψάξουν με επιθετική τακτική ένα γκολ είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά και μέσα στο Μόναχο.

Ο Χάαλαντ συνεχώς αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο 9άρι στον κόσμο. Ο Νορβηγός φορ στο παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν και πάλι ο παίκτης-κλειδί, αφού σκόραρε το τρίτο τέρμα κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Το Σάββατο, η Σίτι στην Premier League νίκησε με 3-1 τη Λέστερ και με δεδομένο ότι η Άρσεναλ σκόνταψε πλησίασε στο -4 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του έχουν φέτος βασικό στόχο την κατάκτηση του Champions League και πλέον θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στο Μόναχο για να ξεχάσουν τις περιπέτειες των περασμένων ετών.

«Στο πρώτο παιχνίδι εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, κάτι που δεν έκανε η Μπάγερν. Το αποτέλεσμα είναι καταπλητικό για εμάς, όμως θέλω ανάλογη απόδοση και στη ρεβάνς για περάσουμε», τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.


Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά, Προϊστορία 19/04/2023

  • Τα στατιστικά της πρώτης αναμέτρησης στο Μάντσεστερ δείχνουν ότι η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν καλύτερη. Η Σίτι είχε 17 τελικές και 9 στην εστία, ενώ η Μπάγερν 12 και μόλις 4 στο τέρμα.
  • Ο Χάαλαντ πυροβολεί αδιάκοπα. Ο Νορβηγός φορ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 47 γκολ και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 11 τέρματα σε 7 συμμετοχές.
  • Η Μπάγερν στα φετινά εντός έδρας ματς στη διοργάνωση μετράει μόνο νίκες και δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ από τη σεζόν 2019/20 μέσα στο Μόναχο οι 8 από τις 16 νίκες έχουν έρθει με διαφορά τριών γκολ και πάνω!
  • Η Μπάγερν από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τόμας Τούχελ στη θέση του Νάγκελσμαν μετράει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει δεχθεί 8 γκολ!
  • Τα 3 από τα 4 ματς της Σίτι στη νοκ-άουτ φαση της διοργάνωσης έχουν λήξει Over 2.5, ενώ της Μπάγερν Under 2.5 και No Goal.
  • 10 σερί νίκες μετράει η Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις και στα τελευταία 6  παιχνίδια έχει σκοράρει συνολικά 27 γκολ!
  • Η Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο του Champions League τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση και με 4-2-0 συγκέντρωσε 14 βαθμούς δεχόμενη μόλις δύο γκολ και πετυχαίνοντας 14 τέρματα.
  • Η Μπάγερν στη φάση των ομίλων έκανε επίδειξη δύναμης. Οι Βαυαροί πέτυχαν το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και επιθετικά πυροβολούσαν. Ενδεικτικά πέτυχαν 18 γκολ και δέχθηκαν μόλις 2 τέρματα.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί από το Σίτι – Μπάγερν θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ – Τσέλσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • βαθμολογία στην Premier League

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σιτι: Προγνωστικά 19/04/2023

Μεγάλο ματς στο Μόναχο με τη Σίτι να έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης. Για το παιχνίδι στο «Allianz Arena» επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν θα παλέψει για την ανατροπή, όμως έχει μπροστά της ένα βουνό. Χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και επικράτηση με 4 τέρματα διαφορά για να πάρει την πρόκριση.

Οι Βαυαροί βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, αντίθετα η Σίτι πετάει φλόγες και δείχνει ικανή να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της και μέσα στο Μόναχο.

νικη μαντσεστερ σιτι σε αποδοση 2.55 στη novibet 

Η Μπάγερν δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρισκάρει και να πιέσει ψηλά την άμυνα της Σίτι. Οι Αγγλοι διαθέτουν υλικό για να κάνουν ζημιά και ο Χάαλαντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

σιτι να σκοραρει πρωτο γκολ σε αποδοση 1.95 

Ο Τόμας Μίλερ είτε έρθει από τον πάγκο, είτε ξεκινήσει βασικός θα δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους στην άμυνα της Σίτι.

anytime σκορερ μιλερ σε αποδοση 3.75 στη novibet


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/04/2023

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, θα ρισκάρει επιθετικά, αφού η ομάδα του χρειάζεται γκολ.

Ο Τσούπο Μοτίνγκ δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά παραμονή της αναμέτρησης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό. Επιστρέφει απο τιμωρία ο Παβάρ. Παραμένουν εκτός οι Νόιερ, Ερνάντεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Παβάρ, Ουπαμεκάνο, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μουσιάλα, Σανέ – Μίλερ.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/04/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα αλλάξει το πλάνο που τον έκανε πρώτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι «Πολίτες» δεν υπολογίζουν τον μεσοεπιθετικό Φόντεν, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Άκε, Ακάνζι, Ρούμπεν Ντίας – Στόουνς, Ρόντρι – Ντε Μπρούινε, Γκίντογαν, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις – Χάαλαντ.

 


Διαβάστε ακόμα…

haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!


elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά

Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ