el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/11/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην Euroleague. H Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (21:30) για την 10η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague, σε μία αναμέτρηση που έχει… έντονο άρωμα πλέι-οφ.

Οι Ιταλοί (6-3) θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και να παραμείνουν στο υψηλότερο βαθμολογικό στρώμα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Φενέρμπαχτσε (5-4) ψάχνει ένα μεγάλο διπλό για να «σβήσει» μία «διαβολοβδομάδα» με δύο ήττες.

Για το μεγάλο ματς στη Virtus Segafredo Arena επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 600+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Euroleague!


Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε: Παρουσίαση, Ανάλυση 23/11/2023

Η «διαβολοβδομάδα» συνοδεύτηκε με… διπλό πρόσωπο για την Βίρτους Μπολόνια. Στην αρχή ήταν άκρως εντυπωσιακή, κερδίζοντας την Αρμάνι Μιλάνο με 86-79 στον ιταλικό «εμφύλιο», ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 90-76.

Η διαφορά των 14 πόντων ίσως αδικεί λίγο την προσπάθεια των παικτών του Λούκα Μπάνκι, που σε γενικές  γραμμές δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο στην Euroleague. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το ρεκόρ (6-3), αλλά και από το γεγονός πως οι έξι αυτές νίκες ήρθαν στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους στη διοργάνωση.

Ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ο καταπληκτικός Τορνίκε Σενγκέλια, που έχει θέσει υποψηφιότητα για το βραβείο του MVP της σεζόν με 17,1 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ ανά ματς, ενώ πολύτιμες βοήθειες προσφέρει ο γερόλυκος Μάρκο Μπελινέλι με 13,7 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (56,7% στα δίποντα, 44,2% στα τρίποντα, 83,3% στις βολές).

Παραμένουν εκτός δράσης οι Ακίλε Πολονάρα και Τζόρνταν Μίκι, που δεδομένα άφησαν ένα μεγάλο κενό στην front line.

Στην άλλη μεριά, η Φενέρ «έγραψε» δύο ήττες κατά την διάρκεια της διπλής αγωνιστικής και πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα κρίσης. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έπεσε στο 5-4 μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Παρτιζάν (85-84), Ερυθρό Αστέρα (87-56) και την Μακάμπι (78-73).

O έμπειρος τεχνικός περιμένει σίγουρα περισσότερα από τον Γιώργο Παπαγιάννη, που έμεινε στο μηδέν στο ματς με την Μακάμπι, ενώ ο Νικ Καλάθης αναμένεται να παίξει μετά τον τραυματισμό που τον άφησε για λίγες μέρες στα «πιτς». Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μάρκο Γκούντουριτς, σίγουρα εκτός ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε: Στατιστικά και Προϊστορία 23/11/2023

  • Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη πέρσι: Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολνια 104-72 και Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε 92-88.
  • Στην περσινή νίκη της, η Φενέρ έκανε ρεκόρ με 20 εύστοχα τρίποντα.
  • Η Φενέρ μετρά τρεις σερί ήττες στην Euroleague.
  • Η Βίρτους Μπολόνια «έγραψε» πέντε νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια της στην Euroleague.
  • Ο Μάρκο Μπελινέλι ευστόχησε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 14 από τα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια του.
  • Ο Τόκο Σενγκέλια μετρά 12+ πόντους σε δέκα σερί ματς.
  • Η Φενέρ μετρά 11,3 λάθη ανά ματς, επίδοση που τον τοποθετεί στην 5η θέση της σχετικής λίστας της Euroleague.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας.

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά 23/11/2023

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιότητα και βλέψεις. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος και στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η Φενέρ διαθέτει παίκτες με κλάση και… βενζίνη από την δίψα αντίδρασης μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι, η ισορροπία αναμένεται να κυριαρχήσει στην Ιταλία και δεν αποκλείεται να δούμε ένα θρίλερ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (+3,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει κανένα περιθώριο για να μετρήσει ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «ζει» για ένα μεγάλο διπλό και η ποιότητα των παικτών της είναι ικανή για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της.

OVER 160,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, γνωρίζουν πως η ποιότητα στο μπροστινό μέρος του παρκέ υπερισχύει των αμυντικών τους δυνατοτήτων και όλα δείχνουν πως το τέμπο θα είναι αρκετά υψηλό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ