el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βραζιλία – Αργεντινή: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/11/2023

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή (02:30) στο «Μαρακανά» στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Για το «αιώνιο» ντέρμπι της Νότιας Αμερικής, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του καναλιού της Novibet στο YouTube, ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι δύο «αιώνιοι» της Λατινικής Αμερικής διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μαρακανά» σε μια κρίσιμη στροφή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία φυσικά τραβά όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη και μπορείτε να την απολαύσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσω Live Streaming από το κανάλι της Novibet στο YouTube!

Με 800+ αγορές στη Novibet το τεράστιο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026!

 


Βραζιλία – Αργεντινή: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/11/2023

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του πλανήτη παίζει αποκλειστικά στο κανάλι της Novibet στο YouTube!

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο θρυλικό «Μαρακανά» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 σε μία αναμέτρηση κρίσιμη βαθμολογικά, αλλά και με τεράστιο θέμα γοήτρου ως είθισται που συνοδεύει τις αναμετρήσεις των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών δυνάμεων.

Η ώρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι έφτασε! Βραζιλία εναντίον Αργεντινής στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο της Νότιας Αμερικής, σε μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και φυσικά το γόητρο σε πρώτο πλάνο.

Οι «αιώνιοι» της Λατινικής Αμερικής τίθενται ενώπιος ενωπίω στο «Μαρακανά», με τη γηπεδούχο «σελεσάο» να θέλει μόνο νίκη, καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

Με τη νέα ήττα στην Κολομβία (2-1) η ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ είναι πλέον τρία ματς χωρίς «τρίποντο» κι έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, καθώς σε 5 αγώνες έχει μόλις 7 βαθμούς, όντας οριακά εντός των προνομιούχων πρώτων έξι θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση.

Παράλληλα υπέστη και την πολύ σημαντική απώλεια του Βινίσιους, καθώς ο σταρ της Ρεάλ τραυματίστηκε και «λαβωμένη» θα κυνηγήσει τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον όμιλο των 10 ομάδων της Νότιας Αμερικής προκρίνονται οι έξι πρώτοι, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει 7η θα συμμετάσχει στα Playoffs, μαζί με δύο ομάδες από Βόρεια και Κεντρική Αμερική και μία από Αφρική και Ωκεανία.

Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται και η Αργεντινή, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουρουγουάη (0-2), με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη απώλεια στα προκριματικά.

Παρ’ όλα αυτά η παγκόσμια πρωταθλήτρια παραμένει πρωτοπόρος (12 βαθμοί), με την παρέα του Μέσι να επιστρέφει στο «Μαρακανά» περίπου 2,5 χρόνια μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Κόπα Αμέρικα (0-1), που… έλυσε τα «μάγια» και αποτέλεσε την αρχή για το σερί των τριών τίτλων (Κόπα Αμέρικα, Παγκόσμιο Κύπελλο, Finalissima).

Η αναμέτρηση στο Ρίο ντε Τζανέιρο, την οποία μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι της Novibet στο YouTube, είναι η υπ’ αριθμόν 109 στην ιστορία των δύο ομάδων, με τη Βραζιλία να μετρά 45 νίκες, έναντι 40 της Αργεντινής και 23 ισοπαλιών.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

 

 


Βραζιλία – Αργεντινή: Στατιστικά & Προϊστορία 22/11/2023

  • H Βραζιλία έχει 7 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.
  • Η Αργεντινή είναι πρωτοπόρος με 12 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Βραζιλία ηττήθηκε από την Κολομβία (2-1), ενώ η Αργεντινή ηττήθηκε από την Ουρουγουάη (0-2).
  • Η «σελεσάο» έχει τρία ματς χωρίς νίκη στα προκριματικά, ενώ για την «αλμπισελέστε» ήταν η πρώτη απώλεια.
  • Η Βραζιλία έχει δεχθεί γκολ σε 4/5 παιχνίδια της, ενώ η Αργεντινή δέχθηκε τα πρώτα γκολ στα προκριματικά από την Ουρουγουάη.
  • Σε 108 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες η Βραζιλία έχει βραχεί κεφαλή με 45 νίκες, έναντι 40 της Αργεντινής και 28 ισοπαλιών.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα το Νοέμβριο του 2021 στο Μπουένος Άιρες μένοντας στο 0-0.
  • Τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια συνδυάστηκαν με No Goal, ενώ το 0-0 ήταν η πρώτη ισοπαλία έπειτα από 6 αναμετρήσεις που είχαν κάποιον νικητή.
  • Το πανόραμα του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 

 


Βραζιλία – Αργεντινή: Προγνωστικά 22/11/2023

Μεγάλο παιχνίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, με τη νίκη να είναι πρωταρχικός στόχος ειδικά για τους γηπεδούχους που δε θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος.

Ωστόσο με δεδομένες τις απουσίες και καθώς πρόκειται για ντέρμπι, όλα αρχίζουν από την ισοπαλία, η οποία στην πραγματικότητα δεν θα… χαλάσει κανέναν εκ των δύο αντιπάλων.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔοΣΗ 3.05 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα αναμένεται σκληρό ντέρμπι και δεν αποκλείεται να αναγκάσει τον Χιλιανό διαιτητή του αγώνα, Πιέρο Μάτσα Γκόμεζ να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.05 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βραζιλία – Αργεντινή έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Βραζιλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/11/2023

Ουκ ολίγα προβλήματα έχει ο Φερνάντο Ντινίζ καθώς ο Βινίσιους τραυματίστηκε στην ήττα από την Κολομβία και τέθηκε νοκ άουτ, μαζί με Έντερσον, Ντανίλο, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Έμερσον, Μαρκίνιος, Μαγκαλάες, Λόντι – Γκιμαράες, Αντρέ, Λουίζ – Ροδρίγο, Μαρτινέλι, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Αργεντινή: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/11/2023

Ο Λιονέλ Σκαλόνι θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα του σε επιστροφή στις επιτυχίες και μάλιστα στο «αιώνιο» ντέρμπι, αναμένεται να επαναφέρει τον Λαουτάρο στο αρχικό σχήμα στη θέση του Γκονζάλες

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Ντε Πολ, ΜακΆλιστερ, Φερνάντες – Μέσι, Λαουτάρο, Αλβάρες.

 


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ