el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/07/2023

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο την Τρίτη το βράδυ (CosmoteTV, 21:00) στο Κόσιτσε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και φιλοδοξεί εν όψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο να κάνει το πρώτο βήμα για να επανέλθει στην ελίτ της Ευρώπης.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει πληγωμένη, αλλά παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League! 

 


Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/07/2023

Η πρώτη αναμέτρηση Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ματς της χρονιάς για τους «πράσινους».

Ο δρόμος για το «τριφύλλι» είναι πλέον γνωστός, αφού σε περίπτωση που περάσουν τους Ουκρανούς θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Μαρσέιγ (8-9/8 και ρεβάνς 15/8) στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο, για τον Παναθηναϊκό αυτό που προέχει είναι η πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο!

Το «τριφύλλι», λόγω των κανονισμών της UEFA που σχετίζονται με τον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας, θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στο Κόσιτσε της Σλοβακίας και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην κατάμεστη Λεωφόρο την ερχόμενη Τρίτη (1/8).

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν μπροστά τους μια «χρυσή» ευκαιρία για να επανέλθουν σε ομίλους ευρωπαϊκούς διοργάνωσης. Η πρόκριση εις βάρος της Ντνίπρο θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό αυτόματα στους ομίλους του Europa League ακόμα κι αν οι «πράσινοι» αποκλειστούν στoν τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τη Μαρσέιγ.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που το «τριφύλλι» περάσει τους Ουκρανούς θα έρθουν αμέτρητα αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη στον σύλλογο.

Στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός δούλεψε με στόχο να εμφανιστεί το δυνατόν πιο έτοιμος για τα δύο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Οι «πράσινοι» σε μεταγραφικό επίπεδο και αγωνιστικό κομμάτι κινήθηκαν πιο δυναμικά σε σχέση με πέρυσι, όταν και αποκλείστηκαν από τη Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Conference League.

Στα φιλικά ο Παναθηναϊκός άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Στα δύο τελευταία ματς στη Λεωφόρο η ισοπαλία με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1-1) και η ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1) δεν ικανοποιήσαν τον coach της ομάδας.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τους Ισπανούς χτύπησε «καμπανάκι» και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα εμφανίσει το καλό της πρόσωπο στα ματς με τους Ουκρανούς.

jovanovic novibet

«Μας προβλημάτισαν αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εγινε ένα μέτριο παιχνίδι, κακό από την πλευρά μας. Δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει.

Μπορούμε για να διορθώσουμε τα πράγματα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Ντνίπρο. Ο προβληματισμός μας είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε».

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο επανεμφάνισε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών. Σ’ ένα ακόμη ματς δεν είχε το εύκολο γκολ. Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και πέρυσι τους «πράσινους», αλλά η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δεν προχώρησαν σε μεταγραφή σέντερ φορ.

Ο Σπόραρ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, ενώ ο Ιωαννίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να παίξει βασικός. O Γερεμέγιεφ ήταν από τους παίκτες που ικανοποίησαν στην προετοιμασία, αλλά τελικά όπως έγινε γνωστό παραμονή της αναμέτρησης έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Ο Γιοβάνοβιτς σχετικά με τη λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο στα μέσα της περασμένης εβδομάδας αποφάσισε να κόψει τους Αϊτόρ, Ζέκα, Τσέριν και Γκάνεα.

Ο Σέρβος προπονητής έκρινε ότι οι δύο πρώτοι μετά τον τραυματισμό τους δεν βρίσκονται στο 100% για να βοηθήσουν, αλλά αμφότεροι μπήκαν στην αποστολή που πέταξε για τη Σλοβακία. Ο Τσέριν έμεινε εκτός επειδή αντιμετωπίζει οστικό οίδημα, ενώ ο Ζέκα παραμονή του ματς τελικά δηλώθηκε.

Ηγετικό ρόλο μεσοεπιθετικά θα αναλάβει ο Τζούρισιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς για να προσθέσει ποιότητα και κάθετη πάσα στη μεσαία γραμμή.

Η Ντνίπρο μπορεί να μη διαθέτει το εξαιρετικό σύνολο που το 2015 έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, όμως δεν αποτελεί εύκολη λεία για καμία ομάδα.

Οι Ουκρανοί έχουν επηρεαστεί οικονομικά και αγωνιστικά από τον πόλεμο και το γεγονός ότι θα στερηθούν την έδρα τους είναι ένα βασικό θέμα. Παράλληλα, έχει πέσει «ψαλίδι» και στο ρόστερ, ενώ από τον Ιούλιο του 2022 βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Αλεξάντρ Κούτσερ.

kucher dnipro

Ο Ουκρανός προπονητής της Ντνίπρο μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τόνισε: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε πέρυσι στο φινάλε της σεζόν. Είναι στο χέρι μας να περάσουμε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού αρκεί να το πιστέψουμε».

Η Ντνίπρο την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Ζόρια) κι έχασε το πρωτάθλημα από τη Σαχτάρ.

Στα δύο τελευταία φιλικά η Ντνίπρο πανηγύρισε μια εύκολη νίκη (4-0) απέναντι στη Ρουχ Λβιβ και έμεινε στο 2-2 με την Κρίβμπας.

dnipro dovyk

Το αστέρι της Ντνίπρο είναι ο Αρτέμ Ντόβμπικ. Ο 26χρονος επιθετικός θα είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την άμυνα του Παναθηναϊκού και παρότι το φετινό καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες από Ιταλία για να τον αποκτήσουν ακόμη είναι βασικός και αναντικατάστατος.


Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 25/07/2023

  • 7 φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ο απολογισμός ήταν 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Οι «πράσινοι» νίκησαν στην Αυστρία τις Βικτόρια Βίνερ (4-0), Ρογκάσκα (3-1), Πετρολούλ (2-0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1-0) και ΑΕΚ Λάρνακας (3-1), ενώ στη Λεωφόρο έμειναν στο 1-1 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και ηττήθηκαν 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
  • Από τη σεζόν 2015/16 έχει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός. Τότε (8/2015) αντιμετώπισε στον 3ο προκριματικό γύρο την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκε. Εντός έδρας οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης με νίκη (2-1), όμως στη ρεβάνς ηττήθηκαν με 3-0.
  • H ακριβότερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι ο Τόνι Βιλένα. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ολλανδό μέσο από την Εσπανιόλ.
  • Η Ντνίπρο ξόδεψε 1 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον μέσο Βάσιλ Κράβετς από την Πολτάβα. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι και η ακριβότερη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι για τους Ουκρανούς.
  • Η Ντνίπρο την περασμένη σεζόν έπαιξε σε όμιλο του Conference League με Βαντούζ, Αλκμααρ και Απόλλων Λεμεσού. Με τρεις νίκες πέρασε στην επόμενη φάση, όμως στη συνέχεια αποκλείστηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας (0-1, 0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 25/07/2023

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και αυτή τη φορά έχει μεγάλη ευκαιρία με την πρόκριση εις βάρος των Ουκρανών να εξασφαλίσει το μέλλον σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (τουλάχιστον Europa League). Για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Κόζιτσε επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το σετ των αποδόσεων στο πρώτο παιχνίδι δίνει φαβορί τον Παναθηναϊκό και η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι και λόγω της ουδέτερης έδρας. Ωστόσο, οι πράσινοι αυτό καλούνται να το επιβεβαιώσουν πάνω στο χορτάρι. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξουν την αγαπημένη τους τακτική που τους θέλει να παίζουν σφιχτά.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.02 στη novibet 

Στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι και θέλουν από το Κόζιτσε να κάνουν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης και να καθαρίσουν στη ρεβάνς στη Λεωφόρο. Οι Ουκρανοί στην κορυφή της επίθεσης διαθέτουν έναν παίκτη που αργά ή γρήγορα θα παίξει σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Αρτέμ Ντόβμπικ θα δημιουργήσει προβλήματα στην πράσινη άμυνα.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.75 στη novibet 

O Ουκρανός επιθετικό στα φιλικά σκόραρε με χαρακτηριστική ευκολία…

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΟΒΜΠΙΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIβET

Ο Τζούρισιτς είναι ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά. Ο Σέρβος επιτελικός στα τεστ της προετοιμασίας έδειξε ότι ξέρει όχι μόνο να φτιάχνει τους συμπαίκτες του, αλλά και να εκτελεί…

ανυτιμε σκορερ τζουρισιτς σε αποδοση 4.33 στη novibet

 


Ντνίπρο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/07/2023

Η Ντνίπρο αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του γκολκίπερ και γι αυτό το λόγο αποκτήθηκε ο Βόλινετς που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αντί του Βάλεφ. Σημαντική είναι και η απουσία του Χαμάτσε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος είναι τραυματίας. Στο τελευταίο φιλικό «λαβώθηκε» ο Γκούτσουλιακ, αλλά είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Στην πρόβα τζεράλε με την Κρίβμπας (2-2) ο Ντόβμπικ σκόραρε και πάλι και στα φιλικά απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Βόλινετς – Μιροσνιτσένκο, Ανταμιουκ, Σάραπι, Κράβετς – Γκορίν, Πουρίτα, Γκούτσουλιακ, Ρουμπτσίνσκι, Τρετάικοφ – Ντόβμπικ.

dnipro pao

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/07/2023

Τα λάθη απαγορεύονται στα προκριματικά του Champions League και ο Παναθηναϊκός αναζητεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα πειραματιστεί σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς. Οι Ζέκα, Αϊτόρ, παρότι είναι ανέτοιμοι μπήκαν στην αποστολή, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Τσέριν.

Στην επίθεση το βάρος θα πέσει στον Σπόραρ, αφού ο Ιωαννίδης δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για 90λεπτο. Από μια θέση διεκδικούν Βαγιαννίδης, Κώτσιρας και Τσοκάι, Κλαϊνχάισλερ.

Ο Γερεμέγιεφ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο και στη λίστα δηλώθηκε ο Ζέκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης (Κώτσιρας), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Κλαϊνχάισλερ (Τσοκάι) – Τζούρισιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ – Σπόραρ.

Διαιτητής: Ο Ντανιέλε Τσίφι ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ντνίπρο – Παναθηναϊκός στο Κόσιτσε. Την περασμένη σεζόν (2022/23) ο Ιταλός ρέφερι έπαιξε σε συνολικά 26 παιχνίδια κι έδειξε 118 κίτρινες κάρτες και 7 κόκκινες.


Διαβάστε ακόμα… 

world cup women novibet

Προγνωστικά Μουντιάλ Γυναικών 2023 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023


metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ