el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάιντζ (16:30) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια! Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Signal Iduna Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ή τώρα ή ποτέ για την Ντόρτμουντ, η οποία έχει την τεράστια ευκαιρία να πάρει τα σκήπτρα στην Bundesliga από την Μπάγερν, τερματίζοντας την 10ετή απόλυτη κυριαρχία των Βαυαρών!

Οι «κιτρινόμαυροι» προ της τελευταίας στροφής έχουν καταφέρει να είναι στην κορυφή και με εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην αδιάφορη Μάιντζ θα πανηγυρίσουν ξανά την κατάκτηση της «σαλατιέρας» μετά το 2012.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Ντόρτμουντ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023

Η μεγάλη ώρα για την Ντόρτμουντ έφτασε. Έπειτα από έναν «μαραθώνιο» 33 αγωνιστικών με πολλές ανατροπές στην κορυφή, οι Βεστφαλοί ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της προτελευταίας στροφής, καθώς η νίκη τους επί της Άουγκσμπουργκ (0-3) σε συνδυασμό με την ήττα-σοκ της Μπάγερν από τη Λειψία (1-3) έφερε τα πάνω-κάτω!

Η Ντόρτμουντ πέρασε πρώτη κι έχει την κατάσταση σε απόλυτο βαθμό στα χέρια της. Υποδέχεται την Μάιντζ στο κατάμεστο φυσικά «Signal Iduna Park» και με νίκη θα μπορεί να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς για το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2012 και 9ο στην ιστορία της, βάζοντας τέλος στην 10ετή κυριαρχία των Βαυαρών.

Ένα βήμα λοιπόν από την πρώτη «σαλατιέρα» έπειτα από 11 χρόνια και τέταρτη στον 21ο αιώνα, μετά το 2002, το 2011 και το 2012, με την Μάιντζ να αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και η Ντόρτμουντ έχει τη μεγάλη ευκαιρία, όντας στο +2 από τη δεύτερη Μπάγερν (παίζει στην Κολωνία), γνωρίζοντας πως ένα στραβοπάτημα της τελευταίας στιγμής θα τα γκρεμίσει όλα, καθώς οι Βαυαροί έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο σφύριγμα, με τους πολυπρωταθλητές να περιμένουν στη γωνία, έχοντας πανηγυρίσει ξανά τίτλο όντας πίσω πριν την τελευταία στροφή.

Το 2000 πριν την τελευταία αγωνιστική χρειάζονταν δική τους νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Λεβερκούζεν από την Ουντερχάχινγκ, κάτι που έγινε ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.

Τώρα όμως είναι αλλιώς, με την Ντόρτμουντ να διψά για την επιστροφή στην κορυφή, έπειτα από πολυετή αναμονή.

 

bundesliga trophy novibet


Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/05/2023

  • Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης με 70 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη 2η Μπάγερν.
  • Με νίκη η Ντόρτμουντ κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2012 και 9ο στην ιστορία της, για να πιάσει στη 2η θέση της ιστορικής λίστας τη Νυρεμβέργη.
  • Η Μάιντζ βρίσκεται στην 9η θέση με 45 βαθμούς.
  • Η Ντόρτμουντ με ρεκόρ 14-1-1 στο «Signal Iduna Park» έχει καταγράψει ήδη την καλύτερη εντός έδρας επίδοση της ιστορίας της. Στο «σπίτι» της μετρά 11 σερί νίκες.
  • Η Μάιντζ έχει ρεκόρ 6-3-7 εκτός έδρας και μετράει 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα.
  • Παράλληλα έχει επτά σερί αγώνες όπου η εστία της παραβιάζεται.
  • Η Ντόρτμουντ έχει 4 συνεχόμενες νίκες με την Μάιντζ, η οποία στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, αμφότερες στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» (1-1, 1-2).
  • Η συνολική παράδοση έχει 9 νίκες της Ντόρτμουντ, 5 ισοπαλίες και 2 νίκες της Μάιντζ.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Προγνωστικά 27/05/2023

Η Ντόρτμουντ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο και δε θα την αφήσει να πάει χαμένη. Η αδιάφορη βαθμολογικά Μάιντζ δε γίνεται να της σταθεί εμπόδιο για την πολυπόθητη «σαλατιέρα».

Ειδικά στην έδρα τους οι Βεστφαλοί είναι ασυναγώνιστοι και το αναμενόμενο είναι να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα μπορούν.

OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Μπροστάρης των γηπεδούχων ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο μεγάλος θριαμβευτής της σεζόν που ξεπέρασε τον καρκίνο και είναι εδώ, γερός, δυνατός και σκόρερ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει 5 γκολ και τι πιο ιδανικό να σκοράρει και στο φινάλε της σεζόν για τον τίτλο και μάλιστα ανοίγοντας το σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΛΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μάιντζ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/05/2023

Ο Έντιν Τέρζιτς καλείται να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη με την ομάδα του για να φτάσει στον στόχο του τίτλου. Στη διάθεση του προπονητή της Ντόρτμουντ για το τελευταίο ματς της σεζόν δε θα είναι ο τραυματίας Μπέλιγχαμ όσον αφορά τους βασικούς που… τράβηξαν το κουπί όλη τη σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κόμπελ – Ράιερσον, Χούμελς, Σούλε, Βολφ – Τσαν, Μπραντ, Γκερέιρο – Αντεγιέμι, Μάλεν – Αλέ.

Μάιντζ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/05/2023

Ο προπονητής της Μάιντζ, Μπο Σβένσον δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Ρόμπιν Τσέντνερ, ενώ απόντες είναι επίσης Βίντερ και Μπούρκαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ντάμεν – Μπελ, Κορ, Φερνάντες – Ντα Κόστα, Σταχ, Μπαρέιρο, Κάτσι – Μπάρκοκ, Ινγκβάρτσεν – Ονισίβο.

 


Διαβάστε ακόμα… 

kolonia bayern prognostika novibet

Κολωνία – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/05/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ