el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κολωνία – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/05/2023

H αγωνία στο… κόκκινο! Στην τελευταία στροφή της Bundesliga, το Σάββατο (16:30), θα κριθεί το πρωτάθλημα της Γερμανίας και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι Βαυαροί δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια της.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Κολωνία και για να κόψει πρώτη το νήμα χρειάζεται όχι μόνο νίκη, αλλά και γκέλα της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση με την Μάιντζ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Κολωνία – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023

Έγινε αυτό που έτρεμαν στην Μπάγερν και πλέον μετά από 10 σερί χρόνια κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. Η Μπάγερν μπορεί να ήταν ολόκληρη τη σεζόν φαβορί για να διατρήσει τα σκήπτρα στη Γερμανία, όμως μια αγωιστική πριν το τέλος πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ τα έκαναν θάλασσα την περασμένη αγωνιστική και μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λειψία έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας στη 2η θέση (με 68 βαθμούς). Εκεί ανέβηκε η μεγάλη τους αντίπαλο, Ντόρτμουντ (με 70 βαθμούς).

Πλέον για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Μπάγερν πρέπει να πάρει το «τρίποντο»και παράλληλα να μην κερδίσει η Ντόρτμουντ την Μάιντζ, αφού σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερει λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Παντως, η κατάσταση στο Μόναχο είναι έκρηθμη και η ήττα από τη Λειψία αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η διοικηση και συγκεκριμένα οι Χασάν Σαλιχάμιζιτς και Όλιβερ Καν δέχονται κριτική και άπαντες θεωρούν ότι λανθασμένα απομακρύνθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για να έρθει ο Τόμας Τούχελ.

Η διοίκηση σε μια προσπάθεια να προστατέψει τον Τούχελ τόνισει ότι «δεν ευθύνεται ο προπονητής διότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα και δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία».

Πάντως, στη διοίκηση της Μπάγερν αν και γνωρίζουν ότι ο τίτλος δεν εξαρτάται από τους ίδιους ανακοίνωσαν ότι στην Marienplatz θα στηθεί γιγαντοθόνη με την ελπίδα ότι θα πανηγυρίζουν δύο τίτλους, αφού και η γυναικεία ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Ο Τόμας Τούχελ παραμονή της αναμέτρησης τόνισε ότι «εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και δύσκολή έδρα, ξέρουμε ότι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα χρειαζόμαστε και βοήθεια, η εικόνα που παρουσιάσαμε με τη Λειψία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Η Κολωνία στο τελευταίο της παιχνίδι θα παίξει για την τιμή των όπλων και με δεδομένο ότι τα βλέμματα όλων θα στραφούν πάνω της δεν πρόκειται να αδιαφορήσει.

Τα «κριάρια» έχουν εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό και στα τελευταία τρία ματς μετράνε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Την περασμένη αγωνιστική η Κολωνία έμεινε στο 1-1 μέσα στη Βρέμη και διατηρηθηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν κόντρα στην Μπάγερν.

Το τεχνικό επιτελείο παραμονή της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα και ο στόχος είναι οι παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι και να χαρίσουν μια μεγάλη στιγμή απέναντι στην Μπάγερν.

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι η Μπάγερν θέλει μόνο νίκη. Θέλουμε να δείξουμε την ποιοτητά μας μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ομάδα και την ποιότητα της Μπάγερν. Τώρα περνάει μια δύσκολη φάση, όμως εμείς για να χαμογελάσουμε πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας», υποστήριξε ο προπονητής της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ.


Κολωνία – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορια 27/05/2023

  • 97 φορές έχουν συναντηθεί στην Bundesliga Κολωνία και Μπάγερν. Η προϊστορία είναι υπέρ των Βαυαρών, αφού μετρούν 50 νίκες. 23 φορές έχει επικρατήσει η Κολωνία, ενώ 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Στο ματς του πρλωτου γύρου στο Μόναχο η Κολωνία έκανε τη ζημιά στην Μπάγερν και τις έκοψε πολυτιμους βαθμούς. Η αναμέτρηση έληξε 1-1. Ο Κίμιχ στο 90 ισοφάρισε και τα «κριάρια» ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Σκίρι από το 4ο λεπτό.
  • Η Κολωνία μπροστά στο κοινό της έχει να κερδίσει την Μπάγερν από τη σεζόν 2010/11. Έκτοτε οι Βαυαροί μετράνε 8 σερί νίκες με 6 Over και 2 Under.
  • Η Μπάγερν έχει καταφέρει δύο φορές στο παρελθόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική ερχόμενη από τη 2η θέση. Η πρώτη ήταν το 1986 (πέρασε τη Βέρντερ) και η 2η το 2000 (πέρασε τη Λεβερκούζεν).
  • Η Μπάγερν με νίκη δικιά της και γκέλα της Ντόρτμουντ (αντιμετωπίζει τη Μάιντζ) θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πριν από πέντε αγωνιστικές η Μπάγερν ηττήθηκε από τη Μάιντζ με σκορ 3-1.
  • Αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Μπάγερν το γεγονός ότι φέτος έχει προηγηθεί 8 φορές και τελικά δεν έχει καταφέρει να νικήσει (5 ισοπαλιες, 3 ήττες). Τελευταία φορά που είχε ανόλογο στατιστικό ήταν τη σεζόν 1991/92 όταν και πάλι έχασε το πρωτάθλημα.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Κολωνία – Μπάγερν: Προγνωστικά 27/05/2023

Στην τελευταία στροφή της Bundesliga την κατάσταση για τον τίτλο την ελέγχει η Ντόρτμουντ, όμως οι Βαυαροί για να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε δώρο έρθει από το Βεστφάλεν πρέπει να νικήσουν στην Κολωνία.

Για το μεγάλο ματς στο «Rhein Energie Stadion» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν θα έχει το μυαλό της και στο άλλο παιχνίδι (Ντόρτμουντ – Μάιντζ) που την απασχολεί. Με δεδομένο οτι όλα τα ματς γίνονται την ίδια ώρα ένα γρηγορο γκολ των Βαυαρών στο πρώτο μέρος θα μεταφέρει πίεση στο Βεστφάλες.

μπαγερν να προηγηθει στο ημιχρονο σε αποδοση 1.75 

Η Κολωνία στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει σκοράρει 8 γκολ και το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση έχει λειτουργήσει θετικά. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς άγχος και η άμυνα της Μπάγερν δεν εμπνέει σιγουριά στο περασμένο ματς με τη Λειψία υπέπεσε σε δύο πέναλτι.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.95 

Ο Γκνάμπρι μας δικαίωσε την περασμένη αγωνιστική και είναι ο παίκτης κλειδι στην επίθεση της Μπάγερν με 5 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια.

 γκναμπρι ανυτιμε σκορερ σε αποδοση 2.25


Κολωνία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/05/2023

Στην Κολωνία θα αλλάξει ο βασικός σέντερ φορ. Ο Τίγκες είναι τραυματίας και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σέλκε. Οι απουσίες των Ουτ, Ντιετς δεν είναι τόσο σημαντικές, αφού απουσιάζουν αρκετό καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβέντε – Σμιτς, Χίμπερς, Τσαμπότ, Χέκτορ – Σκίρι, Μάρτελ – Λιουμπισιτς, Κάιντζ, Μάινα – Σέλκε

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/05/2023

Εκτός παραμένουν για την Μπάγερν οι Ντέιβις, Ερνάντεζ, Νόιερ, ενώ ο Τσούπο Μοτίνγκ είναι διαθέσιμος, αλλά δεν πρόκεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Μαζραουί, Παβάρντ, Ντε Λιγκτ, Κανσέλο – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Μίλερ, Κομάν, Μουσιάλα – Γκνάμπρι.

 


Διαβάστε ακόμα…

dortmund mainz prognostika novibet

Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023


tottenham leeds prognostika novibet

Premier League τελευταία αγωνιστική: Προγνωστικά 28/05/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ