el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/11/2023

Τα ρέστα τους θα παίξουν Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ στην 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League! Την Τρίτη (19:45) στο κατάμεστο «Signal Iduna Park» οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό.

Δικαίως, αφού ο νικητής θα πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!

 


Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 06/11/2023

Οι δύο ομάδες μονομάχησαν και πριν από 15 ημέρες στο St James’ Park! Εκεί η Ντόρτμουντ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (0-1) στο φετινό Champions League και πλέον με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι Βεστφαλοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντας της έδρα τους. Το γεγονός ότι σε 2 από τα 3 ματς στον όμιλο έχουν κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα είναι ενθαρρυντικό, όμως το Σάββατο η βαριά ήττα με 0-4 από την Μπάγερν στο «Klassiker» της Bundesliga έφερε αναταράξεις.

Η άμυνα της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κατέρρευσε, η επίθεση έμεινε άσφαιρη και ο προπονητής, Έντιν Τέρζιτς, έδωσε σύνθημα ανασύνταξης.

«Μας περιμένει ένα μεγάλο ματς με την Νιούκαστλ και ελπίζω να παρουσιάσουμε την εξαιρετική εικόνα που δείξαμε στην Αγγλία. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας με την Μπάγερν, τώρα πρέπει να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές και να δώσουμε τα πάντα για την νίκη», υποστήριξε ο προπονητής της Ντόρτμουντ.

Η Νιούκαστλ, μετά την εντός έδρας ήττα από τους Γερμανούς, ψάχνει «απάντηση» κι έχει μπροστά της μεγάλη ευκαιρία για να ρεφάρει το αρνητικό αποτέλεσμα και παράλληλα να κάνει άλμα πρόκρισης.

Στις τάξεις της ομάδα του Έντι Χάου η νίκη στο ντέρμπι της Premier League με 1-0 επί της Άρσεναλ εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στα ύψη. Ωστόσο, το τενχικό επιτελείο έχει γεμάτο απουσιολόγιο και υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον τρόπο που θα καλυφθούν τα κενά.

Η λίστα των απουσιών ήταν γεμάτη και μετά το ματς με την Άρσεναλ ήρθαν και οι απουσίες των Μέρφι και Μπαρνς να προστεθούν. Εκτός είναι επίσης οι πολύτιμοι Ισακ, Μπότμαν λόγω τραυματισμού και ο μέσος Τονάλι.

«Το ματς στη Γερμανία είναι κρίσιμο για την πορεία της ομάδας στο Champions League. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όμως υπάρχει και υλικό για να καλύψει τα κενά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Έντι Χάου.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ: Στατιστικά, Προϊστορία 06/11/2023

  • Η Νιούκαστλ απέναντι σε ομάδες της Bundesliga έχει θετικό πρόσημο με τέσσερις νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, αυτή της περασμένης αγωνιστικής με την Ντόρτμουντ.
  • Την περασμένη αγωνιστική η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ μέσα στην Αγγλία με σκόρερ τον Νμέκα (45′). Στο συγκεκριμένο ματς ο διαιτητής έδειξε μόλις δύο κίτρινες κάρτες και σημειώθηκαν συνολικά 20 κόρνερ (11 Νιούκαστλ – 9 Ντόρτμουντ).
  • Ο Αλεξάντερ Ισακ με 7 γκολ σε 12 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ της Νιουκάστλ στη φετινή σεζόν και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Ο Σουηδός φορ θα λειψει λόγω τραυματισμού και το επιτελείο των Γερμανών έχει μια λιγότερη έννοια.
  • Τρία Under και ισαριθμα No Goal μετράει η Ντόρτμουντ σε 3 αγωνιστικές στον όμιλο του Champions League.
  • Η Νιούκαστλ σε 3 αγωνιστικές μετράει 2 Under, 2 No Goal, 1 Goal και 1 Over.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 06/11/2023

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ματς περιμένουμε στο Signal Iduna Park και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων οι δύο ομάδες θα ρισκάρουν περισσότερο για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη στον αγωνα σε αποδοση 2.45 

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει μέσα στην έδρα της να κρατήσει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Η Νιούκαστλ θα παίξει πιο κλειστά και πιο σκληρά με πρώτο στόχο να χαλάσει το παιχνίδι των Γερμανών.

αποδοση 2.25 η νιουκαστλ να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτες 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/11/2023

Ο Εντιν Τέρζιτς γνωρίζει ότι η ομάδα του με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμεμη φάση. Ευελπιστεί ότι οι παίκτες του δεν θα παρουσιάσουν τις ανορθογραφίες που έκαναν στην άμυνα με την Μπάγερν. Εκτός παραμένει ο Μορέι και σημαντική είναι απουσία του Τσαν (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Μπενσεμπαϊνί, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Ρίερσον – Εζκάν, Νμέκα – Μαλεν, Μπραντ, Ρόις – Φίλκρουγκ.

Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/11/2023

Ο προπονητής Έντι Χάου ψάχνει λύσεις, αφού υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Τραυματίες είναι οι Ισακ (φορ), Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (στόπερ), Τάργκετ (μπακ), Μέρφι (εξτρέμ) και τιμωρημένος ο μέσος Τονάλι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Λιβραμπεντο – Λόνγκσταφ, Ζοέλινγκτον, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Γουίλσον, Γκόρντον.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ