el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/02/2023

Ασυνήθιστο ζευγάρι αλλά πολλά υποσχόμενο! Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Νάπολι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους «16» τους Champions League σ’ ένα παιχνίδι που μας υπόσχεται νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για το μεγάλο ματς στην Φρανκφούρτη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «16» του Champions League  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/02/2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ζει από πέρυσι με την κατάκτηση του Europa League μαγικές στιγμές στην Ευρώπη και το παραμύθι συνεχίζεται και φέτος.

Οι «Αετοί» προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους «16» του Champions League και θέλουν απέναντι στη Νάπολι να εκτοξευθούν στα αστέρια με μια νίκη που θα τους φέρει κοντά στο θαύμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Γερμανοί έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα εννέα ευρωπαϊκά ματς στην έδρα τους υπό τις οδηγίες του Όλιβερ Γκλασνερ και με τη φετινή τους πορεία στον όμιλο απέδειξαν ότι παίζουν με άγνοια κινδύνου. Συγκεκριμένα τερμάτισαν στη 2η θέση με 10 βαθμούς (3-1-2) κι άφησαν πίσω τους τις Σπόρτινγκ Λισαβόνα και Μαρσέιγ.

Στην Bundesliga η Άιντραχτ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και το Σάββατο επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ κρατώντας για δεύτερο σερί εντός έδρα ματς ανέπαφη την εστία της.

«Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι για εμάς και ανυπομονούμε να παίξουμε μέσα στην έδρα μας. Με την πρόκριση στους 16 έχουμε πετύχει τον στόχο μας και τώρα θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα παίξουμε για τη νίκη και οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι η Νάπολι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», υποστήριξε παραμονή του ματς ο προπονητής της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλασνερ.

Η Νάπολι ανήκει στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που τρομάζει.

Στη Serie A με 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα καλπάζει και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο στο +15 από τη 2η Iντερ. Διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην Ιταλία, ενώ στον όμιλο του Champions League τερμάτισε στην 1η θέση κι άφησε στη 2η την περυσινή φιναλίστ Λίβερπουλ.

Υπεύθυνοι για παραπάνω νούμερα είναι οι Οσιμέν (19 γκολ), Κβαρατσχέλια (12 γκολ, 14 ασίστ), Ελμάς και Πολιτάνο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα στη μεσοεπιθετική γραμμή της Νάπολι.

Την Παρασκευή η Νάπολι πέρασε άνετα και από την έδρα της Σασουόλο. Η ομάδα του Σπαλέτι καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με τους κλασικούς της killer να τιμωρούν την άμυνα των γηπεδούχων.

Οι Κβαρατσχέλια (12′) και Οσιμέν (33′) πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος η Νάπολι έσβησε τις μηχανές της και μετέφερε τη σκέψη της στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι: Στατιστικά, Προϊστορία 21/02/2023

  • 7 σερί νίκες μετράει στη Serie A η Νάπολι και στα συγκεκριμένα παιχνίδι έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ κι έχει σκοράρει 19 τέρματα!
  • Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Νάπολι δεν έχει δεχθεί γκολ και οι νίκες της έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Τελευταία ήττα της Νάπολι ήταν στις 4 Ιανουαρίου με την Ίντερ στο Μιλάνο (1-0).
  • Ο Οσιμέν είναι σε απίστευτη φόρμα και στα τελευταία 7 ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 9 γκολ!
  • Ο Κόλο Μουανί είναι ο κουρφαίος σκόρερ της Άιντραχτ. Ο Γάλλος επιθετικός φέτος σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανλωσεις μετράει 15 γκολ και 14 ασίστ.
  • Η Άιντραχτ σε 21 αγωνιστικές στην Bundesliga μετράει 13 Over και 8 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι: Προγνωστικά 21/02/2023

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την Άιντραχτ μέσα στην Φρανκφούρτη, όμως το γεγονός ότι η Νάπολι είναι σε εξαιρετικό φόρμα καθιστά τους Ιταλούς φαβορί για τη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους.

Για το μεγάλο ματς στην Φρανφούρτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Οι «Αετοί» της Φρανκφούρτης ζουν το όνειρό τους στη διοργάνωση και μετά την περυσινή κατάκτηση του Europa League παίζουν με άγνοια κινδύνου. Στη αντίπερα όχθη, η Νάπολι θυμίζει ποδοσφαιρική… μηχανή, αφού σκοράρει με άνεση.

ΝΙΚΗ ΝΑΠΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Οσιμέν, Κβαρατσχέλια «τρομοκρατούν» τις αντίπαλες άμυνα. Η Νάπολι στον όμιλο σκόραρε 20 γκολ σε 6 ματς και στη «Serie A» έχει πετύχει 56 γκολ σε 23 αγωνιστικές.

ανυτιμε σκορερ οσιμεν σε αποδοση 2.20 στη novibet

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άιντραχτ – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/02/2023

O προπονητής της Άιντραχτ δεν μπορεί να βάλει σε καλούπια της ομάδα του. Αυτοί έχουν συνηθίσει να παίζουν μέσα στην έδρα τους επιθετικά. Η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Σεμπάστιαν Ρόντε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Γάκιτς, Εντικά – Κνάουφ, Καμάντα, Σόου, Μαξ – Λίντσρεμ, Γκέτσε – Κόλο Μουανί

Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/02/2023

Σαν καλοκουρδισμένη μηχανή λειτουργεί η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι Ιταλοί δεν αλλάζουν το επιθετικό τους πλάνο είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας. Θα απουσιάσει ο επιθετικός Ρασπαντόρι, όμως στο ροστερ υπάροχυν λύσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρουί – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Κβαρατσχέλια, Οσιμέν.

 


Διαβάστε ακόμα… 

liverpool-real-novibet

Λίβερπουλ – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/02/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ