el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/09/2023

Η Εθνική ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί με αντίπαλο το Γιβραλτάρ! Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται την Κυριακή (21:45) στην «Αγιά Σοφιά» την ουραγό του Β’ ομίλου στο 5ο ματς για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η αναμέτρηση της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά» θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Alpha και τα κανάλια Novasports!

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι Ελλάδα – Γιβραλτάρτ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/09/2023

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 (Video) από την Ολλανδία, καλούνται να αντιδράσουν για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη η «γαλανόλευκη» δεν στάθηκε στο ύψος της και με τα τρία γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο Αϊντχόφεν πλέον έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Επίσης στην αναμέτρηση κόντρα στους Οράνιε ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς που επιθετικά η Ελλάδα έμεινε στο μηδέν, αφού είχε προηγηθεί και η ήττα με 1-0 από τη Γαλλία στο Παρίσι.

Το τεχνικό επιτελείο δια στόματος του Ουρουγουανού προπονητή παραδέχθηκε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Το ζητούμενο είναι να επιστρέψει η σταθερότητα στην άμυνα και να ξαναβρεθεί η κατάλληλη χημεία στην επίθεση.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, αφού με την Ολλανδία εξέτισε την ποινή του, όμως ο Πογέτ δεν υπολογίζει τους Τσιμίκα, Μάνταλο, Κουρμπέλη και Σιώπη (τιμωρημένοι), ενώ νοκ άουτ λογω τραυματισμου είναι ο Μπάλντοκ.

Ο Πογέτ μετά την ήττα από την Ολλανδία ελπίζει ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα.

«Για εμάς ήταν μία βραδιά που μάθαμε πράγματα. Ξέρουμε τα στάνταρ για να είσαι σε ένα Euro. Να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μία δύσκολη βραδιά για την Ελλάδα.

Πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ξέραμε ότι τα φαβορί είναι Ολλανδία και Γαλλία. Θα είναι δύσκολο αν δεν νικήσουμε τα επόμενα δύο ματς οπότε πάμε για τη νίκη με το Γιβραλτάρ και μετά να νικήσουμε την Ιρλανδία για να πάμε έτοιμοι κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία.

Στο Παρίσι παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, και σήμερα παίξαμε σε γεμάτο και περιμένω πότε θα παίξουμε και στο δικό μας γήπεδο. Δεν κατηγορώ τους οπαδούς αλλά πρέπει ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φέρει τους οπαδούς στο γήπεδο», τόνισε ο Ουρουγουανός Coach της «γαλανόλευκης».

Το Γιβραλτάρ είναι ο σάκος του μποξ στον Β’ όμιλο και αποδεικνύει πάνω στο χορτάρι ότι είναι μια από τις χειρότερες ομάδες των προκριματικών του Euro.

Η ομάδα του Χούλιο Ρίμπας μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο γκρουπ και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (0-12 γκολ). Μεσοβδόμαδα το Γιβραλτάρ έπαιξε φιλικό με τη Μάλτα και ηττήθηκε (1-0) παραμένοντας για 5ο σερί παιχνίδια χωρίς γκολ, ενώ στα ίδια ματς δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.


Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Στατιστικά, Προϊστορία 10/09/2023

  • Το story ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε «γαλανόλευκο» φόντο. Η Ελλάδα σε τρία παιχνίδια κόντρα στο Γιβραλτάρ μετράει μόνο νίκες (4-1, 4-0, 3-0) με πιο πρόσφατη την επικράτηση τον περασμένο Μάρτιο με σκόρερ τους Μασούρα, Σιώπη και Μπακασέτα.
  • Η Ελλάδα σε 4 παιχνίδια στον όμιλο μετράει 3 Οver, 1 Under, 3 Νο Goal και 1 Goal. Το Γιβραλτάρ σε αντίστοιχα ματς έχει 4 Over και ισάριθμα No Goal, ενω σε όλα τα παιχνίδια έχει ηττηθεί με το ίδιο σκορ (3-0).
  • Η βαθμολογία στο Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Προγνωστικά 10/09/2023

Η Ελλάδα στα χαρτιά έχει εύκολη αποστολή απέναντι στο Γιβραλτάτ και είναι το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξει πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Για το ματς στην Αγιά Σοφιά επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Η Εθνική μας ομάδα διαθέτει το υλικό και την ποιότητα για να πάρει μια εύκολη νίκη και να διορθώσει τις ανορθογραφίες που έδειξε κόντρα στην Ολλανδία.

η νικη τησ εθνικησ με No goal & over 2,5 προσφερεται σε αποδοση 1.70

Το Γιβραλτάρ σε όλα τα παιχνίδια έχει ηττηθεί με σκορ 3-0. Μεταξύ αυτών ήταν και η ήττα από την Ελλάδα στο ματς του πρώτου γυρου. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί.

νικη τησ γαλανολευκησ με σκορ 3-0 σε αποδοση 5.20 

Μετά από δύο παιχνίδια χωρίς γκολ αναμένουμε επιθετικό ξέσπασμα από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας απέναντι σε μια ομάδα που απαρτίζεται από ημιεπαγγελματίες παίκτες.

over 1.5 γκολ στο ημιχρονο σε αποδοση 1.78 στη novibet


Ελλάδα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/09/2023

Εύκολη μοιάζει η αποστολή της Εθνικής ομάδα με το Γιβραλτάρ μέσα στην Αγιά Σοφιά. Επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Μαυροπάνος. Τιμωρημένοι είναι οι Τσιμίκας, Μάνταλος, Σιώπης και Κουρμπέλης, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα αλλάξει μεγάλο ποστοστό της 11αδας. Νοκ άουτ παραμένει και ο Μπάλντοκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης  – Μπουχαλάκης, Παπανικολάου – Πέλκας, Μπακασέτας, Μασούρας – Γιακουμάκης.

Γιβραλτάρ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/09/2023

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόλινγκ – Λόπες, Τσιπολίνα, Χάρτμαν, Σεργκέντ – Μπρίτο, Ρόναν, Μέλχι – Ντε Μπαρ, Πόζομ, Γουόκερ.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ