el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έβερτον – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/09/2023

Μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες στην Premier League ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική. Η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ την Κυριακή το απόγευμα (18:30) στο Goodison Park.

Στα χαρτιά οι «Gunners» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως τέτοια ματς στην Αγγλία μυρίζουν μπαρούτι και τα «Ζαχαρωτά» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρησης ανάμεσα σε Έβερτον και Άρσεναλ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League!

 


Έβερτον – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/09/2023

Οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι στο Goodison Park την Κυριακή το απόγευμα.

Η Έβερτον με το «καλημέρα» έχει μπει σε αγωνιστική κρίση και ψάχνει τον τρόπο να βγει από το αδιέξοδο. Τα «Ζαχαρωτά» σε 4 αγωνιστικές μετράνε τρεις ήττες και μόλις μια ισοπαλία και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι επιθετικά αντιμετωπίζουν αμέτρητα προβλήματα.

Οι επιθετικοί απειλούν ελάχιστα και το γεγονός ότι η Έβερτον έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Και τα δύο τέρμα η Έβερτον τα πέτυχε την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-2) σ΄ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην άμυνα παρά στην επίθεση.

Με δεδομένο ότι η Έβερτον σε 4 αγωνιστικές είναι χωρίς νίκη ο προπονητής Σον Ντάιτς δέχεται κριτική, ενώ άπαντες περιμένουν περισσότερα από τον Μπέτο. Για τον Πορτογάλο φορ η διοίκηση ξόδεψε 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε και ο 25χρονος ψάχνει το πρώτο του τέρμα στην Premier League.

«Με τη Σέφιλντ θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, όμως μας κάναμε λάθη στην άμυνα. Μας περιμένει ένα μεγάλο ματς με την Άρσεναλ. Οι παίκτες μου ανυπομονούν και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα», υποστήριξε ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάιτς, παραμονή της αναμέτρησης.

Στην Άρσεναλ το κλίμα είναι διαφορετικό σε σχέση με την Έβερτον. Στους «Gunners» υπάρχει ικανοποίηση από την εκκίνηση στη σεζόν, αφού σε 4 παιχνίδια είναι αήττητοι (3-1-0) και την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ντέκλαν Ράις και Γκάμπριελ Ζεσούς, οι οποίοι σκόραραν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και σκόρπισαν ενθουσιασμός στις τάξεις των Λονδρέζων.

Στην Άρσεναλ μεσοεπιθετικά έχει δημιουργηθεί εκρηκτικό μείγμα με τους Όντεργκααρντ, Ενκέτια, Σάκα, Μαρινέλι και Χάβερτς και ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα βλέπει τους παίκτες του να παράγουν αρκετές φάσεις.

Πάντως, ο προπονητής της Άρσεναλ θεωρεί ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και με βάση το περυσινό πάθημα που έχασε τελικά το πρωτάθλημα από την Σίτι ξέρει ότι το ζητούμενο είναι η σταθερότητα.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε μπροστά μας αμέτρητα παιχνίδια. Κοτάμε κάθε ματς ξεχωριστά θέλουμε και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε», υποστήριξε ο Αρτέτα, ο οποίος ήδη έχει εισηγηθεί να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Όντεργκααρντ.

Επίσης, ο Αρτέτα με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στάθηκε και στο παρελθόν του, αφού στα Ζαχαρωτά αγωνίστηκε απο το 2005-2011.

«Πέρασα υπέροχα χρόνια εκεί και έχω μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με την Έβερτον. Ηταν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, όμως τώρα ως προπονητής της Άρσεναλ θα παίξω εναντίον τους και θέλω να τους νικήσω», υποστήριξε ο 41χρονος Ισπανός προπονητής.


Έβερτον – Άρσεναλ: Στατιστικά, Προϊστορία 17/09/2023

  • 64 φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Ανεξαρτήτως έδρας η Άρσεναλ μετράει 38 νίκες (26 εντός, 12 εκτός), η Έβερτον 12 (10 νίκες, 2 ήττες) και 14 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Πληγωμένη φεύγει τα τελευταία χρόνια η Άρσεναλ από την έδρα της Έβερτον. Πέρυσι ηττήθηκε με σκορ 1-0, ενώ ειχαν προηγηθεί οι ήττες με 2-1 (2022 και 2021).
  • Από τη σεζόν 2017/18 έχει να νικήσει η Άρσεναλ (2-5) μέσα στο Goodison Park την Έβερτον. Έκτοτε οι Gunners μετρούν 4 ήττες και 1 ισοπαλία!
  • Βαθμολογία Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Έβερτον – Άρσεναλ: Προγνωστικά 17/09/2023

Ματσάρα περιμένουμε στο Goodison Park ανάμεσα σε Έβερτον και Άρσεναλ. Για το μεγάλο ματς της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις απο τις αγορές της novibet.

Η τωρινή αναμέτρηση θυμίζει την περυσινή όταν η Έβερτον έψαχνε μια νίκη για να βγει από το αδιέξοδο. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους θα τα δώσουν όλα, ενώ η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολες στιγμές στο Goodison Park.

1Χ (ΔΕ) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET 

Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και οι ομάδες έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην επίθεση παρά στην άμυνα και την τακτική. Το ματς θα έχει γρήγορο ρυθμό.

goal & over 2.5 σε αποδοση 2.05

beto everton novibet

Η Έβερτον με τον Μπέτο στην 11αδα είχε σαφώς καλύτερο πλάνο στην επίθεση με αντίπαλο την Σέφιλντ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα ψάχνει το πρώτο του τέρμα στην Premier League και με τον Ντουκουρέ στο πλάι του θα δημιουγήσει προβλήματα στην άμυνα της Άρσεναλ.

ανυτιμε σκορερ μπετο σε αποδοση 4.00   


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ