el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φέγενορντ – Μαρσέιγ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/04/2022

Φέγενορντ και Μαρσέιγ συγκρούονται (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι Ολλανδοί θέλουν να εκμεταλλευτούν και πάλι το «Ντε Κάουπ» και μετά τη Σλάβια Πράγας να αφήσουν έξω και τους Γάλλους. Οι Μασσαλοί, που στον προηγούμενο γύρο πέρασαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, θέλουν να συνεχίσουν το εξαιρετικό σερί τους στη διοργάνωση (6-0-0) και να πάρουν το προβάδισμα ενόψει τελικού.

Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει στις τάξεις των οπαδών των γηπεδούχων, που ήδη έχουν εξαφανίσει και τα 3.300 εισιτήρια που διατέθηκαν ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στο «Βελοντρόμ».

Από τα ημιτελικά οι αγώνες της διοργάνωσης θα έχουν για πρώτη φορά VAR. Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων μετά και τη δεύτερη αναμέτρηση ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Μαρσέιγ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!

 


Φέγενορντ – Μαρσέιγ: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/04/2022

Συνεχίζει να κινείται σε διπλό ταμπλό και το φινάλε της χρονιάς αναμένεται «καυτό» σε Eredivisie και Ευρώπη. Την περασμένη Κυριακή με χρυσό γκολ στην… εκπνοή (90+6’) πήρε τεράστια νίκη (2-1) απέναντι στην Ουτρέχτη και διατηρήθηκε στην 3η θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επικράτησή της στο πρωτάθλημα, όπου καταφέρνει και διατηρεί τη διαφορά της στο +3 από τη Τβέντε απέναντι στην οποία δίνει μεγάλη μάχη.

Την ίδια ώρα το Conference εξελίσσεται σε μεγάλο στόχο. Η Φέγενορντ εδώ και χρόνια «διψάει» για ευρωπαϊκή διάκριση και μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση βλέπει πως το παράθυρο είναι… ανοιχτό. Μέχρι στιγμής η πορεία της είναι εξαιρετική. Έχει μόλις μία ήττα και μάλιστα «ανώδυνη», το καλοκαίρι στον προκριματικό με την Έλφσμποργκ, ενώ από εκεί και πέρα μετράει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Με κλασική ολλανδική φιλοσοφία παρατάσσει την ομάδα του ο Άρνε Σλοτ. Ο 43χρονος επιλέγει είτε καθαρό 4-3-3 είτε 4-2-3-1 και ποντάρει πολλά στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, που σκοράρει ασταμάτητα. Στο Conference εντός έδρας δεν έχει μείνει ποτέ κάτω από τα δύο γκολ, όμως παράλληλα ο γρήγορος ρυθμός που της αρέσει να δίνει στα παιχνίδια της, την οδηγεί σε λάθη στα μετόπισθεν.

«Είναι εξαιρετικό να βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και να είσαι απέναντι στον Χόρχε Σαμπάολι. Είναι ξεχωριστό για εμένα το ότι θα τον αντιμετωπίσω. Η Μαρσέιγ χωρίς αμφιβολία είναι καλή ομάδα, δεν βρίσκεται τυχαία στον ημιτελικό», ήταν το σχόλιο του Σλοτ.

feyenoord marseille2 novibet

Η Μαρσέιγ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με την ψυχολογία στα ύψη. Χάρη στο γκολ του Ζέρσον (83’) την Κυριακή πέρασε από την έδρα της Ρεμς (0-1) και με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στη Ligue 1 παρέμεινε στη 2η θέση διατηρώντας τη διαφορά της από τη Ρεν στους 6 βαθμούς. Για τους Μασσαλούς είναι τεράστιος στόχος, αφού το εισιτήριο απευθείας στους ομίλους του Champions League θα δώσει τεράστια ανάσα στα ταμεία του συλλόγου.

Εννοείται πως ταυτόχρονα υπάρχει και στο κάδρο η Ευρώπη, όπου και η ομάδα του Σαμπάολι θέλει να επιστρέψει σε έναν τελικό και να διεκδικήσει εκτός συνόρων κούπα μετά από πολλά χρόνια. Δείχνει άλλωστε το πόσο πολύ την ενδιαφέρει η διοργάνωση με τις επιδόσεις της. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δει την ομάδα του μετά τον «υποβιβιασμό» από το Europa League να μετράει μόνο νίκες στις έξι αναμετρήσεις που έχει δώσει για το Conference.

Στον προηγούμενο γύρο πέρασε αρκετά πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνουν οι δύο νίκες (2-1 και 0-1) το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Ειδικά στον επαναληπτικό της Τούμπας, η Μαρσέιγ ζορίστηκε αρκετά. Άνοιξε το σκορ με τον Παγέ στο 34ο λεπτό, όμως στη συνέχεια πέρασε όλο το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε παθητικό ρόλο με τον «δικέφαλο του Βορρά» να χάνει πολλές ευκαιρίες για να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

«Έχουμε νικήσει τα 10 από τα τελευταία 11 παιχνίδια μας. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Έχουμε δείξει συνέπεια αλλά και τον χαρακτήρα μας, έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα, αλλά όταν επιδιώκεις κάτι τόσο σημαντικό το κίνητρο δίνει δύναμη στους παίκτες», είπε ο Σαμπάολι.


Φέγενορντ – Μαρσέιγ: Στατιστικά, Προϊστορία 28/04/2022

  • Τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Φέγενορντ.
  • Στο 11-4-1 ο απολογισμός των Ολλανδών στο Conference, ενώ εντός έδρας έδρας έχουν 7 νίκες και μία ισοπαλία.
  • Εννέα σερί GG & Over 2.5 μετράει η Φέγενορντ στην Ευρώπη.
  • Εξαιρετική εκτός έδρας η Μαρσέιγ. Μετράει τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα από την Παρί στα τελευταία πέντε ματς.
  • Στο Europa Conference οι Μασσαλοί είναι αψεγάδιαστοι αφού έχουν μόνο νίκες και στα έξι ματς που έχουν δώσει.
  • Πρώτος σκόρερ της Φέγενορντ και της διοργάνωσης είναι ο Σίριελ Ντέσερς με 8 γκολ σε 10 ματς. Ο Παγέ με 3 τέρματα σε 5 παιχνίδια είναι ο πρώτος στη λίστα για τη Μαρσέιγ.

feyenoord marseille5 novibet

Φέγενορντ – Μαρσέιγ: Προγνωστικά 28/04/2022

Και οι δύο έφτασαν ως εδώ με εξαιρετική παρουσία. Μοιάζουν αρκετά. Είναι δυνατές επιθετικά, ενώ την ίδια ώρα δεν αποφεύγουν τα λάθη στα μετόπισθεν. Η Φέγενορντ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και είναι βέβαιο πως θα ζορίσει τη Μαρσέιγ αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ.

ΤΟ OVER 0.5 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,87 ΣΤΗ NOVIBET.

Μπορεί να είναι το πρώτο ματς, ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα υπάρχει ένταση και αρκετή σκοπιμότητα και από τις δύο ομάδες, που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο ματς.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ 1,99 ΣΤΗ NOVIBET


Φέγενορντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/04/2022

Με καλή ψυχολογία πηγαίνει στον πρώτο ημιτελικό η Φέγενορντ, που βέβαια ξόδεψε αρκετές δυνάμεις στο τελευταίο της ματς για την Eredivisie. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Μάρκος Σένεσι, με τον Αργεντινό αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Γνωστή είναι η απουσία του γκολκίπερ Τζάστιν Μπίλοου αλλά και του μέσου, Γενς Τούρνστρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτσιάνο – Γκιτρούιντα, Τράουνερ, Πέντερσεν, Μαλάσια – Άουρσνες, Νέλσον, Λίνσεν – Κοκτσού, Σινιστέρα, Ντέσερς

feyenoord marseille3 novibet

Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/04/2022

Με τον Αρκάντιους Μίλικ να επιστρέφει και σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα για τον Χόρχε Σαμπάολι, που κι αυτός υπολόγιζε σε ένα πιο ξεκούραστο βράδυ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, το οποίο δεν ήρθε. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την ίδια συντηριτική συνταγή με το ματς της Τούμπας. Το σίγουρο είναι πως θα αναζητήσει τον τρόπο να αξιοποιήσει και πάλι τον Ντιμίτρι Παγέ, που τον τελευταίο μήνα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και με τη φόρμα αλλά και την προσωπικότητά του παρασύρει και την υπόλοιπη ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανταντά – Λιρολά, Σαλιμπά, Τσάλετα-Τσαρ, Πέρες – Γκεντζουζί, Καμαρά- Ζέρσον, Ουντέρ, Παγέ – Μίλικ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ