el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/06/2023

Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ στον τελικό του Europa Conference League (22:00) που γίνεται στην Πράγα. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Eden Arena» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μεγάλη ώρα του τελικού του Conference League έφτασε, με την Φιορεντίνα και την Γουέστ Χαμ να διεκδικούν το τρόπαιο στη «νεοφυή» διοργάνωση της UEFA, η οποία θεσπίστηκε πέρυσι.

Ο τελικός φιλοξενείται στην Πράγα και θα στέψει την ομάδα που θα διαδεχθεί την Ρόμα, με τους «βιόλα» να αναζητούν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά το 1961, ενώ τα «σφυριά» από το 1965 αντίστοιχα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος τελικός στην Πράγα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!


Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/06/2023

Ώρα τελικού για Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ που διεκδικούν το τρόπαιο του Europa Conference League ώστε να καταγράψουν τη μεγαλύτερη επιτυχία τους εδώ και πάνω από μισό αιώνα!

Αμφότερες έχουν πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, ωστόσο η επιτυχία τους χρονολογείται στα 60s και αναζητούν την επαναφορά τους στον «αφρό» μέσω της νεοσύστατης από πέρυσι διοργάνωσης της UEFA.

Οι «βιόλα» που θεωρούνταν από την αρχή του «μαραθωνίου» ένα εκ των φαβορί, κατάφεραν να είναι συνεπείς στο ραντεβού της Πράγας, ώστε να διεκδικήσουν την κούπα, έχοντας χάσει ήδη μια ευκαιρία για τίτλο, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ενώ παράλληλα δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν ψηλά στη Serie A.

Τα «σφυριά» από την πλευρά τους σε μια κακή σεζόν που τους έφερε χαμηλά στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος, βρήκαν τρόπο να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να φτάσουν σε έναν τελικό, ώστε να επιβεβαιώσουν πως η ανταγωνιστικότητα της Premier League είναι εξαιρετικά πολύτιμη στις μάχες εκτός Νησιού.

Εξάλλου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον φετινό «μαραθώνιο», με μόλις μία ισοπαλία και 13 νίκες, ενώ έγινε η πρώτη με 6/6 στη φάση των ομίλων, όντας κυρίαρχη.

fiorentina west ham conference league novibet

Πέραν του τίτλου που είναι και θέμα γοήτρου για δύο ομάδες που δεν έχουν συνηθίσει να πανηγυρίζουν κούπες, η επικράτηση στον τελικό ισούται και με ευρωπαϊκή έξοδο για την Γουέστ Χαμ, με την Φιορεντίνα να μπορεί να βγει στην Ευρώπη και μέσω της συμμετοχής της στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς αντίπαλος ήταν η Ίντερ.

Για να φτάσει ως τον τελικό η ιταλική ομάδα αφού απέκλεισε στα προκριματικά την Τβέντε (0-0, 2-1), στον όμιλο αντιμετώπισε Ρίγα (1-1, 0-3), Μπασακσεχίρ (3-0, 2-1) και Χαρτς (0-3, 5-1), ενώ στα νοκ άουτ απέκλεισε διαδοχικά Μπράγκα (0-4, 3-2), Σίβασπορ (1-0, 1-4), Λεχ Πόζναν (1-4, 2-3), Βασιλεία (1-2, 1-3 παράταση).

Η ομάδα του Λονδίνου έφτασε στον τελικό αποκλείοντας στα προκριματικά τη Βίμποργκ (0-3, 3-1), στον όμιλο αντιμετώπισε Στεάουα (3-1, 0-3), Σίλκεμποργκ (2-3, 1-0) και Άντερλεχτ (0-1, 2-1), ενώ στα νοκ άουτ απέκλεισε διαδοχικά ΑΕΚ Λάρνακας (0-2, 4-0), Γάνδη (1-1, 4-1) και Άλκμααρ (2-1, 0-1).


Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/06/2023

  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
  • Η Φιορεντίνα έχει αγωνιστεί σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς έχοντας κατακτήσει μία φορά το Κύπελλο Κυπελλούχων (1961), ενώ έχει ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1957), του Κυπέλλου UEFA (1990) και το Κυπελλούχων (1962).
  • Η Γουέστ Χαμ έχει αγωνιστεί σε 2 τελικούς Κυπέλλου Κυπελλούχων, έχοντας κερδίσει το τρόπαιο το 1965, ενώ ηττήθηκε το 1976. Παράλληλα έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ιντερτότο (1999).
  • Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 7-3-2 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Αμφότερες άρχισαν την περιπέτειά τους στη φετινή διοργάνωση από τα προκριματικά. Η Φιορεντίνα στους συνολικά 16 αγώνες που έχει δώσει φέτος έχει ρεκόρ 11-2-3, ενώ η Γουέστ Χαμ σε 14 αγώνες έχει το εντυπωσιακό 13-1-0.
  • H Φιορεντίνα με 53 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της Serie A, μία στροφή πριν το τέλος.
  • Η Γουέστ Χαμ με 40 βαθμούς τερμάτισε στην 14η θέση της Premier League.
  • Οι «βιόλα» έχουν συνδυάσει με Goal/Goal τα 5 τελευταία παιχνίδια τους στη διοργάνωση, ενώ συνολικά έχουν 10/16 με Goal/Goal. Παράλληλα σε αυτή την πεντάδα αγώνων έχει έρθει και Over5, την ώρα που μόλις 3 αγώνες εκ των 16 ήταν με Under 2.5. Μόλις σε δύο αγώνες η ιταλική ομάδα δεν σκόραρε.
  • Η Φιορεντίνα διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, Αρτούρ Καμπράλ με 7 τέρματα.
  • Τα «σφυριά» σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια τους στη διοργάνωση, ενώ σε 7/14 παιχνίδια τους δεν δέχθηκαν γκολ.
  • Στην πορεία της στο Conference League η Φιορεντίνα χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Βασιλεία στον ημιτελικό, ενώ η Γουέστ Χαμ δεν είχε παράταση στη νοκ άουτ φάση.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

fiorentina basel prognostika novibet


Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 07/06/2023

Αμφίρροπος, ισορροπημένος και απρόβλεπτος αναμένεται ο τελικός του Europa Conference League στην Πράγα.

Οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το τρόπαιο και ως οι δύο καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την κούπα.

Το σενάριο να δούμε παράταση, αν όχι και πέναλτι είναι ορατό στον ορίζοντα, για δύο ομάδες που σκοράρουν πολύ και τα περισσότερα παιχνίδια τους συνδυάζονται με Goal/Goal και Over.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.15 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πότε είναι και που δείχνει το Europa Conference League Final

Ο τελικός του Europa Conference League διεξάγεται στην «Eden Arena» της Πράγας την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις 22:00.

Η σπουδαία αναμέτρηση μεταδίδεται τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT1 HD.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον τελικό της Πράγας.


Φιορεντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/06/23

Η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο πέραν της δεδομένης απουσίας του Σιρίγκου, θα έχουν διαθέσιμα τα βασικά τους όπλα στον μεγάλο τελικό, καθώς η πρόκληση του πρώτου διεθνούς τίτλου μετά το 1961 είναι τεράστια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσεροφολίνι – Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Ντόντο – Μαντραγκόρα, Άμραμπατ – Ικονέ, Μποναβεντούρα, Γκονζάλεζ – Γιόβιτς.

Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/06/23

Οι Λονδρέζοι του Ντέιβιντ Μόγιες δεν ταλαιπωρούνται από απουσίες ενόψει τελικού, στοχεύοντας στην πρώτη τους κούπα μετά το 1999.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Αρεόλα – Αγουέρντ, Ογκμπόνα, Ζούμα – Έμερσον, Ράις, Πακετά, Κουφάλ – Μπόουεν, Μπενραμά – Αντόνιο.


UEFA Europa Conference League Fixtures Highlights


Διαβάστε ακόμα…

conference league final prague novibet

Πότε είναι ο τελικός του Europa Conference League 2023 – Που το δείχνει

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ