el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/11/2023

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Γερμανία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό επί γερμανικού εδάφους, καθώς η ομάδα του Μαρτίνεθ δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Europa League, ενώ μπορεί να κλειδώσει τουλάχιστον την ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω του Conference League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Stadion am Wolfswinkel γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!


Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2023

Η 5η και προτελευταία στροφή στον 1ο όμιλο του Europa League έχει για τον Ολυμπιακό έναν «τελικό». Η δοκιμασία στην έδρα της Φράιμπουργκ έχει μονόδρομο για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ την πρώτη νίκη επί γερμανικού εδάφους μετά το 1-3 επί της Βέρντερ στη Βρέμη το 2007 ώστε να διατηρηθούν ελπίδες για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και από τη στιγμή που οι Πειραιώτες βρίσκονται στο -5 από Γουέστ Χαμ και Γερμανούς, δε θα υπάρχουν ελπίδες για τις δύο πρώτες θέσεις και ο στόχος θα είναι αποκλειστικά η ευρωπαϊκή συνέχεια στο Conference League μέσω της 3ης θέσης.

Σε αυτή τη μονομαχία ο Ολυμπιακός έχει +3 από την Μπάτσκα Τοπόλα, την οποία υποδέχεται στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική, αλλά δε θέλει να έχει αφήσει ανοικτό το μέτωπο αυτό, κάτι που θα συμβεί εφόσον έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τους Σέρβους αυτή την αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ρεβάνς για την ήττα στο Φάληρο και να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση στην οποία είναι οι γηπεδούχοι καθώς τρέχουν σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη εντός συνόρων, με τον Κρίστιαν Στράιχ να τονίζει πως «είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ έντονο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με την περσινή σεζόν».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 30/11/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες και βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, ενώ η Φράιμπουργκ με 9 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Γουέστ Χαμ.
  • Στον πρώτο γύρο η Φράιμπουργκ νίκησε 2-3 στο Φάληρο.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική του ομίλου η Φράιμπουργκ νίκησε 5-0 την Μπάτσκα Τοπόλα, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.
  • Την τελευταία αγωνιστική του ομίλου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τοπόλα, ενώ η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Γουέστ Χαμ.
  • Εντός συνόρων στο τελευταίο του παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό (3-1), ενώ η Φράιμπουργκ έμεινε στο 1-1 με την Ντάρμσταντ.
  • Η Φράιμπουργκ έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 12 γκολ έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε 3/4.
  • Οι Πειραιώτες έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους στον όμιλο, ενώ η γερμανική ομάδα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο 5-0 με την Μπάτσκα Τοπόλα.
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια στη Γερμανία ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη (1-3 με τη Βέρντερ το 2007), μία ισοπαλία (το περσινό 1-1 με την Φράιμπουργκ) και 8 ήττες.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Europa League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 30/11/2023

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ με στόχο τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Europa League, ενώ με ισοπαλία κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι οι Πειραιώτες πήραν 1-1, ενώ αυτή την περίοδο η γερμανική ομάδα δεν είναι στην καλύτερη περίοδό της, καθώς αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 5 ματς εντός συνόρων.

ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ X2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μαρτίνεθ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την εξαιρετική κατάσταση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει σκοράρει στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά και στον θρίαμβο επί της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μαγικές ενέργειες και φυσικά όλο το παιχνίδι περνά από τα πόδια του.

ΣΚΟΡΕΡ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Φράιμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/11/2023

Ουκ ολίγα προβλήματα για τον Κρίστιαν Στράιχ που έχει γεμάτο απουσιολόγιο (Γκούντερ, Κούμπλερ, Κιέρεχ, Ρόζενφελντερ, Καϊτέλ), ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Σαλάι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ατουμπολού – Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε – Ντόαν, Εγκεστάιν, Χόφλερ, Βάισχαουπτ – Χόλερ, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/11/2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να παρατάξει ένα πιο… σφικτό σχήμα ώστε να φρενάρει επιθετικά τους Γερμανούς, με Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλο και Ελ Καμπί να παίρνουν θέση στην 11άδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πασχαλάκης – Ντόη, Ιμπόρα, Ροντινέι – Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ, Φορτούνης – Μασούρας, Ελ Καμπί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ