el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/06/2023

Στο «Stade de France» Γαλλία και Ελλάδα μας υπόσχονται ένα μεγάλο ματς τη Δευτέρα το βράδυ (21:45). Αμφότερες διεκδικούν το απόλυτο στον β΄όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Στην αναμέτρηση οι «τρικολόρ» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι Γαλλία – Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Γαλλία – Ελλάδα: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/06/2023

Η Γαλλία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο και απέδειξε με το «καλημέρα» ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν την Παρασκευή επικράτησαν με ευκολία (3-0) στο Φάρο απέναντι στο Γιβραλτάρ με τους Κομάν, Μπαπέ και Ζιρου να πλαισιώνουν την επιθετική τριάδα και τους δύο τελευταίους να σκοράρουν από ένα γκολ.

Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασε και ο Καμαβινγκά, ενώ ο Ντεσάν μετά το 66’ έδωσε ανάσες και χρησιμοποίησε στη γραμμή κρούσης τους Κόλο Μουανί, Ενκούνκου και Ντεμπελέ. Οι δύο από τους τρεις συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί με την Ελλάδα.

Οι Γάλλοι ξέρουν ότι απέναντι στην Ελλάδα και μέσα στην έδρα τους είναι φαβορί, όμως θέλουν πάνω στο χορτάρι και μπροστά στο κοινό τους να δείξουν την κλάση τους. Το «Stade de France» αναμένεται να γεμίσει.

Παραμονή της αναμέτρησης ο Ντιντιέ Ντεσάν στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα μέσα στο γήπεδο.

«Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο Γκουστάβο Πογέτ κάνει εξαιρετική δουλειά επιθετικά. Έχουν πολλές επιθετικές λύσεις και κάνουν πολύ καλά πράγματα στο γήπεδο. Διαθέτουν παίκτες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να βγάζουν συνδυασμούς.

Όταν δεν έχουν την μπάλα, υπάρχει η επιθετικότητα και η πίεση που χρειάζεται. Τους παρακολούθησα στο ματς με την Ιρλανδία. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Δεν θέλω να μας βλέπει ο κόσμος ως φαβορί. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για να φτάσουμε κοντά στον στόχο της πρόκρισης», υποστήριξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας.

Η Ελλάδα με κορυφαίο τον Τάσο Μπακασέτα επικράτησε 2-1 της Ιρλανδίας και έκανε το 2/2 στον όμιλο. Η «γαλανόλευκη» με τους 6 βαθμούς έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 και πλέον με αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό θράσος μοιάζει ικανή να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του γκρουπ και να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις.

Η Εθνική απέναντι στην Ιρλανδία έβγαλε επιθετικότητα, πίεση ψηλά και το μόνο κακό διάστημα ήταν το 15λεπτο στο πρώτο μέρος από την στιγμή που προηγήθηκε με σκορ 1-0.

Ο Πογέτ έχει βρει εξαιρετική χημεία στο κέντρο της άμυνας με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο, ενώ ο συνδετικός κρίκος μεσαίας γραμμής και επίθεσης είναι ο φορμαρισμένος Τάσος Μπακασέτας.

Στην Εθνική γνωρίζουν ότι μέσα στο Παρίσι και απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του κόσμου η αποστολή είναι δύσκολη. Ωστόσο, οι παίκτες λόγω και της αγωνιστικής τους παρουσίας μοιάζουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε το σύνθημα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα παίξουμε στο Παρίσι μόνο άμυνα, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιτεθούμε. Για να πάρουμε κάτι θετικό πρέπει η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο επίπεδο και έχει παίκτες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Η Γαλλία δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε όλους τους παίχτες της».


Γαλλία – Ελλάδα: Στατιστικά, Προϊστορία 19/06/2023

  • 8 φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, όμως μόλις ένα ματς από τα τελευταία 6 παιχνίδια ήταν επίσημο, τα υπόλοιπα ήταν φιλικά και η Γαλλία πανηγύρισε πέντε νίκες.
  • Στο μοναδικό επίσημο ματς η Εθνική ομάδα επικράτησε με 1-0 της Γαλλία του Ζινεντίν Ζιντάν στην προημιτελική φάση του Euro 2004 με σκόρερ τον Άγγελο Χαριστέα. Με το συγκεκριμένο ματς άνοιξε ο δρόμος της «γαλανόλευκης» για την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία.
  • Στο μακρινό 1958 υπάρχουν επίσης δύο επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Γαλλία πανηγύρισε μια νίκη (7-1), ενώ το ματς επί ελληνικού εδάφους έληξε 1-1.
  • Η Γαλλία στα τρία παιχνίδια στον όμιλο μετράει ισάριθμες νίκες με 2 Over (4-0 με Ολλανδία, 3-0 με Γιβραλτάρ), 1 Under (1-0 με Ιρλανδία) και δεν έχει δεχθεί γκολ.
  • Η Ελλάδα σε δύο ματς στον όμιλο μετράει δύο νίκες με Over (3-0 με Γιβραλτάρ και 2-1 με Ιρλανδία).
  • Η Γαλλία στα τελευταία 7 παιχνίδια της μετράει 6 νίκες και μια ισοπαλία. Το μοναδικό «Χ» ήταν το 2-2 στην κανονική διάρκεια στον τελικό του Μουντιαλ με την Αργεντινή που στο μισάωρο της παράτασης έληξε 3-3 και στα πέναλτι οι «τρικολόρ» ηττήθηκαν 4-2.
  • Η βαθμολογία στο Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γαλλία – Ελλάδα: Προγνωστικά 19/06/2023

Η Ελλάδα είναι σκληρό καρύδι και μέσα στο Παρίσι δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Για το σπουδαίο ματς στο «Stade de France» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η «γαλανόλευκη» υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ παίζει και επίθεση και ο ομοσπονδιακός προπονητής παραμονή του ματς τόνισε ότι «δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα». Η Γαλλία στην επίθεση διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και η παρέα του Κίλιαν Μπαπέ θα βάλει δύσκολα στους Έλληνες αμυντικούς.

αποδοση 2.25 να σκοραρουν και οι δυο ομάδες στο παρισι  

Η Ελλάδα δεν έχει να χάσει τίποτα στο Παρίσι και θα παίξει με άγνοια κινδύνου. Η «γαλανόλευκη» είναι ικανή τουλάχιστον για ένα ημίχρονο να κοιτάξει στα μάτια τους Γάλλους.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.80 στη novibet

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λαόθ. Ο Ισπανός θέλει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο και φέτος σε 31 ματς έχει καταλογίσει 10 πέναλτι.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.55


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/06/2023

Δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ο Ντιντιέ Ντεσάν. Οι Μεντί και Ραμπιό αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και το τεχνικό επιτελείο ίσως να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Οι «τρικολόρ» διαθέτουν παίκτες παγκόσμια κλάσης και επιθετικά οι Ντεμπελέ και Κόλο Μουανί διεκδικούν θέση στο πλάι του Μπαπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Παβάρ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ – Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Ντεμπελέ (Κομάν), Μπαπέ, Κόλο Μουανί (Ζιρού).

Ελλάδα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/06/2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωρίζει ότι η ομάδα του θα δεχθεί πίεση μέσα στο Παρίσι. Η Εθνική ομάδα θα χρειαστεί περισσότερη ενέργεια στο κέντρο και πλέον ο Σιώπης είναι φαβορί για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Μάνταλος έχει τον πρώτο λόγο για την αριστερή πλευρά έναντι του Πέλκα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης έχει μικρό προβάδισμα να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μπάλντοκ – Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας – Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης (Γιακουμάκης).


Διαβάστε ακόμα… 

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


super league prognostika novibet

Super League 2023/2024: Προγνωστικά, Μακροχρόνια, Αποδόσεις


Πότε ξεκινάει η Super League 2023/2024 – Που τη δείχνει      

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ