el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γερμανία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/06/2022

Ο 3ος όμιλος στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητα του UEFA Nations League είναι από τους πιο αμφίρροπους κι αυτό αποδείχθηκε με το «καλημέρα», αφού οι ομάδες βαδίζουν χέρι- χέρι και μοιράζουν απλόχερα ισοπαλίες.

Στην 4η αγωνιστική η Γερμανία υποδέχεται την Ιταλία σ’ ένα ματς που ο νικητής θα κάνει σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέση. Ο ηττημένος θα χάσει έδαφος, ενώ η ισοπαλία με δεδομένο ότι τα περιθώρια στενεύουν ενδέχεται να ικανοποιήσει είτε την Αγγλία ή την Ουγγαρία που θα συγκρουστούν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Η Ιταλία, παρότι βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης, οδηγεί την κούρσα στον όμιλο και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Η «νασιονάλμανσαφτ» με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς αναζητεί μια νίκη στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι για να αποκτήσει και αυτοπεποίθηση

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ντέρμπι στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Γερμανία  και Ιταλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στο Μενχενγκλάντμπαχ παίζει εδώ με 0% Γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Γερμανία – Ιταλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/06/2022

Η Ιταλία με 5 πόντους (2 ισοπαλίες, 1 νίκη) και η Γερμανία με 3 βαθμούς (3 ισοπαλίες) στον 3ο όμιλο του κορυφαίου γκρουπ δυναμικότητα του UEFA Nations League μας έχουν προετοιμάσει για ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Τα «πάντσερ» φιλοδοξούν μέσα στο «Borussia Park» να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι Γερμανοί στα τρία παιχνίδια που έδωσαν από τις 4/6 με Ιταλία (1-1 Video), Αγγλία (1-1) και Ουγγαρία (1-1) κόλλησαν στις ισοπαλίες.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τους Μαγυάρους στη Βουδαπέστη βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6’ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τέρμα του Χόφαμαν στο 9’. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τη νίκη, ενώ υπήρξαν και στιγμές που κινδύνεψαν με δεύτερο γκολ.

Τα σημάδια αστάθειας στην άμυνα επανεμφανίστηκαν και επιθετικά οι Βέρνερ, Χάβερτζ, Μουσιάλα και στη συνέχεια οι Μίλερ, Μπραντ, Αντεγέμι που μπήκα αλλαγή δεν κατάφεραν να φέρουν το «τρίποντο».

Όπως είναι φυσικό οι τρεις ισοπαλίες και ειδικά η τελευταία κόντρα στην Ουγγαρία αύξησαν την πίεση προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της Γερμανία υποδέχθηκαν με τίτλους απογοήτευσης το «Χ» στη Βουδαπέστη λέγοντας μεταξύ άλλων «πάλι στην ισοπαλία η Γερμανία, πότε επιτέλους θα νικήσουμε;».

Ο προπονητής της Γερανίας, Χανσι Φλικ, αντιμετωπίζει πιο ψύχραιμα την κατάσταση και τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και εξέλιξης στην ομάδα. Μπορεί να μην νικήσαμε, όμως δεν χάσαμε και παίξαμε με ισχυρούς αντιπάλους. Κάνουμε δοκιμές και ο μεγάλος μας στόχος είναι να είμαστε πανέτοιμοι το Φθινόπωρο και στο Μουντιάλ».

Οσον αφορά στην επικείμενη αντίπαλο Ιταλία ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, συμπλήρωσε: «Η Ιταλία δεν έχει τίποτα να χάσει αφού δεν έχει προκριθεί στο Μουντιάλ. Προετοιμάζεται με άνεση για το επόμενο Euro. Διαθέτει μια άκρως νεανική ομάδα και το ρόστερ της έχει βάθος».

Ο αρχηγός της Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, υποστήριξε ότι «χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στους Ιταλούς για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, θέλουμε να κλείσουμε με χαμόγελα τη διαδικασία και παράλληλα μετά από καιρό να νικήσουμε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας βάζει δύσκολα».

Η Ιταλία με 2 ισοπαλία και 1 νίκη είναι στην κορυφή του γκρουπ και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνει «αφεντικό». Οι Πρωταθλητές Ευρώπης «χαμογέλασαν» και μέσα στην Αγγλία (0-0 Video) με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Η Σκουάντρα Ατζούρα βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης, όμως παραμένει σκληρό καρύδι κι αυτό αποδείχθηκε σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Υπενθυμίζουμε ότι Ιταλία και Γερμανία συναντήθηκαν και πριν 9 ημέρες κι έμεινα στο 1-1 στην Μπολόνια. Στο συγκεκριμένο ματς οι Ιταλοί προηγήθηκαν με τέρμα του Πελεγκρίνι (70’) και ισοφαρίστηκαν στο 73’ με γκολ του Κίμιχ.

Ο Μαντσίνι παραμονή του μεγάλο ντέρμπι με τη Γερμανία στάθηκε στην ανανέωση που επιχειρεί και υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παλέψει για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

«Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει εξαιρετικά αυτό το διάστημα, όμως ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια εξέλιξης. Για παράδειγμα θέλω να κυριαρχούμε μέσα στο γήπεδο, να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας και να απειλούμε περισσότερο. Οι νέοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για εμένα», υποστήριξε αρχικά ο Μαντσίνι και στη συνέχεια στάθηκε στη Γερμανία, λέγοντας:

«Θα κάνω και πάλι αλλαγές και περιμένω από τους παίκτες μου να σταθούν στο ύψος τους και να παρουσιάσουν ανάλογα καλό πρόσωπο. Η Γερμανία είναι μια από τις πιο ισχυρές εθνικές ομάδες της Ευρώπη και παρότι μετράει 3 ισοπαλίες παίζει εξαιρετικά. Πιέζει ψηλά, δημιουργεί φάσεις, ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό και διαθέτει ποιότητα και ταλέντο σε όλες τις γραμμές».


Γερμανία – Ιταλία: Στατιστικά & Προϊστορία 14/06/2022

  • Η κόντρα ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία έχει σπουδαίο παρελθόν. Στις 4 Ιουνίου «κόλλησαν» στο 1-1 στην Μπολόνια. Προηγουμένως είχαν να συναντηθούν από το 2016 και το Χ στις τελευταίες αναμετρήσεις έχε την τιμητική του. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε φιλικό τον Νοέμβριο του 2016, στο Euro του 2016 κόλλησαν στο 1-1 και η Γερμανία πήρε τη νίκη στα πέναλτι, ενώ σε φιλικό τον Μάρτιο του 2016 τα «πάντσερ» επικράτησαν 4-1.
  • Η πρόσφατη ισοπαλία με 1-1 στην Μπολόνια τελείωσε με 67% κατοχή υπέρ της Γερμανίας. Στην αναμέτρηση βγήκαν συνολικά 8 κίτρινες κάρτες (5 για Ιταλία και 3 για Γερμανία), ενώ σημειώθηκαν συνολικά 6 κόρνερ 3 για κάθε ομάδα.
  • Από τον Αύγουστο του 2021 βρίσκεται στον πάγκο της Γερμανίας ο Χάνσι Φλικ. Έκτοτε η «νασιοναλμάνσαφτ» μετράει 8 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Από 4 σερί ισοπαλίες και μάλιστα με σκορ 1-1 προέρχεται η Γερμανία. Οι τρεις σημειώθηκαν στα παιχνίδια του Nations League και η 4η πριν την έναρξη της διοργάνωσης στο φιλικό με την Ολλανδία.
  • Με 9 νίκες και μόλις 1 ήττα προκρίθηκε η Γερμανία στο Μουντιάλ του Κατάρ τερματίζοντας με άνεση πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα 7 από τα 10 παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ (ΝοGoal), ενώ 8 παιχνίδια έληξαν Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • To πλάνο του UEFA Nations League.

Γερμανία – Ιταλία: Προγνωστικά 14/06/2022

Στο στρατόπεδο της Γερμανίας υπάρχει κριτική μετά τη νέα ισοπαλία με την Ουγγαρία και τα «πάντσερ» αναμένεται να πατήσουν γκάζι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Οι Ιταλοί παίζουν με άγνοια κινδύνου και δεν έχουν κανένα άγχος…

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι επιλογές στα Cambo Bets είναι αμέτρητες

FUN BET Η ΕΠΙΛΟΓΗ NO GOAL & ΟVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.70

Η Ιταλία θα δεχθεί πίεση και για να σταματήσει τους Γερμανούς θα επιστρατεύσει και το σκληρό παιχνίδι.

ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET


Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2022

Ο Χάνσι Φλικ θα ανακατέψει την τράπουλα επιθετικά με στόχο να βρει το εύκολο γκολ. Οι Γκνάμπρι, Ρόις είναι αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Νόιερ – Χόφμαν, Σίλε, Ρίντεγκερ, Ράουμ – Κίμιχ, Γκίντογαν – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Χάβερτζ

Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2022

Ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάνει δοκιμές και το ίδια θα πραγματοποιήσει και απέναντι στη Γερμανία. Θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες και δεν έχει διάθεσή του Ιμόμπιλε, Ζανιόλο, Κιέζα, Μπονούτσι. Οι Ινσίγκνε, Φλορέντσι, Πομπέγκα δεν θα αγωνιστούν, ενώ ο Τονάλι είναι τιμωρημένος.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Φρατέζι, Λοκατέλι, Μπαρέλα – Πολιτάνο, Πελεγκρίνι, Σκαμάκα


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ