el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

Οι ομάδες επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην Ιταλία, δεν είναι άλλο από το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ (03/04, 21:45).

Οι γηπεδούχοι έχουν μπει στην τετράδα που τους δίνει συμμετοχή στο επόμενο Champions League και πλέον θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για κάτι περισσότερο.

Η Ίντερ από την άλλη, δεν περνάει την καλύτερη περίοδό της, αφήνοντας βαθμούς το τελευταίο διάστημα. Το παιχνίδι στο Τορίνο είναι ίσως η τελευταίας της ευκαιρία να μπει και πάλι δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο «Allianz Stadium» ανάμεσα στη Γιουβέντους και στην Ίντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Γιουβέντους – Ίντερ: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/04/2022

Η Γιουβέντους τα πηγαίνει εξαιρετικά εντός των συνόρων και έχει κάνει ένα τρομερό ντεμαράζ ανεβαίνοντας μέχρι και την 4η θέση της βαθμολογίας. Εκτός βέβαια δεν ήταν η χρονιά της, αφού αποκλείστηκε με… πανηγυρικό τρόπο από τη Βιγιαρεάλ. Αν και πήρε ισοπαλία στην Ισπανία, υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 στον επαναληπτικό και το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Στη Serie A, όμως, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Για την ακρίβεια, πολύ καλύτερη. Μετά και τη νίκη της με 2-0 επί της Σαλερνιτάνα, η «βέκια σινιόρα» παρέμεινε μεν στην 4η θέση, αλλά είναι στον ένα βαθμό από την Ίντερ, η οποία βρίσκεται στην 3η.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι αήττητη εδώ και τέσσερις μήνες από τις 27 Νοεμβρίου και την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα (0-1). Σε αυτό το διάστημα έχει δώσει δεκαέξι παιχνίδια και μετράει 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η τελευταία της νίκη ήταν επί της Σαλερνιτάνα.

Έχοντας δεχθεί τη… σφαλιάρα από τη Βιγιαρεάλ τρεις μέρες νωρίτερα, η Γιουβέντους δεν είχε σκοπό να αφήσει ακόμη ένα παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια της. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντιμπάλα στο 5’.

Ο Αργεντινός φαίνεται ότι επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση από τον τραυματισμό του, αφού ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις που έφτιαξε η Γιουβέντους. Ωστόσο, η απραξία έπαιξε και το ρόλο της, με εξαίρεση αυτή το 5’ που έκανε το 1-0, στις υπόλοιπες δε βρήκε στόχο.

Juventus-vs-Inter-h2h-post

Ο Βλάχοβιτς πάντως, συνέχισε το… βιολί του και πέτυχε το 2-0 στο 29’. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη και δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη, αλλά δεν το βρήκε. Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα έφτιαξε μερικές ευκαιρίες για να μειώσει, όμως βρήκε απέναντί της τον Στσέζνι, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε… κατεβάσει ρολά!

Η Ίντερ από την άλλη αφήνει συνεχώς βαθμούς το τελευταίο διάστημα. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα ήταν η εντός έδρας ισοπαλία με τη Φιορεντίνα (1-1). Και μάλιστα η Ίντερ ήταν και λίγο τυχερή που γλίτωσε την ήττα, καθώς ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε τετ α τετ του Ικονέ της Φιορεντίνα, στο 92’!

Οι «νερατζούροι» παραμένουν υποτονικοί το τελευταίο διάστημα κι αυτό φάνηκε και κόντρα στους «βιόλα». Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα και έφτιαξαν ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων. Μάλιστα η Φιορεντίνα ήταν αυτή που εν τέλει κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 50’, ο Νίκο Γκονζάλες βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Τορέιρα με πλασέ πέτυχε το 0-1. Η απάντηση της Ίντερ ήταν άμεση. Αύξησε κατακόρυφα την πίεσή της και στο 55’ ο Ντάμφρις με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Ωστόσο, στα 35 λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσε να βρει άλλο γκολ κι άφησε ακόμη δύο βαθμούς.

Έτσι είδε τη διαφορά από την κορυφή και τη Μίλαν να αυξάνεται στους έξι βαθμούς, ενώ την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους να πλησιάζει και να είναι μόλις ένα βαθμό πίσω της. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι το παιχνίδι στο Τορίνο είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον Σιμόνε Ιντζάγκι και τους παίκτες του.


Γιουβέντους – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2022

  • Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο έληξε ισόπαλο με 1-1. Η Ίντερ άνοιξε το σκορ με την Τζέκο στο 17’ και ο Ντιμπάλα ισοφάρισε με πέναλτι στο 89’.
  • Μεσολάβησε όμως και το Σούπερ Καπ, που έγινε στις αρχές του έτους. Η Ίντερ κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας 2-1 στην παράταση με γκολ του Σάντσες στο 120’!
  • Αυτή τη φορά είχε προηγηθεί η Γιουβέντους στο 25’ με τον Μακένι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες ισοφάρισε στο 35’ με πέναλτι.
  • Η προϊστορία είναι υπέρ της Γιουβέντους σε μεγάλο βαθμό. Μετράει δέκα παιχνίδια αήττητη (7-3-0) υποδεχόμενη την Ίντερ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
  • Το σερί της στο πρωτάθλημα είναι 6-2-0 και η τελευταία φορά που ηττήθηκα οι «μπιανκονέρι» ήταν τη σεζόν 2012-13 με σκορ 3-1 υπέρ της Ίντερ.
  • Στην ενδεκάδα της Γιουβέντους ήταν τότε οι Μπονούτσι και Κιελίνι, αλλά και ο Βιδάλ, που τώρα φορά τη φανέλα της Ίντερ!
  • Από τους «νερατζούρι» η μοναδική σταθερά είναι ο Χαντάνοβιτς! Εκείνη ήταν η πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ.
  • Η Γιουβέντους έχει 9-3-3 στην έδρα της σε 15 αγώνες, ενώ η Ίντερ έχει 7-6-1 εκτός έδρας σε 14 ματς. Η μοναδική της ήττα είναι από τη Λάτσιο στη Ρώμη με 3-1.
  • Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η Γιουβέντους έχει 13 Under σε 15 παιχνίδια στο Τορίνο.
  • Μοιρασμένη είναι η κατάσταση στην Ίντερ με 7 Over και ισάριθμα Under σε 14 ματς μακριά από το Μιλάνο. Ωστόσο έχει τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας
  • Η Ίντερ έχει μόλις μία νίκη σα τελευταία της επτά παιχνίδια στη Serie A. Επίσης μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Juventus Inter3 novibet


Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά 03/04/2022

Αν θέλει η Γιουβέντους να ελπίζει ότι μπορεί να σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου, τότε θα πρέπει να πάρει επιτέλους ένα ντέρμπι φέτος, καθώς δεν έχει κερδίσει κανένα κόντρα σε Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι. Ήρθε η ώρα της λοιπόν, απέναντι σε μία ομάδα που δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ. Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Άλλωστε και οι δύο μας έχουν συνηθίσει σε πολλά Under το τελευταίο διάστημα. Είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί λοιπόν η συγκεκριμένη επιλογή.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ UNDER ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 1.86

Ο Πάολο Ντιμπάλα έχει γυρίσει σε καλή κατάσταση από τον τραυματισμό του. Πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη Σαλερνιτάνα κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για ακόμη ένα. Η απόδοση να σκοράρει στο ντέρμπι βρίσκεται σε αρκετά καλή τιμή.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΝΤΙΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 3.00


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Για ακόμη ένα αγώνα, δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κιέζα, Μακένι και Κάιο Ζόρζε, οι οποίοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επίσης εκτός είναι και ο τιμωρημένος Πελεγκρίνι, οπότε στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάει είτε ο Ντε Σίλιο είτε ο Σάντρο, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ακόμη μία θέση που δεν έχει ξεκαθαρίσει ο Αλέγκρι είναι στα χαφ. Ο Αρτούρ έχει προβάδισμα έναντι του Ζακάρια, καθώς ο τελευταίος επιστρέφει από τραυματισμό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγάλει ακόμη ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Στσέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντε Σίλιο – Κουαδράδο, Λοκατέλι, Αρτούρ, Ραμπιό – Μοράτα, Βλάχοβιτς.

Juventus Inter1 novibet


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Οι Ντε Βράι και Μπρόζοβιτς αποτελούν το μεγάλο πονοκέφαλο του Σιμόνε Ιντζάγκι εν όψει του ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κι έθεσαν εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ιντζάγκι αναμένεται να εμπιστευτεί τον Μπρόζοβιτς στο αρχικό σχήμα. Ο Κροάτης μέσος είναι βασικό εργαλείο στο πλάνο του Ιταλού προπονητή και θα είναι στην ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Λαουτάρο, ο οποίος ανέρρωσε από τον κορονοϊό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λαουτάρο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ