el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/11/2023

H Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A (21:45). Για το Derby d’ Italia ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα για το ντέρμπι κορυφής στη Serie A έφτασε με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Ίντερ στο Τορίνο στο Derby d’ Italia που είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι στην ποδοσφαιρική Ευρώπη

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Serie A!


Γιουβέντους – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/11/2023

Παραδοσιακό ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής στο Juventus Stadium, όπου η Γιουβέντους περιμένει την Ίντερ στο φημισμένο Derby d’ Italia, το οποίο στη χρονική συγκυρία που διεξάγεται είναι η μάχη των πρωτοπόρων.

Δύο βαθμοί χωρίζουν «μπιανκονέρι» και «νερατζούρι» (29 και 31 αντίστοιχα) με την αναμέτρησή τους να είναι σημαντική βαθμολογικά έστω κι αν είμαστε ακόμα σχετικά νωρίς στη σεζόν αλλά φυσικά και για λόγους γοήτρου ως είθισται να είναι αυτό το παιχνίδι.

Η Ίντερ έχοντας αποδειχθεί εξαιρετικά παραγωγική κυρίως χάρη στην εκτελεστική δεινότητα Λαουτάρο και Τουράμ που έχουν σημειώσει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει νίκες και οδηγεί σταθερά την κούρσα, με τη Γιούβε από την πλευρά της είναι η πλέον… κυνική ομάδα ως τώρα.

Μπορεί η ομάδα του Αλέγκρι να μην θέλγει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ωστόσο παίρνει νίκες κι έχει καταφέρει να είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή και τώρα έχει τη δυνατότητα με τη δύναμη της έδρας να ανέβει στην πρώτη θέση, στέλνοντας το μήνυμα πως μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο ως το τέλος.

Το ντέρμπι έρχεται σε μια συγκυρία όπου και οι δύο ομάδες είναι στα… καλά τους, με πέντε σερί νίκες αμφότερες στο πρωτάθλημα και μας υπόσχεται συγκινήσεις σε μια μάχη τίτλου που αναμένεται με αγωνία και φέτος σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γιουβέντους – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/11/2023

  • Η Ίντερ είναι πρώτη στην κατάταξη της Serie A με 31 βαθμούς (10-1-1), ενώ η Γιουβέντους ακολουθεί με 29 βαθμούς (9-2-1).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Γιούβε νίκησε 2-1 την Κάλιαρι και συμπλήρωσε 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα δέχθηκε γκολ έπειτα από 6 αγώνες που είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
  • Η Ίντερ προέρχεται από νίκη επί της Φροζινόνε (2-0) συμπληρώνοντας 6 σερί νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη, ενώ τρέχει αήττητο 9 αγώνων.
  • Οι «νερατζούρι» έχουν την καλύτερη επίθεση (29 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (6 γκολ παθητικό), ενώ η Γιουβέντους έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (7).
  • Το 0-0 με την Αταλάντα είναι το μοναδικό ματς πρωταθλήματος όπου δεν έχει σκοράρει η Γιουβέντους.
  • Η Ίντερ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς σε πρωτάθλημα και Champions League.
  • Στα δύο περσινά ματς πρωταθλήματος επικράτησε η Γιουβέντους (2-0, 0-1), ενώ η Ίντερ πήρε τη ρεβάνς με πρόκριση στο κύπελλο, χάρη στο 1-0 του Μιλάνου μετά το 1-1 στο Τορίνο.
  • Η Γιουβέντους έχει τη μερίδα του λέοντος ιστορικά με 109 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έναντι 69 νικών της Ίντερ και 58 ισοπαλιών.
  • Στα τελευταία 13 παιχνίδια στο Τορίνο η Ίντερ μετρά μία νίκη (0-1 το 2022), με τη Γιουβέντους να έχει 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ οι «νερατζούρι» έχουν σκοράρει σε μόλις 5 εξ αυτών.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά 26/11/2023

Ντέρμπι λεπτών ισορροπιών στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να περιμένει την Ίντερ στη μάχη κορυφής.

Αμφότερες σκοράρουν σταθερά, ενώ προέρχονται από σερί νικών και σίγουρα όλα θα κριθούν σε λεπτομέρειες, με την ισοπαλία να μην… χαλάει κανέναν.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ίντερ έχει σκοράρει και στα 12 ματς πρωταθλήματος, ενώ η Γιουβέντους έχει 11/12 ματς που βρίσκει δίχτυα, με αμφότερες να έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στην επίθεση εφόσον δεχθούν γκολ.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/11/2023

Στην Γιουβέντους ο Μαξ Αλέγκρι περιμένει να δει την κατάσταση του Σάντρο, την ώρα που ΜακΚένι και Μιρέτι αναμένεται να είναι έτοιμοι για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι – Καμπιάσο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Μιρέτι, Κόστιτς – Κιέζα, Κιν.

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/11/2023

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι είναι η σημαντικότερη απουσία της Ίντερ στο ντέρμπι ενώ απών θα είναι και ο Παβάρ για τον Σιμόνε Ιντσάγκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μιχιταριάν, Ντιμάρκο – Τουράμ, Λαουτάρο.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ