el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Serie A, με την Γιουβέντους να υποδέχεται τη Νάπολι (21:45) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κάνουν φέτος πορεία πρωταθλητισμού και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Ίντερ. Αντίθετα, οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται σε κρίση και για την ώρα παλεύουν να βρουν θέση στην πρώτη τετράδα της Serie A, αφού είναι 5οι με 24 βαθμούς.

Η ποιότητα, το κίνητρο και η παραδοσιακή αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά ενός σκληρού και αμφίρροπου ντέρμπι.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στη Serie A!


Γιουβέντους – Νάπολι: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/12/2023

Όπως συνέβη σε αρκετά ακόμα παιχνίδια, έτσι και κόντρα στη Μόντσα η Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο αντίστοιχο της ιστορίας και της φανέλας της. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό, όμως ο Γκάτι σκόραρε στο 94΄και η Γιούβε έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (2-1). Με αυτό το τρίποντο, η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε αήττητη για ένατο συνεχόμενο ματς και σε αυτό το διάστημα μετρά εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ και θέλει να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ενώ, παράλληλα, δείχνει αρκετά σοβαρό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Στα αγωνιστικά νέα, ο Αλέγκρι δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, αφού οι Ντε Σίλιο, Φατζόλι, Πογκπά και Γουέα βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός δράσης, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ποινών.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στη Νάπολι. Η απομάκρυνση του Ρούντι Γκαρσία και η έλευση του Βάλτερ Ματσάρι δεν άλλαξε την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των περσινών πρωταθλητών και η Νάπολι βρίσκεται σταθερά σε καθεστώς κρίσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ναπολιτάνοι μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ηττήθηκαν με 4-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και με 3-0 από την Ίντερ.

Η γκρίνια είναι πλέον ευδιάκριτη σε οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο και μία μεγάλη νίκη είναι αναγκαία, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Έτσι, το ματς με την Γιουβέντους αντιμετωπίζεται ως τελικός από τη Νάπολι, η οποία – εκτός όλων των άλλων – θα παραταχθεί χωρίς του Ντι Λορέντζο, Ρούι και Ολιβέρα.


Γιουβέντους – Νάπολι: Στατιστικά, Προϊστορία 08/12/2023

  • Η Γιουβέντους είναι αήττητη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, μετρώντας συνολικά εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους συνδυάστηκαν με G/G.
  • H Νάπολι έχασε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Νάπολι δέχτηκε εφτά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της και το πιο πρόσφατο «μηδέν» στην άμυνα καταγράφηκε στο ματς με την Σαλερνιτάνα (2-0) πριν ένα μήνα.
  • Η τελευταία νίκη της Γιουβέντους επί της Νάπολι καταγράφηκε το 2021. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Ναπολιτάνοι μετρούν τρεις νίκες και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με G/G.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Γιουβέντους – Νάπολι: Προγνωστικά 08/12/2023

Αμφίρροπο ντέρμπι με φαβορί. Η Νάπολι δεν είναι στα καλά της, η Γιουβέντους παίζει στην έδρα της και έχει… ξεχάσει τι σημαίνει ήττα: Έτσι, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Ναπολιτάνοι αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση σαν τελικό, ψάχνοντας μία ζωτικής σημασίας νίκη.

Η σκληράδα και το physical game θα βγουν στο προσκήνιο και το τέμπο αναμένεται να μείνει χαμηλά.

Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

ΜΗΔΕΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Δύσκολα θα δούμε διάθεση για ρίσκα και επιθετικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Το βασικό και για τις δύο ομάδες είναι να μην δεχτούν γκολ και το τέμπο αναμένεται να μείνει χαμηλά. Στη συνέχεια ίσως αλλάξει το σκηνικό…

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους – Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παραταχθεί η Γιουβέντους, αφού ο Αλέγκρι δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Όλα δείχνουν πάντως πως ο Λοκατέλι θα παίξει βασικός, ενώ δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Βλάχοβιτς και Κιέζα στην επίθεση.

Σε ό,τι αφορά τη Νάπολι, η μεγάλη απώλεια αφορά τον Ντι Λορέντζο. Ο αρχηγός της ομάδας αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και ο Ζεσούς ίσως καλύψει το κενό του, έστω και αν η φυσική του θέση είναι στα στόπερ.

Γιουβέντους (3-5-2): Σέζνι – Σάντρο, Μπρέμερ, Γκάτι – Κόστιτς, Ραμπιό, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Καμπιάσο – Βλάχοβιτς, Κιέζα

Νάπολι (4-3-3): Μέρετ – Ζεσούς, Ραχμάνι, Όστιγκαρντ, Νατάν – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Ρασπαντόρι, Όσιμεν, Κβαρατσκέλια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ