el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/11/2022

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ (02/11, 22:00) στο «Αλιάνζ» θα μπορούσε να είναι για την κορυφή του ομίλου. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι και για τις δύο ομάδες.

Η Γιουβέντους είναι στην 3η θέση και δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Στην καλύτερη περίπτωση θα παραμείνει εκεί που είναι και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League. Η Παρί Σεν Ζερμέν από την άλλη είναι στην πρώτη θέση και θέλει να μείνει εκεί για να έχει καλύτερη κλήρωση στα διπλά παιχνίδια.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γιουβέντους απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/11/2022

Η Γιουβέντους προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της στη φετινή σεζόν. Το πλάνο που είχε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο μυαλό δεν έχει λειτουργήσει. Όχι μόνο δεν έχει λειτουργήσει, αλλά φαίνεται πρέπει να αλλάξει άρδην, καθώς η χρονιά θα καταλήξει στα σκουπίδια και δε θα σώζεται με τίποτα.

Κι αυτό φαίνεται τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Εντός των συνόρων, η Γιουβέντους έχει ήδη απωλέσει τον τίτλο και δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει στη διεκδίκησή του. Το θέμα για τους «μπιανκονέρι» είναι να μπορέσει να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα και να εξασφαλίσει το Champions League.

Έπειτα από δώδεκα αγωνιστικές, η Γιουβέντους έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες (6-4-2). Αυτό σημαίνει ότι είναι στους 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι και η εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας. Στον τελευταίο αγώνα επικράτησε δύσκολα της Λέτσε με 1-0, αλλά παραμένει στην 7η θέση.

Στο Champions League είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη, επί της Μακάμπι Χάιφα εντός έδρας με 3-1. Επίσης μετράει τέσσερις ήττες εκ των οποίων είναι και από τους Ισραηλινούς εκτός έδρας με 2-0.

Στον τελευταίο της αγώνα, κλήθηκε να δώσει ένα «τελικό» με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 4-1 μόλις στο 50’ και μάλιστα η Γιουβέντους κινδύνεψε με ακόμη μεγαλύτερη συντριβή. Παρ’ όλα αυτά, η Γιουβέντους βρήκε δύο γκολ στο τέλος και μείωσε σε 4-3, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ταξιδέψει στο Τορίνο για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, έχοντας προφανώς πολύ καλύτερη ψυχολογία τουλάχιστον σε σχέση με τους γηπεδούχους. Είναι άλλωστε μία ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους της και ακόμη περισσότερο είναι αήττητη φέτος.

Μέχρι στιγμής έχει δώσει δεκαεννέα παιχνίδια στη σεζόν, σε πρωτάθλημα, σούπερ καπ Γαλλίας και Champions League και είναι αήττητη με δεκαπέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Λανς που έχει κάνει την έκπληξη και είναι στη δεύτερη θέση, ενώ στο Champions League έχει έντεκα βαθμούς με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (ίδια επίδοση με την Μπενφίκα).

Την τελευταία αγωνιστική στο Champions League, έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στη Γαλλία. Η ομάδα των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ διέλυσε τους Ισραηλινούς, τους οποίους και… σκόρπισε με 7-2!

Στη Ligue 1, έπαιξε και πάλι εντός έδρας και αντιμετώπισε την Τρουά την οποία και επίσης νίκησε με 4-3.

Εν όψει του αγώνα με την Γιουβέντους, η Παρί θέλει νίκη ή τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με την Μπενφίκα για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Το ίδιο ακριβώς ψάχνει και η Γιουβέντους από την πλευρά της.

Οι Ιταλοί έχουν τρεις βαθμούς, όσους και η Μακάμπι Χάιφα, έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οπότε με τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα θα πάρουν αυτοί την 3η θέση.


Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά & Προϊστορία 02/11/2022

  • Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι στιγμής και η μία ήταν για ένα φιλικό παιχνίδι πριν από πέντε χρόνια.
  • Στο επίσημο του πρώτου γύρου φέτος, η Παρί νίκησε με 2-1, ενώ στο φιλικό στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε επικρατήσει η Γιουβέντους με 3-2.
  • Πέντε εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει δώσει η Γιουβέντους το τελευταίο δίμηνο (Σεπτέμβριο και Οκτώβριο) και όλα έχουν λήξει στο Over.
  • Αντίθετα, τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Παρί μακριά από την έδρα της (τρία για το πρωτάθλημα κι ένα για το Champions League) είχαν τρία Under και μόλις ένα Over.
  • Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ έχουν σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς της Παρί με Τρουά και Μακάμπι Χάιφα εντός έδρας και με Αζαξιό εκτός έδρας. Η Παρί έκανε ισάριθμες νίκες με 14-3 γκολ!
  • Σε τρομερή φόρμα, όσον αφορά τα εντός έδρας ματς είναι και ο Ραμπιό της Γιουβέντους. Στα δύο πιο πρόσφατα στο «Αλιάνζ» με Μακάμπι Χάιφα και Έμπολι έχει πετύχει από δύο τέρματα!
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά από τη σεζόν 2013-14 που η Γιουβέντους μένει εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε είχε μείνει 3η πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ και τη Γαλατασαράι που ήρθε δεύτερη.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

juventus psg3 02112022 novibet


Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 02/11/2022

Η Γιουβέντους έχασε τη δεύτερη θέση, αλλά δεν έχει περιθώριο να χάσει και την τρίτη και να μείνει τελείως εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τη φάση των ομίλων. Βέβαια έχει απέναντί της μία εξαιρετικά δύσκολη αντίπαλό. Οι πιθανότητες μπορεί να είναι υπέρ των Γάλλων, αλλά η Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα και η απόδοση της διπλής ευκαιρίας υπέρ τους, είναι εξαιρετικά δελεαστική.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1Χ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το τελευταίο διάστημα και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με αρκετά μεγάλη συχνότητα. Το παιχνίδι στο Τορίνο θα είναι αρκετά ανοικτό και καμία ομάδα δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω. Αρέσει πολύ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.66

Τέλος, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα ανοίξει το σκορ, είναι δεδομένο ότι η άλλη δε θα αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει από τον έλεγχό της. Περιμένουμε λοιπόν από τον αντίπαλο να αντιδράσει και υπό αυτή την έννοια, έχει μεγάλη αξία το 1-1 σκορ, οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/11/2022

Αποδεκατισμένη θα πάει η Γιουβέντους στο μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα προβλήματα δε λένε να τελειώσουν για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Δεδομένη είναι η απουσία των Ακέ, Παρέδες, Ντι Μαρία, Μπρέμερ, Ντε Σίλιο, Κιέζα, Ίλινγκ Τζούνιορ, Κάιο Ζόρζε που είναι τραυματίες και του Ντανίλο που είναι τιμωρημένος.

Επιπλέον δεν υπολογίζονται ο Πογκμπά, που υπέστη μία υποτροπή και θα μείνει εκ νέου για μεγαλύτερο διάστημα απ’ ότι είχε αρχικά προβλεφθεί, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Βλάχοβιτς και Σούλε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Στσέζνι – Μπονούτσι, Γκάτι, Σάντρο – Κουαρδάρδο, Ραμπιό, Λοκατέλι, Κόστιτς, Μιρέτι – Κεν, Μίλικ.

juventus psg2 02112022 novibet


Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/11/2022

Πολύ λιγότερα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο Γάλλος προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Νεϊμάρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντανίλο Περέιρα, που προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%.

Επιστρέφει ο Βεράτι που εξέτισε την ποινή του με τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Κάρλος Σολέρ θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, ο Γκαλτιέ προσανατολίζεται να επιστρέψει στο σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ οι Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες, Χακίμι και Φαμπιάν Ρουίζ λογικά θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντοναρούμα – Μαρκίνιος, Ράμος, Κιμπεμπέ – Χακίμι, Σολέρ, Βεράτι, Ρουίς, Μέντες – Μέσι, Εμπαπέ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ