el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/05/2023

Ματς για γερά νεύρα μας υπόσχονται Γιουβέντους και Σεβίλλη στο Τορίνο (11/5, 22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

Οι δύο ομάδες ενόψει και της ρεβάνς που ακολουθεί την ερχόμενη βδομάδα (18/5) θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα με προορισμό τον μεγάλο τελικό στη Βουδαπέστη. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι αμφότερες έχουν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου!

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στα ημιτελικά του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στοEuropa League!

 


Γιουβέντους – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Τόσο η Γιουβέ, όσο και η Σεβίλλη έχουν πλέον βασικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και θέλουν να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους στα ύψη προκειμένου να καλύψουν και μια μέτρια χρονιά στο εγχώριο πρωταθλημά τους.

Στον άλλο ημιτελικό Ρόμα και Λεβερκούζεν διεκδικούν επίσης ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Γιουβέντους στη Serie A βρίσκεται πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφού κέρδισε την έφεση και η ομοσπονδία επέστρεψε 15 βαθμούς για την τιμωρία που ειχε επιβληθεί για οικονομικές ατασθαλίες.

Ωστόσο, η «Κυρία», με δεδομέντο ότι ο τίτλος στην Ιταλία κατέληξε στη Νάπολι, εντός συνόρων θέλει απλά να μείνει στην τετράδα και ο βασικός της στόχος είναι αρχικά η συμμετοχή στον τελικό του Europa League και στη συνέχεια να φέρει το έπαθλο στον ιταλικό βορρά.

Την Κυριακή, η Γιουβέντους επικράτησε στην έδρα της Αταλάντα 2-0 και το παιχνίδι το καθάρισε στις καθυστερήσεις ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με ασίστ του Κιέζα.

H ιταλική ομάδα έχει στην τροπαιοθήκη της τρία Κύπελλα ΟΥΕΦΑ με τελευταία κατάκτηση τη σεζόν 92/93. Η Γιούβε διαθέτει μια από τις πιο σκληρές ομάδες και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη φάση των «8» του Europa League όταν ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Στο Τορίνο επικράτησε με 1-0 και στη ρεβάνς στην Πορτογαλία έμεινε στο 1-1.

Ανάλογη τακτική ακολούθησε στους «16» και καθάρισε την πρόκριση απέναντι στη Φράιμπουργκ χωρίς να δεχθεί γκολ με δύο νίκες (1-0 στο Τορίνο, 2-0 στη Γερμανία).

Στη Σεβίλλη απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το Europa League είναι ο αγαπημένος τους θεσμός. Η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίστηκε δεόντως και ο ενθουσιασμός εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Το 3-0 απέναντι στη Γιουνάιτεντ ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εν Νεσίρι.

Οι Σεβιγιάνοι είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Europa League και στην τροπαιοθήκη τους έχουν 6 έπαθλα με πιο πρόσφατο αυτό της σεζόν 19/20.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ισπανική ομάδα στη φετινή LaLiga ταλαιπωρήθηκε κι είχε φτάσει σε σημείο να δίνει μάχη παραμονής. Ωστόσο, από τη στιγμή που έφυγε ο Σαμπάολι και ανέλαβε προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ (στις 21/3) πάτησε γκάζι και με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας (στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού).

Ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, παραμονή του ματς στάθηκε στο τεράσιο κίνητρο που έχει η ομάδα του να παίξει έναν ακόμη τελικό και τόνισε:

«Η ομάδα τα τελευταία χρόνια φτάνει σε τελικούς κι έχει κατακτήσει αρκετές φορές το τρόπαιο. Ωστόσο, πάντα το κίνητρο για όλους είναι τεράστιο και προσωπικά θα ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και για εμένα που είμαι προπονητής να τα καταφέρω».


Γιουβέντους – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2023

  • 4 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Γιουβέντους και Σεβίλλη σε φάση ομίλων Champions League. Τη σεζόν 15/16 οι δυο ομάδες πανηγύρισαν από μια εντός έδρας νίκη (2-0 στο Τορίνο, 1-0 στην Ισπανία), ενώ την επόμενη σεζόν 16/17 η Γιούβε επικράτησε 3-1 μέσα στην Ισπανία και στο Τορίνο οι ομάδες έμειναν στο 0-0.
  • 6 ματς έχει παίξει η Γιουβέντους στη φάση των νοκ άουτ του Europa League και μετράει 5 Under και μόλις 1 Over, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ.
  • Η Σεβίλλη στα 6 παιχνίδια στη «νοκ άουτ» φάση της διοργάνωσης μετράει 3 Over και 3 Under.
  • Βλάχοβιτς με 13 και Ραμπιό με 11 γκολ οδηγούν την κούρσα των σκόρερ της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις. Στη 3η θέση βρίσκεται ο Μίλικ με 9 τέρματα.
  • Τον πίνακα των σκόρερ στη Σεβίλλη οδηγεί ο Εν Νεσίρι με 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τον ακολουθούν οι Μιρ, Λαμέλα που έχουν από 6.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Η βαθμολογία στη LaLiga. 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

sevilla nesyri prognostika novibet

Γιουβέντους – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/05/2023

Περιμένουμε μεγάλο ματς στο Τορίνο ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις στο ευρωπαίκό ποδόσφαιρο. Για το παιχνίδι Γιουβέντους – Σεβίλλη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Η Γιούβε διψάει για τίτλο, διαθέτει εξαιρετικό υλικό και πάιζει στην έδρα της. Ωστόσο, απεναντί της έχει μια ομάδα που ξέρει να σηκώνει κούπες στο Europa League και στην περασμένη φάση απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό ο άσος κρίνεται χαμηλός.

Θα γίνει μεγάλη μάχη στο τερέν και οι Ιταλοί θα πάνε το ματς στο δικό τους τέμπο. Περιμένουμε κλειστό σκορ.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10 στη novibet 

Η Γιούβε δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, όμως η Σεβίλλη στα τελευταία ματς παίζει με θράσος στην επίθεση.

 1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 3.00 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/05/2023

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν αντιμετωπίζει σημαντικα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ντι Μαρία έχει ανεβάσει την αποδοσή του και έχει εξαιρετικές συνεργασίες με τον Βλάχοβιτς. Ο Μίλικ έχει επιστρέψει και πλέον προσθέτει λύσεις επιθετικά. Εκτός είναι ο μπακ Ντε Σίλιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-6-2): Τσέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Παρέδες, Ραμπιό, Φαγκιόλι, Κουαντράδο, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/05/2023

Στη Σεβίλλη η απουσία του μέσου Τζοάν Τζορντάν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο. Οι Σούσο και Νιανζού είναι αμφίβολοι. Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ ξεκούρασε στο τελευταίο ματς τον Εν Νεσίρι και τον χρησιμοποιήσε αλλαγή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Ρέκικ, Ακούνια – Φερνάντο, Γκουντέλι – Ράκιτιτς, Οκάμπος, Γκιλ – Εν Νεσίρι.


Διαβάστε ακόμα… 

roma leverkusen prognostika novibet

Ρόμα – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ