el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρόμα – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

Ρόμα και Λεβερκούζεν τίθενται αντιμέτωπες στο «Olimpico» (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Europa League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

To Europa League μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ρόμα και Λεβερκούζεν να κόβει την ανάσα, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της Βουδαπέστης.

Η κάτοχος του Conference League συνεχίζει ακάθεκτη για άλλον έναν ευρωπαϊκό τελικό, ενώ η γερμανική ομάδα, έχοντας βελτιωθεί κατακόρυφα επί των ημερών του Τσάμπι Αλόνσο, στοχεύει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό 21 χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Ρώμη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ρόμα – Λεβερκούζεν: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

Η πρόκληση του τελικού του Europa League είναι τεράστια για Ρόμα και Λεβερκούζεν που θέλουν να φτάσουν ως το τέλος και την κορυφή της φετινής διοργάνωσης.

Μία θέση στον τελικό της Βουδαπέστης κρίνεται από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, η πρώτη εκ των οποίων διεξάγεται στη Ρώμη και το πρώτο βήμα πρόκρισης είναι ζητούμενο για αμφότερες.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας το «know how» από τέτοια παιχνίδια, καθώς φέτος φτάνει για 3η σερί σεζόν σε ευρωπαϊκό ημιτελικό, ενώ πέρυσι πανηγύρισε το Conference League, αντιμετωπίζει τις πάντα φιλόδοξες «ασπιρίνες».

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία αυτών των αγώνων σε τόσο υψηλό επίπεδο, ωστόσο απέναντί του θα βρει ένα ενθουσιώδες σύνολο που έχει παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που οφείλεται στον Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός άλλοτε χαρισματικός μέσος ανέλαβε τα ηνία της Μπάγερ στις 5/10/2022, στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής σε επαγγελματική ομάδα (είχε προηγηθεί η θητεία του στη β’ ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ) όταν η ομάδα βρισκόταν στην προτελευταία θέση της Bundesliga και εκτός Κυπέλλου.

Έκτοτε την ανέβασε κατακόρυφα στο πρωτάθλημα, όπου πλέον χτυπά ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ φρόντισε για την ευρωπαϊκή της πορεία, οδηγώντας την στον πρώτο ημιτελικό μετά το 2002, όταν το σύνολο του Κλάους Τόπμελερ είχε φτάσει στον τελικό του Champions League.

Τώρα απειλεί τον άλλοτε προπονητή του, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί για μια 3ετία στη Ρεάλ (2010-2013), με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση του δεύτερου τίτλου στη διοργάνωση.

Οι «τζιαλορόσι» από την πλευρά τους, έχοντας αποκλείσει στα προημιτελικά τη Φέγενορντ σε ένα ζευγάρι-θρίλερ που χρειάστηκε παράταση, έχουν χάσει έδαφος στη Serie A για την τετράδα και θέλουν να φτάσουν στο επόμενο Champions League μέσω του τίτλου του Europa League.

 


Ρόμα – Λεβερκούζεν: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2023

  • Η ρεβάνς στη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 18/5.
  • Ο έτερος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σεβίλλη.
  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 4 φορές στους ομίλους του Champions League (2004/2005 και 2015/2016) με μία νίκη για κάθε ομάδα και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα στις 20/10/2015 στην «Bay Arena» αναδείχθηκαν ισόπαλες με το χορταστικό 4-4.
  • Στα προημιτελικά η Λεβερκούζεν απέκλεισε την Ουνιόν Σεν Σιλουάζ (1-1, 1-4), ενώ η Ρόμα την Φέγενορντ (1-0, 4-1 στην παράταση).
  • Η Ρόμα στη Serie A βρίσκεται στην 7η θέση με 58 βαθμούς.
  • Η Λεβερκούζεν στην Bundesliga βρίσκεται στην 6η θέση με 48 βαθμούς.
  • Η Ρόμα έχει ρεκόρ 10-3-15 κόντρα σε γερμανικές ομάδες.
  • Σε 9 περιπτώσεις διασταύρωσης με γερμανική ομάδα σε νοκ άουτ φάση η Ρόμα έχει 4 προκρίσεις και 5 αποκλεισμούς, ωστόσο η τελευταία αναμέτρησή της ήταν τη σεζόν 2000/2001 με το Αμβούργο (1-0, 3-0).
  • Η Λεβερκούζεν έχει ρεκόρ 5-5-13 κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Οι «ασπιρίνες» έχουν 4 ήττες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις τους στην Ιταλία, ενώ σε 5 περιπτώσεις αναμέτρησης με ιταλική ομάδα σε νοκ άουτ φάση έχει 2 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς.
  • Η Ρόμα έχει φτάσει άλλη μία φορά σε ημιτελικά Europa League (2020/2021), ενώ έχει προκριθεί μία φορά σε τελικό της διοργάνωσης, όταν ήταν Κύπελλο UEFA (1991). Συνολικά σε 6 ημιτελικούς στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι Ρωμαίοι έχουν 3 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς.
  • Η Λεβερκούζεν είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 1988. Εκτός εκείνης της σεζόν όπου είχε αποκλείσει τη Βέρντερ (1-0, 0-0), στα ημιτελικά είχε φτάσει και το 1995, όταν αποκλείστηκε από την Πάρμα (1-2, 0-3). Ωστόσο ο πιο πρόσφατος ημιτελικός της ήταν το 2002 στο Champions League όταν απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2, 1-1).
  • Ο νυν προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο ως παίκτης είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο την 3ετία 2010-2013 στη Ρεάλ.
  • Η Ρόμα προέρχεται από 4 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μαζί με τη ρεβάνς κόντρα στη Φέγενορντ έχει 5 σερί αγώνες που δέχεται γκολ.
  • Η Λεβερκούζεν έχει 2 σερί αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
  • Το πανόραμα του Europa League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρόμα – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά 11/05/2023

Η Ρόμα υποδέχεται τη Λεβερκούζεν για το πρώτο βήμα προς τον τελικό της Βουδαπέστης. Η δύναμη της έδρας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία μετά την ήττα από την Μπέτις στο «Olimpico» (1-2) στη φάση των ομίλων έχει 4/4 στη Ρώμη. Εκ νέου αναμένεται να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη και προβάδισμα πρόκρισης.

ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τον τρόπο του στα νοκ άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και νίκη με ένα γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά σε διπλούς αγώνες, με το πιο σημαντικό να είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα.

ΡΟΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – Λεβερκούζεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

leverkusen prognostika novibet


Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2023

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών εσχάτως. Βαϊνάλντουμ και Ντιμπάλα έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και στη διάθεση του Πορτογάλου, όμως Σμόλινγκ και Κουμπούλα παραμένουν εκτός. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Έιμπραχαμ.

Πιιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιε – Ζαλέφσκι, Μάτιτς, Βαϊνάλντουμ, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα – Έιμπραχαμ.

Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2023

Η Μπάγερ θα στηρίξει πολλά στον Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος είναι ο πλέον παραγωγικός παίκτης στα νοκ άουτ του Europa League, με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έχει 18 τελικές. Ο Τσάμπι Αλόνσο δε θα έχει διαθέσιμους Λούνεφ, Σικ, Αρανγκουίθ.

Πιιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Χραντέτσκι – Κοσουνού, Ταχ, Χινκάπιε – Φρίμπονγκ, Άντριτς, Ταπσόμπα, Μπάκερ – Ντιαμπί, Άντι, Βιρτς.

 

Διαβάστε ακόμα…

juventus sevilla prognostika novibet

Γιουβέντους – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ