el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/12/2023

«Τελικός» πρόκρισης στη Δανία. Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Γαλατασαράι (22:00) στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, αφού ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για την φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν (5β.) πίσω από το… τρένο της Μπάγερν (13β.) και είναι πιο μπροστά από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4β.), η οποία ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να μην αποκλειστεί.

Οι Δανοί και οι Τούρκοι έχουν μπροστά τους μία σπουδαία ευκαιρία για μία μεγάλη πρόκριση, ενώ ενδεχομένως και ο ηττημένος θα συνεχίσει στο Europa League, σε περίπτωση που οι Άγγλοι χάσουν από τους Γερμανούς στο άλλο ματς του ομίλου.

Τα σενάρια είναι αρκετά, όμως το σίγουρο είναι ένα: Ο νικητής στο «Πάρκεν» θα ακολουθήσει την Μπάγερν στα νοκ-άουτ και αυτό από μόνο του καθιστά την αναμέτρηση ιδιαίτερα συναρπαστική.

Για το μεγάλο ματς του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Champions League!


Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/12/2023

«Do or die»: Αυτή είναι η ταμπέλα για την Κοπεγχάγη και την Γαλατασαράι ενόψει του αγώνα (22:00) που θα κρίνει την συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας.

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, είναι ξεκάθαρο πως οι Δανοί θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της σπουδαίας νίκης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3) και της εξαιρετικής τους εμφάνισης στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπάγερν Μονάχου. Σκληροτράχηλη και επικίνδυνη, η Κοπεγχάγη έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση λόγω της τακτικής της προσήλωσης, του τρεξίματος και της αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα.

Βέβαια, το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για τους γηπεδούχους, που έπρεπε να κερδίσουν την Σίλκεμποργκ (2-1) για να βάλουν «στοπ» σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα. Μάλιστα, η Κοπεγχάγη έχασε από την Άαρχους (2-1) και έτσι έμεινε στο -3 από την κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, θα ξεκινήσει εκ νέου τον Φεβρουάριο.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η – σαφώς πιο φορμαρισμένη – Γαλατασαράι, που πρέπει να βασιστεί στην εξαιρετική επιθετική της γραμμή για να φύγει με ένα μεγάλο διπλό και να φτάσει σε μία σπουδαία πρόκριση, η οποία θα δώσει νόημα και στην μεγάλη επένδυση του καλοκαιριού.

Η Γαλατά έχασε την ευκαιρία να μπει σε θέση ισχύος στο εντός 3-3 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο είναι ικανή να κυνηγήσει το διπλό στη Δανία, όπως έδειξε με τη μεγάλη νίκη της στο Όλντ Τράφορντ (3-2).

Οι Τούρκοι δεν θέλουν να βασιστούν σε ενδεχόμενη νίκη της Μπάγερν επί της Μάντσεστερ, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με την Κοπεγχάγη και η ισοπαλία δεν τους αρκεί. Έτσι, το τρίποντο μπαίνει στο κεντρικό «κάδρο» για το εισιτήριο στους «16» του Champions League και είναι σίγουρο πως οι αστέρες της Γαλατά δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μείνουν 3οι ή, ακόμα χειρότερα, να αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι: Στατιστικά και Προϊστορία 12/12/2023

  • Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 2-2.
  • Απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια: Η ισοπαλία πριν λίγες εβδομάδες ήταν η μοναδική στις συναντήσεις τους, ενώ οι δύο ομάδες μετρούν επίσης από μία νίκη.
  • Δύο από τα τρία παραπάνω παιχνίδια συνοδεύτηκαν με G/G και Over 2.5.
  • Η Κοπεγχάγη μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ομάδες από την Τουρκία.
  • Η Κοπεγχάγη μετρά μόλις δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της σε ευρωπαϊκά ματς. Στα άλλα ματς «έγραψε» πέντε ισοπαλίες και μία ήττρα.
  • Η Γαλατασαράι έχασε στα 15 από τα 19 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη. Η μοναδική της νίκη σε αυτό το διάστημα καταγράφηκε στο 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ.
  • Τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Κοπεγχάγης σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με συνολικά 2/3 γκολ.
  • Έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της Γαλατά σε όλες τις διοργανώσεις συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι: Προγνωστικά 12/12/2023

«Τελικός» ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Η Κοπεγχάγη είναι σοβαρή, μετρημένη και σκληρή ομάδα, η Γαλατά διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης και βασίζεται κυρίως στην ποιότητα, την φαντασία και την αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Με βάση όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής και, φυσικά με το «do or die» να βρίσκεται παντού στο ματς, μπορούμε να περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Πάρκεν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

NIKH ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

H Κοπεγχάγη είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει μέταλλο σε όλα τα παιχνίδια της, όμως δεν διαθέτει την ποιότητα της Γαλατά. Οι Τούρκοι θα βασιστούν σε παίκτες με τεράστιες παραστάσεις και μπορούν να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια, η Κοπεγχάγη μπορεί να την «χτυπήσει» στην άμυνα και η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να σκοράρουν μία παραπάνω φορά από τους γηπεδούχους για να «επιβιώσουν», αφού πολύ δύσκολα θα «κρατήσουν» το μηδέν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/12/2023

Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, που δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Μέλινγκ, Κοτσολάβα, Κλεμ, Σάχσα και Μπαμπακάρ. Επίσης, όλα δείχνουν πως στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κλάεσον, Ελιονούσι και Μπάρτζι, με τον Κορνέλιους να μένει στον πάγκο.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την Γαλατά αφορά τον Ζιγιές, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. Ο Μαροκινός πάντως θα σφίξει τα δόντια και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα. Παραμένει εκτός ο Σάντσεζ.

Κοπεγχάγη (4-3-3): Γκράμπαρα – Γέλερτ, Βάβρο, Μπόιλεσεν, Ντικς – Λεράγκερ, Φάλκ, Γκονσάλβες – Μπάρτζι, Κλάεσον, Ελιονούσι

Γαλατασαράι (4-2-3-1): Μουσλέρα – Μπόει, Νέλσον, Μπαρντάκτσι, Ανχελίνιο – Τορέιρα, Ντομπελέ – Ζιγιές, Μέρτενς, Ακτούρκογλου – Ικάρντι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ