el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λαμία – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/10/2022

Στη Λαμία και συγκεκριμένα στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στην ομώνυμη ομάδα δοκιμάζεται αυτή την αγωνιστική ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (16/10, 19:30). Οι Φθιώτες θέλουν να βάλουν δύσκολα στους «πράσινους» και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Λαμία τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο ισοπαλίες και την πρώτη της νίκη της στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές έχει καλή ψυχολογία και το κλίμα στην ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό τουλάχιστον σε σύγκριση με τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ονειρική πορεία έως τώρα με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θέλουν ανάλογη συνέχεια και στη Λαμία ώστε -τουλάχιστον- να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λαμία – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 16/10/2022

Η Λαμία έχει κάνει αρκετά καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μάλιστα θα μπορούσε ακόμη και να ειπωθεί ότι η βαθμολογική θέση που έχει, την αδικεί και δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της.

Έπειτα από επτά αγωνιστικές έχει δύο ήττες κι αυτές είναι από τις μεγάλες ομάδες. Δηλαδή έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα εντός έδρας από την ΑΕΚ και την τέταρτη αγωνιστική εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο ματς με τον ΠΑΟΚ ίσως να δικαιούταν και κάτι καλύτερο από το μηδέν της ήττας.

Από εκεί και πέρα, έχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια ήταν αρκετά καλύτερη του αντίπαλου της και η ισοπαλία δε θεωρούταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Εξαίρεση αποτελεί το 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας στη Νεάπολη, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Ντε Βισέντι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογα καλή.

Ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμό και βρήκε τελικά την ισοφάριση στο 47’. Μάλιστα η Λαμία δέχθηκε ασφυκτική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βοήθεια των δοκαριών, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από το ματς και να πάει στους επτά βαθμούς.

Τώρα έχει σαφέστατα μία πολύ πιο δύσκολη αποστολή. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος και ο Φέστα καλείται να βρει τρόπο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μάλιστα με ανατροπή και την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στην έδρα του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό χαρακτηρίστηκε από πολλούς στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», ως το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα στο πρωτάθλημα. Κι αυτό δεν είχε να κάνει με το όνομα του αντιπάλου, αλλά με τις απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με την τακτική που ακολουθούσαν οι Αρκάδες.

Κι όντως αυτό αποδείχθηκε και στην πράξη. Ο Αστέρας αποδείχθηκε σκληροτράχηλος αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Πιο δύσκολος ενδεχομένως και από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά οι «πράσινοι» βρήκαν τρόπο να λύσουν το… γόρδιο δεσμό.

Αυτό έγινε και πάλι με τον απόλυτο -έως τώρα- πρωταγωνιστή, Αϊτόρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση στο 80’, δίνοντας ακόμη τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στηριζόμενη κυρίως στην ομοιογένεια που έχει αποκτήσει από την περσινή περίοδο, αλλά και στην εξαιρετική φόρμα κάποιων παικτών, όπως για παράδειγμα ο Αϊτόρ.

Άπαντες στο Κορωπί γνωρίζουν ότι η ομάδα τους μπορεί να διεκδικήσει πολλά περισσότερα στη διάρκεια της σεζόν. Τα παιχνίδια εκτός έδρας με αντιπάλους όπως η Λαμία είναι κομβικά. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά στο «τριφύλλι» αφού πέρυσι στην κανονική διάρκεια είχαν δέκα ήττες σε 26 αγωνιστικές, εκ των οποίων οι 8 ήταν σε 13 εκτός έδρας ματς!


Λαμία – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 16/10/2022

  • Η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μικρή, λόγω και της σχετικά μικρής παρουσίας της Λαμίας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί πέντε αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, η Λαμία έχει μία νίκη, ο Παναθηναϊκός δύο και δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (1-2-2). Αντίθετα στο Κύπελλο, η Λαμία έχει δύο νίκες.
  • Πάντως τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια με γηπεδούχο τη Λαμία έληξαν υπέρ των φιλοξενουμένων. Το περσινό έληξε 3-1 -αν κι διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό- και το προηγούμενο με 2-0 μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος».
  • Με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα, όπου η Λαμία ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ, οι υπόλοιποι έξι των Φθιωτών ήταν όλοι στο Under 2,5.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα Under και τρία Over μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο τα τρία Over 2,5 είναι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Εκτός έδρας έχει νίκη στον ΟΦΗ με 2-0 και νίκη στην Τούμπα με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

lamia panathinaikos2 16102022 novibet


Λαμία – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 16/10/2022

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στον αγώνα με τη Λαμία. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης και μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί του. Ωστόσο οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλό σύνολο και θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO ΒΕΤ Χ2 ΜΕ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Μία αγορά που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι το Under 2,5 το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα επτά παιχνίδια της Λαμίας έως τώρα, αλλά και στα τέσσερα από τα επτά του Παναθηναϊκού.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62

Τέλος, μία ακόμη αγορά που μάλιστα προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση είναι ο Ιωαννίδης για anytime σκόρερ. Ο νεαρός θα είναι και πάλι βασικός αφού ο Σπόραρ είναι τραυματίας ενώ διαθέτει εξαιρετική προϊστορία κόντρα στη Λαμία, έχοντας σκοράρει στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λαμίας – Παναθηναϊκού έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Δεδομένα είναι τα προβλήματα που έχει ο Τζιανλούκα Φέστα για τον αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο αμυντικός Τζανετόπουλος, οι μέσοι Γκέντσογλου και Τσούκαλος και ο επιθετικός Καραμάνος. Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός προπονητής θα διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σαράνοφ – Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοφ – Ασκόφσκι, Σλίβκα, Τζανδάρης – Ντε Βισέντι, Τσιλούλης, Μποάκι.

lamia panathinaikos3 16102022 novibet


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Γνωστά όμως είναι και τα προβλήματα που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μάλιστα εξίσου σημαντικά, στην προσπάθεια που κάνει το «τριφύλλι» για την 8η νίκη στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα εκτός είναι ο Σπόραρ, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που αποκόμισε από την Τούμπα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει επίσης και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε με τον Αστέρα, δεν προπονήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας και εν τέλει έμεινε εκτός.

Όλα δείχνουν ότι επιστρέφει ο Τσέριν, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώτσιρας, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Σάντσες, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ – Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ