el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2022

Τεράστιο κίνητρο για τη νίκη έχουν Λίβερπουλ και Γουεστ Χαμ στο μεταξύ τους ματς για την 28η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, όμως η δίψα τους για το «τρίποντο» είναι κοινή κι αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο (7.30 μ.μ.) μας περιμένει ένα ακόμα συγκλονιστικό ματς.

Η Λίβερπουλ διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το πρωτάθλημα και κυνηγάει σαν λυσσασμένη την Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την αντίπερα όχθη, η Γουεστ Χαμ πραγματοποιεί φέτος μια εξαιρετική πορεία και όλοι στην ομάδα στοχεύουν στην 4η θέση προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουεστ Χαμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/03/2022

Η Λίβερπουλ έχει πλέον συνηθίσει να παίζει (σχεδόν) ανά τρεις ημέρες και δείχνει ικανή να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «reds» την περασμένη Κυριακή κατέκτησαν το Carabao Cup στον τελικό με την Τσέλσι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις, όμως τρεις μέρες αργότερα νίκησαν 2-1 τη Νόριτς και πήραν το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού ακολουθεί νέος Γολγοθάς.

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της το κρίσιμο ματς με τη Γουεστ Χαμ, ενώ στη συνέχεια (την Τετάρτη) ακολουθεί η ρεβάνς με την Ιντερ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Κλοπ κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά και η νίκη κόντρα στη Γουεστ Χαμ είναι «μονόδρομος» στο κυνήγι της Σίτι που παραμένει στην κορυφή  της βαθμολογίας. Η παρέα του Σαλάχ μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά των 6 πόντων, αφού υπενθυμίζουμε ότι η Σίτι έχει δύσκολο ματς με τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

«Απολαμβάνουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε. Αν δεν νικήσουμε δεν θα έρθει η καταστροφή, όμως όλοι εσείς θα λέτε όχι χάσαμε το πρωτάθλημα.

Δεν σκέφτομαι τα σενάρια, ούτε τι μπορεί στο τέλος να κατακτήσουμε. Το μόνο που σκέφτομαι εγώ και οι παίκτες μου είναι σε κάθε ματς ξεχωριστά να νικάμε. Τώρα είναι η Γουεστ Χαμ, μετά ακολουθεί η Ιντερ…», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.


Η Γουέστ Χαμ, μετά την ήττα (3-1) και τον αποκλεισμό την Τετάρτη από την Σαουθάμπτον στο Κύπελλο, στρέφει το ενδιαφέρον της στην Premier League. Ο μεγάλος της στόχος είναι η 4η θέση (απέχει 2 βαθμούς από την Γιουνάιτεντ), προκειμένου να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής Ντέιβιτ Μόγες περιμένει πολλά από τον παίκτη «κλειδί» στην επίθεση που είναι ο Μίκαελ Αντόνιο, ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή στο Άνφιλντ.

«Υπάρχει κούραση, αφού προερχόμαστε από διαδοχικά παιχνίδια, όμως για να καταφέρεις κάτι μεγάλο πρέπει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα βράδια στον Ανφιλντ, όμως ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι καλύτερο. Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες όχι μόνο της Αγγλίας, αλλά της Ευρώπης. Ξέρω ότι οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο Ντέιβιτς Μόγες, ενώ για τον Αντόνιο, συμπλήρωσε:

«Ο Μιχ είναι ικανός ακόμα και να κρίνει το συγκεκριμένο ματς και είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Εχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί και του δώσαμε κι ανάσες. Σκόραρε στο περασμένο ματς κι αυτό είναι σημαντικό για έναν επιθετικό. Μακάρι να βρει δίχτυα κι απέναντι στη Λίβερπουλ».


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/03/2022

  • 51 φορές έχουν αναμετρηθεί στην ιστορία της Premier League οι δύο ομάδες. Η Λίβερπουλ μετράει 31 νίκες, η Γουεστ Χαμ 10 και 10 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • 19 Over και 7 Under μετράει η Λίβερπουλ σε 26 παιχνίδια στην Premier League. Οι «reds» στα τελευταία 6 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα μετράνε 4 Over και 2 Under.
  • 15 Over και 12 Under έχει μοιράσει φέτος η Γουεστ Χαμ σε 27 παιχνίδια στην Premier League. Στα τελευταία 6 παιχνίδια μετράει 4 Under και 2 Over.
  • Ισόπαλο ήταν το σκορ στο ημίχρονο στα τελευταία πέντε ματς της Γουεστ Χαμ.
  • Από 6 σερί νίκες προέρχεται η Λίβερπουλ και πλησίασε πλέον με άγριες διαθέσεις τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • Από τον Αύγουστο του 2015 έχει να νικήσει η Γουεστ Χαμ τη Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ. Έκτοτε μετράει 4 ήττες και μόλις μια ισοπαλία.
  • Τα 5 τελευταία ματς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουεστ Χαμ στο Άνφιλντ έχουν λήξει Over.
  • 14 φορές ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας έχει αντιμετωπίσει ο Γιούργκεν Κλοπ τη Γουεστ Χαμ και μετράει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Κάκιστη παράδοση έχει ο Ντέιβιντ Μόγες με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Ο 58χρονος προπονητής σε 36 παιχνίδια μετράει 21 ήττες, 9 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες.
  • 46 τέρματα έχει πετύχει φέτος η Γουεστ Χαμ στην Premier League και ο Μίκαελ Αντόνιο έχει συμμετοχή σε 15 από αυτά με 8 τέρματα και 7 ασίστ.
  • Με σπασμένα τα φρένα παίζει ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός στην Premier League μετράει 19 γκολ, 10 ασίστ σε συνολικά 24 συμμετοχές.
  • Στη Λίβερπουλ δεν έχουν ξεχάσει το ματς του πρώτου γύρου. Τότε η Γουεστ Χαμ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και επικράτησε με σκορ 3-2 υποχρεώνοντας τους “reds” στην πρώτη τους ήττα.
  • Βαθμολογία Premier League


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 05/03/2022

Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά η φετινή Γουεστ Χαμ είναι ισχυρό αουτσάιντερ. Η ποιότητα των reds και η ενέργεια που δίνει το κοινό του Άνφιλντ δίνουν μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο ΑΣΟΣ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

H Γουεστ Χαμ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Λίβερπουλ.

GOAL & OVER 2.5 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Πιθανά σκορ 2-1, 3-1, 4-1. Το βρίσκουμε στα σκορ πολλαπλών επιλογών και το 3.75 είναι δελεαστικό.



Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2022

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως έχει μάθει να ζει με τα περισσότερα από αυτά. Ο Γερμανός στο ρόστερ του διαθέτει ποιοτικές λύσεις για να καλύψει τις απουσίες των Φιρμίνο, Νταμπί Κεϊτά, Μάτιπ, Τζόους και Αλκάνταρα.  Στο περασμένο ματς έδωσε ανάσες σε βασικούς.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ Αρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μανέ, Σαλάχ, Ζότα.

Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2022

Ο Ντέιβιτ Μόγες θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον μέσο Σούτσεκ, ενώ δεν υπολογίζει τους Μαζουακού και Φέντερικς. Παράλληλα, η διοίκηση έδωσε άδεια στον Ουκρανό εξτρέμ Γιαρμολένκο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Αρεολά, Κρίσγουελ, Ζούμα, Ντόουνσο, Τζόνσον, Ράις, Σούτσεκ, Μπόεν, Λαντσίνι, Φορναλς, Αντόνιο.

 


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ