el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/10/2022

Μετά το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ παίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της, αυτή τη φορά με τη Γουέστ Χαμ (19/10, 21:30).

Οι «κόκκινοι» θέλουν να επενδύσουν πάνω στο momentum από τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι στους «πολίτες» και με ακόμη μία επιτυχία, να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων (πέντε αν υπολογιστούν και τα δύο παιχνίδια του Conference League) και δείχνει ότι είναι σε ανοδική πορεία. Μένει να φανεί αυτό και μέσα στο «Άνφιλντ».

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση & Παρουσίαση 19/10/2022

Για δεύτερη φορά φέτος, η Λίβερπουλ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κάτι που με βάσει την εικόνα της έως τώρα, δεν είναι και μικρό επίτευγμα. Ωστόσο δεν είναι τόσο η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, όσο ο αντίπαλος κόντρα στον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Διότι το όνομα της Μάντσεστερ Σίτι είναι βάσει δυναμικής και ευρύτερης αγωνιστικής κατάστασης, αρκετά πιο σημαντικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Ενδεχομένως ακόμη και σε σχέση με την Άρσεναλ που είναι στην πρώτη θέση της Premier League.

Το θετικό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ότι η ομάδα του δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Ακόμη και με τις πολλές απουσίες που έχει το τελευταίο διάστημα και που είχε και στο ντέρμπι με τη Σίτι.

Έδειξε στοιχεία που την χαρακτήρισαν τα προηγούμενα χρόνια, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κι αφού εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τα… κάστανα από τη φωτιά έβγαλε και πάλι ο συνήθης ύποπτος. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 76’ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τώρα ακολουθεί μία τριάδα αγώνων στην Premier League, όπου η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει το τρία στα τρία και να αναρριχηθεί εκ νέου στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά τον εντός έδρας αγώνα με τα «σφυριά», θα παίξει εκτός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια με τη Λιντς και πάλι στο «Άνφιλντ». Ο Κλοπ θέλει όσο τίποτα άλλο να πετύχουν οι «κόκκινοι» το απόλυτο σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον εκτός έδρας με σκορ 1-1 και σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Στο παιχνίδι με τους «αγίους» στο «Σεντ Μέρις», τα «σφυριά» είχαν και πάλι καλή εικόνα και ουσιαστικά αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Στο 20’ ο Περό έκανε το 1-0 για τη Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ έπρεπε να κυνηγάει στο σκορ.

Εν τέλει κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 64’ με τον Ράις. Συνολικά η Γουέστ Χαμ είχε 61% κατοχή της μπάλας 25 τελικές και 14 κόρνερ. Ήταν πολύ καλύτερη των γηπεδούχων και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν οι Μπενραχμά και Σκαμάκα ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Πάντως είναι σε ανοδική πορεία. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες και την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον. Από τις τέσσερις νίκες, οι δύο ήταν στην Αγγλία, επί της Γουλβς με 2-0 εντός έδρας και της Φούλαμ 3-1 επίσης εντός έδρας, αλλά και δύο νίκες στο Conference League.

Τα «σφυριά» νίκησαν δύο φορές την Άντερλεχτ εντός κι εκτός έδρας. Αρχικά επικράτησε 1-0 στο Βέλγιο και στο δεύτερο παιχνίδι νίκησε 2-1 στην Αγγλία. Σε γενικές γραμμές η ομάδα δείχνει να πατάει αρκετά καλά στα πόδια και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 19/10/2022

  • Το περσινό παιχνίδι στο «Άνφιλντ» έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαντιό Μανέ.
  • Ωστόσο, η προϊστορία είναι σε τρομερό βαθμό υπέρ των γηπεδούχων. Σε 60 παιχνίδια πρωταθλήματος από το 1923 μέχρι σήμερα, η Λίβερπουλ έχει 42 νίκες, 15 ήττες και μόλις τρεις ήττες.
  • Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι από το 1964 έως και το 2022, δηλαδή εδώ και 58 χρόνια, η Λίβερπουλ έχει μόλις μία στην έδρα της από την Γουέστ Χαμ.
  • Αυτή η ήττα σημειώθηκε τη σεζόν 2015-16, στις 29 Αυγούστου 2015 με 3-0! Προπονητής της Λίβερπουλ τότε ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αποχώρησε στην λίγους μήνες αργότερα. Έκτοτε και με τον Κλοπ στον πάγκο της, η Λίβερπουλ έχει 5-1-0.
  • Συνολικά αυτά τα 58 χρόνια από το 1964 έως τώρα, η προϊστορία γράφει 36 νίκες, 12 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή της σεζόν 2015-16 (36-12-1).
  • Στα έξι τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», τα δύο τελευταία ήταν στο Under και τα τέσσερα προηγούμενα στο Over.
  • Φέτος, η Γουέστ Χαμ έχει δώσει πέντε ματς εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η μοναδική νίκη ήταν στις 28 Αυγούστου με 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

liverpool west ham2 19102022 novibet


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 19/10/2022

Η Λίβερπουλ δείχνει να παίρνει τα πάνω της σιγά-σιγά. Έχει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια και μάλιστα η τελευταία ήταν επί της Μάντσεστερ Σίτι. Η προϊστορία δείχνει ότι η Λίβερπουλ είναι το απόλυτο φαβορί στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Γουέστ Χαμ. Ο άσος από ημίχρονο είναι εξαιρετική επιλογή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το παιχνίδι έχει φαβορί, αλλά δεν πρόκειται να ανοίξει σε μεγάλο βαθμό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο κλειστά μήπως και κλέψουν το αποτέλεσμα. Λογικά το παιχνίδι θα έχει λίγα τέρματα.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Για όποιον ενδιαφέρεται για μία κάλυψη και με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ διατηρεί τον τίτλο του φαβορί, αρέσει πολύ το combo bet του άσου σε συνδυασμό με το Under 3,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΑΣΟ ΜΕ UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2022

Δε λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετράει πολλές απουσίες και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Από το ντέρμπι με τη Σίτι αποχώρησε τραυματίας και ο Ντιόγκο Ζότα και φυσικά δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.

Εκτός είναι και ο Λουίς Ντίας, που σημαίνει ότι -αναγκαστικά- η τριάδα στην επίθεση θα είναι οι Φιρμίνο, Νούνιες και Σαλάχ.

Εκτός είναι και οι Μάτιπ, Αρτούρ, Κεϊτά και Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν, δημιουργώντας ένα σημαντικό κενό κυρίως στα χαφ. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Κονατέ θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Επίσης με δεδομένο ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έπαιξε με τη Σίτι, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Γκόμεζ θα μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Τιάγκο, Χέντερσον, Φαμπίνιο – Φιρμίνο, Νούνιες, Σαλάχ.

liverpool west ham1 19102022 novibet


Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2022

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί στο «Άνφιλντ» η Γουέστ Χαμ για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Εκτός είναι οι αμυντικός Αγκέρντ και ο επιθετικός Κορνέ.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει και πάλι στο αρχικό σχήμα, ο αμυντικός Ζούμα, ο οποίος έλειψε από τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον λόγω ίωσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κέχρερ, Ντόσον, Ζούμα, Κρέσγουελ – Σούσεκ, Ράις – Μπόουεν, Πακέτα, Έμερσον – Αντόνιο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ