el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2022

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στο Nations League, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα. Οι εθνικές διοργανώσεις θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, όταν και θα σταματήσουν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα τα πάει πολύ καλά στη La Liga και αυτή την αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα (01/10, 22:00). Μέχρι στιγμής είναι αήττητη και έχει αφήσει δύο βαθμούς στην πρεμιέρα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Έκτοτε έχει μόνο νίκες και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν φυσικά την ίδια ή έστω και αντίστοιχη βαθμολογική συγκομιδή με τους φιλοξενούμενους. Είναι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και σίγουρα το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δεν είναι μεταξύ αυτών που έχουν… κυκλώσει ως εύκολα οι «πειρατές».

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μαγιόρκα απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/10/2022

Η Μαγιόρκα έχει, μέχρι στιγμής, απόλυτη ισορροπία στην πορεία της στο πρωτάθλημα. Έπειτα από έξι αγωνιστικές έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο απολογισμός είναι αρκετά καλός, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει παίξει εκτός έδρας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πόλη των Βάσκων, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0, αλλά στη Μαδρίτη υπέστη βαριά ήττα από τη Ρεάλ με 4-1. Πάντως σε γενικές γραμμές έχει σταθεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής.

Την περασμένη αγωνιστική πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Αλμερία και ήθελε να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες. Είχαν προηγηθεί η ήττα από τη Ρεάλ εκτός έδρας, αλλά και η εντός έδρας ισοπαλία με τη Χιρόνα.

Κόντρα στη νεοφώτιστη Αλμερία, οι νησιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και σε μία από αυτές στο 25’, ο δεξιός μπακ, Πάμπλο Μαφέο βρέθηκε στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αυτό εν τέλει ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι συγκλονιστικά. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο αρχικό σκέλος για να ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια έριξαν το ρυθμό τους για να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της, πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Η ομάδα του Τσάβι υποδέχθηκε την Έλτσε και το τελικό 3-0, ήρθε αρκετά εύκολα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 14’ έπειτα από την αποβολή με απευθείας κόκκινη στον Γκονζάλο Βερντού και τα πράγματα στη συνέχεια πήραν το δρόμο τους.

Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε δύο γκολ και ο Ντεπάι ακόμη ένα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των Καταλανών. Ο Πολωνός σούπερ σταρ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έχει ήδη πετύχει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και οδηγεί με ασφάλεια την ομάδα του, εντός κι εκτός των συνόρων.

Μέχρι στιγμής, η Μπαρτσελόνα έχει δώσει οκτώ παιχνίδια. Έξι για το πρωτάθλημα και δύο για το Champions League. Έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία στην πρεμιέρα της La Liga με τη Βαγιεκάνο (0-0) και την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν στο Champions League.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν ρυθμό μετά την πρεμιέρα και στη συνέχεια μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Τώρα ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, ενώ από τα επόμενα τέσσερα ματς τα τρία είναι εντός έδρας.

Μετά τη Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα παίζει εντός με τη Θέλτα, στη συνέχεια έχει το ντέρμπι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και μετά έχει δύο εντός με Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εξυπακούεται λοιπόν ότι η νίκη στην έδρα της Μαγιόρκα είναι μονόδρομος.


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 01/10/2022

  • Η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίζει εκτός έδρας, αλλά η προϊστορία με τη Μαγιόρκα, φέρνει περισσότερο σε εντός έδρας παιχνίδι.
  • Στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει γίνει στο νησί, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα στα πέντε από αυτά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Μόνο σε ένα ματς δέχθηκε δύο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-2. Συνολικά σε αυτά τα έξι ματς τα γκολ είναι 15-2.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη των γηπεδούχων είναι τη σεζόν 2008-09, όταν επικράτησαν με 2-1 των «μπλαουγκράνα».
  • Αυτή είναι και η μοναδική στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, αφού είχαν προηγηθεί ακόμη έξι συνεχόμενες νίκες των φιλοξενουμένων.
  • Η τελευταία φορά που το Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα έληξε ισόπαλο ήταν τη σεζόν 2001-02 και μάλιστα χωρίς σκορ, 0-0.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 30 παιχνίδια. Η Μαγιόρκα έχει 10 νίκες, η Μπαρτσελόνα έχει 17 και 3 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Και τα τρία έληξαν Over 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

mallorca barcelona1 01102022 novibet


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 01/10/2022

Η Μαγιόρκα έχει μία καλή ομάδα, αλλά για το μέσο της βαθμολογίας. Δεν είναι σε θέση να… κοιτάξει στα μάτια, αντιπάλους της δυναμικής της Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί και θα λογικά θα φτάσουν εύκολα στη νίκη. Μάλιστα μπορούν να την εξασφαλίσουν και από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Μία επιλογή που καλύπτει μεγάλη γκάμα τελικών αποτελεσμάτων είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με το Goal, δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μαγιόρκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Χωρίς απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Μαγιόρκα στον εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Χαβιέ Αγκίρε δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του.

Ο αμυντικός Νάστασιτς, ο μέσος Μπατάλια και ο επιθετικός Εντιαγέ είχαν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά θα δώσουν κανονικά το παρών. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Κοσοβάρος επιθετικός Μουρίκι, που σκόραρε τρία γκολ σε δύο ματς με την Εθνική του ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ράικοβιτς – Βαλιέντ, Ράιλο, Νάστασιτς – Μαφέο, Χάιμε Κόστα, Μπατάλια, Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα, Ντάνι Ροντρίγκεζ – Μουρίκι, Κανγκ Ιν Λι.

mallorca barcelona5 01102022 novibet


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Ένα… βουνό προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με τη Μαγιόρκα. Ο Τσάβι προσπαθεί να βρει λύσει στις απουσίες, οι οποίες, ομολογουμένως, είναι πολλές.

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι δύο βασικοί στόπερ. Ο Κουντέ τραυματίστηκε με την Εθνική Γαλλίας και ο Αραούχο με την Ουρουγουάη. Ο Γάλλος θα μείνει εκτός 3-4 εβδομάδες, ενώ ο Ουρουγουανός για πολύ περισσότερο, καθότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Εκτός είναι επίσης ο δεξιός μπακ Μπεγερίν, ενώ με έντονες ενοχλήσεις επέστρεψαν από την Εθνική Ολλανδίας και οι Ντεπάι και Ντε Γιονγκ, οι οποίοι επίσης δεν υπολογίζονται για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο δεξιός μπακ Σέρχι Ρομπέρτο είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά λογικά θα είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Έρικ Γκαρσία, Μπάλντε – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ανσού Φατί, Λεβαντόφσκι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ