el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/11/2023

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ δεσπόζει το Σάββατο (14:30) στην Premier League. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο «Etihad Stadium» και ο νικητής θα στρογγυλοκάτσει στην κορυφή με βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/11/2023

Σπουδαίο ματς περιμένουμε στο «Etihad» με τις δυο ομάδες να συναντιούνται και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι με 28 βαθμούς (9-1-2) θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αποδείξει από νωρίς ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Οι «Πολίτες» προέρχονται από ισοπαλία (4-4) απέναντι στην Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει από τους παίχτες να διορθώσουν τις αμυντικές ανορθογραφίες.

Στο απουσιολόγιο της Σίτι βρίσκονται οι Ντε Μπρόινε, Ακέ, Στοουνς και Νούνες, όμως το ευχάριστο είναι ότι ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 13 γκολ, Ερλινγκ Χάαλαντ, είναι ετοιμοπόλεμος.

Η Λίβερπουλ με 27 πόντους στο ενεργητικό της (8-3-1) έχει μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή και να αποδείξει ότι φέτος μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Σίτι.

Το τελευταίο δείγμα γραφής των «reds» ήταν η επικράτηση με 3-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ με τον Κώστα Τσιμίκα να «σερβίρει» δύο ασίστ σε Ζότα και Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος φορ είναι 2ος σκόρερ στην Premier League με 10 γκολ και φέτος απειλεί με αξιώσεις τον Χάαλαντ.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Στατιστικά, Προϊστορία 25/11/2023

  • Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει τον «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Γκουαρδιόλα και Κλοπ. Αμφότεροι έχουν συναντηθεί 28 φορές στην καριέρα τους και τα πάντα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Ο Καταλανός Coach μετράει 11 νίκες, ο Γερμανός 12 και 5 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Το story της αναμέτρησης σε επίπεδο Premier League είναι εντυπωσιακό. Η Σίτι στο Μάντσεστερ έχει να ηττηθεί (1-4) από τον Νοέμβριο του 2015 κι έκτοτε μετράει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • 52 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στην Premier League. Η Σίτι μετράει 12 νίκες (10 εντός, 2 εκτός), η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει 21 νίκες (17 εντός, 4 εκτός) και 19 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε 12 αγωνιστικές στην Premier League μετράνε από 9 Over και 3 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας.
  • Βαθμολογία Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 25/11/2023

Οι δύο ομάδες είναι ικανές να μας προσφέρουν πολλά γκολ στο Etihad και για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ επιλέξαμα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα της Σίτι και το γεγονός ότι δέχθηκε 4 γκολ από την Τσέλσι δείχνει ότι η χημεία στην άμυνα έχει χαλάσει. Η Λίβερπουλ διαθέτει ποιόητα σε όλες τις γραμμές και θα βάλει δύσκολα στους «πολίτες».

χ2 (δε) σε αποδοση 2.10 στη novibet

Ο Μαχάμεντ Σαλάχ με 10 γκολ σε 12 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Premier League και είναι ικανός να αναστατώσει την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Αιγύπτιος φορ κόντρα στην Σίτι βρίσκει με ευκολία γκολ. Συγκεκριμένα σε 19 ματς έχει σκοράρει 11 τέρματα.

ανυτιμε σκορερ σαλαχ σε αποδοση 3.00 

Τα 7/8 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήξει G/G και Over 2.5. Οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί.

g/g & over 2.5 σε αποδοση 1.75 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/11/2023

Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τις τελικές επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα στο ντέρμπι κορυφής. Αναμφισβήτητα ο Καταλανός coach των Πρωταθλητών Ευρώπης θα ήθελε το συγκεκριμένο ματς να ερχόταν σε μια άλλη χρονική περίοδο. Οι απουσίες των Ντε Μπρόινε, Ακέ, Στοουνς, Νούνες, Γκόμεζ είναι σημαντικές, ενώ ο Κόβασιτς είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάνζι, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Σίλβα, Φόντεν – Ντοκού, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/11/2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δεν υπολογίζει τους Ρόμπερτσον, Αλκάνταρα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζόνς και Κονατέ. Ο Κώστας Τσιμίκας θα ξεκινήσει βασικός στο αριστέρό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)Άλισον – Αλεξάντερ Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Μακ Άλιστερ, Γκράφενμπερχ, Σζομποσλάι – Ζότα, Σαλάχ, Γκάκπο.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ