el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/09/2022

Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την αήττητη και πρωτοπόρο Άρσεναλ (4/9, 18:30), η οποία μάλιστα έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Αναμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι αφού οι Γιουνάιτεντ μετά την απογοητευτική εκκίνηση έχει ανεβάσει στροφές, ενώ οι «κανονιέρηδες» είναι στα καλύτερά τους!

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μάντσεστερ απέναντι στην Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/09/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, ωστόσο στα τρία επόμενα παιχνίδια πήρε ισάριθμες νίκες και δείχνει ότι ανεβάζει στροφές.

Αρχικά επικράτησε της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι και στη συνέχεια πήρε δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Πρώτα νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας πέρασε με το ίδιο σκορ από το Λέστερ.

Οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν το πλάνο του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι δε θα φύγει, αλλά δεν θα είναι και βασικός φέτος στην ομάδα. Και κάπως έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» ηρέμισαν, πήραν τα πάνω τους και επιστρέφουν σιγά σιγά προς την κανονικότητα.

Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο μπήκε στο καλούπι του Ολλανδού προπονητή αποτελεί είδηση για αρκετούς. Ο CR7 με τη Λέστερ ξεκίνησε εκ νέου από τον πάγκο, αφού στην επίθεση έχουν κλειδώσει οι θέσεις με τους Σάντσο, Ράσφορντ, Ενλάνγκα και Μπρούνο Φερνάντες.

Πάντως, ο Τεν Χαγκ μετά την επικράτηση με 0-1 επί της Λέστερ υπενθύμισε σε όλες τις προβλέψεις τους, λέγοντας: «Σας το είχα πει ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Ρονάλντο, όπως μπορείτε να καταλάβετε έχουμε περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν βασικοί».

Πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολογίζουν και το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα. Ο λόγος για τον Κασεμίρο, ο οποίος με τη Σαουθάμπτον έπαιξε 10 λεπτά και με τη Λέστερ μισή ώρα. Ο Βραζιλιάνος σταρ ανεβάζει συνέχεια ρυθμό και πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει το απόλυτο αφεντικό στη μεσαία γραμμή της Γιουνάιτεντ.

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί ονειρικό ξεκίνημα στην Premier League. Είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα που μετράει το απόλυτο στην λίγκα. Σε πέντε αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες, με συντελεστή τερμάτων 13-4. Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν δύο συνεχόμενα εντός έδρας αγώνες τις τελευταίες μέρες. Επιβλήθηκαν 2-1 της Φούλαμ και στη συνέχεια νίκησαν με το ίδιο σκορ την Άστον Βίλα.

Ο προπονητής Μικέλ Αρτέτα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με όσα βλέπει από την ομάδα, όπως επίσης και με το γεγονός ότι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκοράρει κατά ριπάς. Ο Βραζιλιάνος φορ μετράει ήδη τρία γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά δέκα από την στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Λονδρέζων (επίσημα, φιλικά).

Οι κανονιέρηδες αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι για το γεγονός ότι το καλοκαίρι δαπάντησαν 55 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Γκάμπριελ Ζεσούς από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βραζιλιάνος έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ομάδας του και στην επίθεση μαζί με τον Μαρτινέλι βρίσκονται με κλειστά μάτια.

Arsenal vs Aston Villa (HIGHLIGHTS)

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/09/2022

  • Ένα στοιχείο που καλείται να ξεπεράσει απόψε η Άρσεναλ είναι το αρνητικό πρόσημο που έχει στο «Ολντ Τράφορντ» στις τελευταίες επισκέψεις της. Στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια μετράει μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες (1-5-9)!
  • Οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο Ολντ Τράφορντ έχουν λήξει Goal (3-2, 1-1, 2-2, 2-1), ενώ τη σεζόν 20/21 το μάτς κόλλησε στο 0-0.
  • Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν 11 φορές την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει. Πάντως σε 11 ματς ο Βραζιλιάνος μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
  • Ο Σάντσο υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ έχει βρει τον καλό του εαυτό και στο φετινό πρωτάθλημα είναι πρωτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ με 2 γκολ σε 5 παιχνίδια.
  • Θετικό πρόσημο έχει ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα σε 5 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας μετράει 3 νίκες (3-1, 0-1, 2-0), 1 ισοπαλία (0-0) και μια ήττα (3-2).
  • Από τη σεζόν 1947-48 έχει να πανηγυρίσει 6 σερί νίκες στην εκκίνηση της Premier League η Άρσεναλ και με «τρίποντο» το Ολντ Τράφορντ οι κανονιέρηδες θα ισοφαρίσουν το συγκεκριμένο επίτευγμα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 04/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις 700+ αγορές που προσφέρει η Novibet για το μεγάλο ματς της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και μετά η Γιουνάιτεντ μετράει 3 σερί νίκες και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πλέον έχουν βελτιώσει αισθητά την αμυντική τους λειτουργία και θα αποδιοργανώσουν τους «κανονιέρηδες».

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Ο Γκάμπριες Ζεσούς ψάχνει το πρώτο του γκολ απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με 3 γκολ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πλέον είναι ικανός να σπάσει την γκίνια…

ΖΕΣΟΥΣ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Αμέτρητες είναι οι επιλογές στα Combo Bets για το μεγάλο ματς στο Ολντ Τράφορντ.

GOAL & UNDER 4,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/09/2022

Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Μαρσιάλ, ενώ δεν υπολογίζεται και ο αμυντικός Λίντελοφ. Ο Κασεμίρο διεκδικεί πλέον θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Τεν Χαγκ δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων παιχνιδιών. Σε αυτό δεν ξεκινούν βασικοί οι Ρονάλντο, Μακγουάιρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαάσια – Κασεμίρο, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες – Σάντσο, Ελάνγκα, Ράσφορντ.

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/09/2022

Ο Μίκελ Αρτέρα έχει βρει την κατάλληλη χημεία και η Άρσεναλ έχει πραγματοποιήσει καταπληκτική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει τους Ελνενί και Παρτέι απουσίες που έχει το υλικό για να ξεπεράσει. Μεσοβδόμαδα ο Όντεργκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε κι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Τίρνι – Λακόνγκα, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Όντεργκαρντ – Γκ. Ζεσούς.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ