el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/05/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι (22:00) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Premier League με στόχο να «κλειδώσει» την έξοδο στο Champions League. Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Old Trafford» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύο στροφές πριν το τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να τελειώσει τη δουλειά και να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, αναζητώντας έναν βαθμό, τον οποίο μπορεί να πάρει απέναντι στην Τσέλσι ώστε να «κλειδώσει» τη θέση της στην πρώτη τετράδα.

Οι «μπλε» είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι αδιάφοροι και στο χορτάρι, σε ένα παιχνίδι που πριν λίγα χρόνια έκρινε τίτλους.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/05/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ένα βήμα από την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Premier League, που ισούται με εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Με δύο αγώνες να απομένουν, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αναζητά έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά μια θέση στα «αστέρια» και μπορεί να ολοκληρώσει τη δουλειά απέναντι στην Τσέλσι.

Η αναμέτρηση του «Old Trafford» είναι ένα ντέρμπι από τα (όχι και πολύ) παλιά, όταν οι δύο ομάδες διεκδικούσαν τους τίτλους.

Όσον αφορά το σήμερα η Γιουνάιτεντ έπειτα από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τον μίνιμουμ στόχο του Champions League ώστε να έχει θετικό πρόσημο η χρονιά.

Στην αντίπερα όχθη για την Τσέλσι η σεζόν μόνο θετικό πρόσημο δεν έχει, καθώς έπειτα από μια 20ετία όπου ήταν στην κορυφογραμμή του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση, χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και κινδυνεύει να καταγράψει τη χειρότερη θέση της από το 1996, όταν είχε τερματίσει 11η!

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θέλει για λόγους γοήτρου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να θυμίσει πως… έχει σφυγμό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 25/05/2023

  • H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 69 βαθμούς.
  • Η Τσέλσι βρίσκεται στην 12η θέση με 43 βαθμούς.
  • Με έναν βαθμό στους δύο αγώνες που της απομένουν η Γιουνάιτεντ εξασφαλίζει την τετράδα και το Champions League.
  • Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), ενώ μετρούν 5 σερί ισοπαλίες και στις δύο έδρες. Μάλιστα τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει με το ίδιο σκορ (1-1).
  • Στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Τσέλσι μετράει μία νίκη, στον ημιτελικό κυπέλλου το 2020 (1-3).
  • Με γηπεδούχο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Τσέλσι αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα χρόνια, μετά το 0-1 του 2013. Έκτοτε οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 3 νίκες και 6 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στα δύο τελευταία παιχνίδια της η Γιουνάιτεντ έχει κρατήσει το μηδέν, ενώ η Τσέλσι προέρχεται από την ήττα (1-0) στο Μάντσεστερ από τη Σίτι.
  • Η Τσέλσι έχει δεχθεί γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα, σε μόλις 4 εξ αυτών έχει καταφέρει να σκοράρει.
  • Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Πέντε σερί νίκες στο «Old Trafford» μετράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Προγνωστικά 25/05/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά στα δύο τελευταία ματς της σεζόν έναν βαθμό για να είναι εξασφαλισμένη για το Champions League.

Η Τσέλσι δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Πέντε σερί νίκες έχει η Γιουνάιτεντ στο «σπίτι» της και αναμένεται να πάρει άλλη μία, μπαίνοντας δυνατά στο ματς.

ΝΙΚΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

O Μάρκους Ράσφορντ θα επιστρέψει ως βασική επιθετική αιχμή και αναμένεται να πανηγυρίσει και αυτή τη φορά, απέναντι στους «μπλε».

ΣΚΟΡΕΡ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/05/2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ θα αποτελέσει τη σημαντική επιστροφή για τον Τεν Χαγκ που θα τον επαναφέρει στην 11άδα, ωστόσο ο Ολλανδός δε μπορεί να υπολογίζει στους Μαρτίνεζ, Χίτον, Ντε Μπεκ, Σάμπιτσερ, Τζόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Βαν-Μπισάκα, Βαράν, Λίντελοφ, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν – Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/05/2023

Οι «μπλε» έχουν ουκ ολίγα προβλήματα με απουσίες για μεγάλο διάστημα. Τελευταίος χρονικά ήταν ο Μπάντιασβιλ, ενώ ήδη απουσιάζουν Μάουντ, Τσίλγουελ, Μπρόχα, Καντέ, Κουκουρέλα, Μπετινέλι, Τζέιμς, ενώ αμφίβολο είναι αν θα είναι διαθέσιμος ο Κόβατσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Κέπα – Τσαλομπά, Σίλβα, Φοφανά – Αθπιλικουέτα, Φερνάντεζ, Λόφτους-Τσικ, Χολ – Γκάλακερ – Χάβερτς, Στέρλινγκ.

 


Διαβάστε ακόμα…

champions-league-ataturk

Πότε είναι ο τελικός του Champions League 2023 – Που το δείχνει

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ