el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γ. – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/10/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο σπουδαίο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Για τη μεγάλη μάχη στο Old Trafford ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα ντέρμπι στο Μάντσεστερ, με την Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει τη Σίτι στο ματς που δεσπόζει στην 10η στροφή της Premier League, όπου για άλλη μια φορά η πόλη θα χωριστεί στα δύο!

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/10/2023

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μαγνητίζει με την Γιουνάθιτεντ να περιμένει τη Σίτι στο Old Trafford.

«Κόκκινοι διάβολοι» και «πολίτες» τίθενται αντιμέτωποι σε μία αναμέτρηση με σημαντικό βαθμολογικό διακύβευμα αλλά φυσικά και το γόητρο ως είθισται σε αντίστοιχα παιχνίδια, με την πόλη του Μάντσεστερ να χωρίζεται στα δύο!

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά την πρώτη και δραματική νίκη της στον όμιλο του Champions League, όπου χρειάστηκε η επέμβαση του Ονάνα στο πέναλτι των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις για να μείνει το 1-0 με την Κοπεγχάγη, ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν για να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

Σε 9 αγωνιστικές στην Premier League η Γιουνάιτεντ έχει 5 νίκες, αλλά και 4 ήττες και μάλιστα με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (11-13), που είναι ενδεικτικός των προβλημάτων στα μετόπισθεν, καθώς μόλις σε 2 αγώνες πρωταθλήματος διατήρησε το μηδέν.

«Κόκκινοι διάβολοι» και «πολίτες» τίθενται αντιμέτωποι σε μία αναμέτρηση με σημαντικό βαθμολογικό διακύβευμα αλλά φυσικά και το γόητρο ως είθισται σε αντίστοιχα παιχνίδια, με την πόλη του Μάντσεστερ να χωρίζεται στα δύο!

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά την πρώτη και δραματική νίκη της στον όμιλο του Champions League, όπου χρειάστηκε η επέμβαση του Ονάνα στο πέναλτι των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις για να μείνει το 1-0 με την Κοπεγχάγη, ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν για να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

Σε 9 αγωνιστικές στην Premier League η Γιουνάιτεντ έχει 5 νίκες, αλλά και 4 ήττες και μάλιστα με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (11-13), που είναι ενδεικτικός των προβλημάτων στα μετόπισθεν, καθώς μόλις σε 2 αγώνες πρωταθλήματος διατήρησε το μηδέν, με τη μάχη απέναντι στους τρεμπλούχους να αναμένεται με κομμένη την ανάσα καθώς θα δείξει αν μπορούν οι γηπεδούχοι να σηκώσουν κεφάλι ή αν η Σίτι θα παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 29/10/2023

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 15 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές με ρεκόρ 5-0-4.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 21 βαθμούς με ρεκόρ 7-0-2.
  • Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές ως τώρα στην Premier League που δεν έχουν ακόμα ισοπαλία.
  • Η Γιουνάιτεντ παρά τις 5 νίκες έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων (11-13), καθώς σε όλες έχει επικρατήσει με διαφορά ενός γκολ, ενώ αντίθετα έχει υποστεί 3/4 ήττες της με διαφορά δύο γκολ.
  • Η Σίτι άρχισε το πρωτάθλημα με 6/6 αλλά έχει 2 ήττες στα τελευταία 3 παιχνίδια.
  • Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο Champions League. H Γιουνάιτεντ νίκησε την Κοπεγχάγη (1-0), ενώ η Σίτι νίκησε την Γιουνγκ Μπόις (1-3), σκορ με το οποίο έχει επικρατήσει και στους τρεις αγώνες του ομίλου.
  • Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις σε 2/9 αγώνες πρωταθλήματος.
  • Ο Χάαλαντ έχει 9 γκολ στο πρωτάθλημα έχοντας βρει δίχτυα σε 6/9 αγώνες. Δύο εξ αυτών είναι στις δύο ήττες της Σίτι, από Γουλβς και Άρσεναλ. Απέναντι στους «κανονιέρηδες» ήταν το μοναδικό ματς που δεν σκόραρε η Σίτι.
  • Στα περσινά ματς οι νίκες μοιράστηκαν (6-3 η Σίτι, 2-1 η Γιουνάιτεντ). Στο 6-3 ο Χάαλαντ σημείωσε χατ-τρικ και είχε 2 ασίστ.
  • Στα τελευταία 16 μεταξύ τους ντέρμπι για όλες τις διοργανώσεις έχει σημειωθεί μόλις μία ισοπαλία (0-0 στο Old Trafford το 2020).
  • Με αφετηρία το ιστορικό 1-6 του 2011 η Σίτι έχει 9 νίκες σε 15 αγώνες στην έδρα της Γιουνάιτεντ (4-2-9).


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 29/10/2023

Ώρα ντέρμπι στο Μάντσεστερ, με την Γιουνάιτεντ να περιμένει τη Σίτι. Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο γκολ και τα 4 τελευταία ντέρμπι τους έχουν συνδυαστεί με G/G (6-3, 2-1 τα δύο περσινά, 2-1 ο τελικός του F.A. Cup).

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αυτό το πλαίσιο το σκορ 1-1 θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/10/2023

Ο Χενκ Τεν Χαγκ έχει κάποια μακροχρόνια προβλήματα απουσιών, όπως οι Μαρτίνες, Σο, Ντιαλό, Μαλάκια, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Κασεμίρο θα είναι σε θέση να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονάνα – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Ρεγκιγιόν – Κασεμίρο, Έρικσεν – Άντονι, Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/10/2023

Όσο για τη Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Ακάντζι και το κενό του θα καλυφθεί επάξια από τον Στόουνς, λύση που δείχνει πόσο γεμάτο ρόστερ έχουν οι τρεμπλούχοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Σίλβα – Ντόκου, Άλβαρες, Φόντεν – Χάαλαντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ