el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/09/2023

Έτοιμη για το 6/6 η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00) και είναι το μεγάλο φαβορί για να μείνει στο απόλυτο και στην κορυφή της Premier League, ενώ, στην άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Η Νότιγχαμ θα προσπαθήσει να βαδίσει στο μονοπάτι της προηγούμενης αναμέτρησης με τη Σίτι, που έμεινε στο 1-1 και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι «Πολίτες» έχουν πάντως την ποιότητα και την κλάση για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να συνεχίσουν την… τρελή πορεία τους.

Για το ματς στο Μάντσεστερ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στηνPremier League!


Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Παρουσίαση, Ανάλυση 23/09/2023

Αν και δυσκολεύτηκε για περίπου ένα ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τις απαντήσεις που έπρεπε μέσω της τρομακτικής της ποιότητας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions Legaue, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ερυθρού Αστέρα.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Χούλιαν Άλβαρες (δύο γκολ) και το καταπληκτικό τελείωμα του Ρόδρι «καθάρισαν» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και η Σίτι συνεχίζει αήττητη μετά την ήττα από την Άρσεναλ στον τελικό του Community Shield. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι «Πολίτες» έγραψαν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στην Premier League, μαζί με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (στα πέναλτι με τη Σεβίλλη).

Η ομάδα του Μάντσεστερ συνεχίζει με.. .σπασμένα φρένα από την περσινή χρονιά και έχει ήδη πάρει προβάδισμα στην βαθμολογία της Premier League. Είναι προφανές ότι η Σίτι είναι το φαβορί για να κάνει το 6/6 στο πρωτάθλημα, όμως ο Γκουαρδιόλα πρέπει να σκεφτεί την επιβάρυνση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως προχωρήσει σε αλλαγές, ώστε να δώσει ανάσες σε όσους παίζουν συνεχόμενα από την αρχή της χρονιάς.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο Νούνιες, ενώ λογικά θα επιστρέψει ως βασικός ο Γκβάρντιολ. Ο Ντουκού είναι επίσης υποψήφιος για να παίξει από το 1ο λεπτό και για να αποτελέσει έναν ακόμα «πόλο» στο δίδυμο των Χάαλαντ – Άλβαρες, που φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά.

Σε ό,τι αφορά τη Νότιγχαμ, η ομάδα του Στιβ Κούπερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Τσέλσι (1-0), η Φόρεστ έμεινε στην ισοπαλία με την Μπέρνλι (1-1) και έφτασε στους εφτά βαθμούς μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικής της Premier League.

Η μεσοεπιθετική τριάδα των Ελάνγκα, Γκιμπς – Γουάιτ και Χάντσον – Οντόι είναι σίγουρα μία από τις πιο ταλαντούχες στο Νησί, ενώ η παρουσία του Σανγκαρέ έχει δώσει μεγάλο boost στο κέντρο. Η Φόρεστ διαθέτει πλέον μεγάλη ποιότητα, αφού έχει την πολυτέλεια να αφήνει στον πάγκο παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Βλαχοδήμος, ο Γουντ, ο Ταβάρες, ο Οριζί και ο Ταβάρες.


Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Στατιστικά και Προϊστορία, 23/09/2023

  • Στα περσινά ματς, η Νότιγχαμ κατάφερε να αποσπάσει μία ισοπαλία (1-1). Νωρίτερα,  η Σίτι είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 6-0.
  • Τα τρία τελευταία ματς της Νότιγχαμ έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι τρέχει σερί με εφτά νίκες.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς της Σίτι έληξαν με συνδυασμό G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά 12 σερί νίκες στην έδρα της για αγώνες Premier League. Τελευταία απώλεια βαθμών καταγράφηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 και στο 1-1 με την Έβερτον.
  • Η νίκη επί της Τσέλσι ολοκλήρωσε ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς τρίποντο σε εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League για τη Νότιγχαμ.
  • Βαθμολογία Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά 23/09/2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα παλέψει και θα προσπαθήσει να «κλέψει» αποτέλεσμα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις πάνω και μπορεί να μετρήσει ακόμα μία νίκη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διαθέτει πολλές ποιοτικές επιλογές και οτιδήποτε άλλο εκτός από άνετη νίκη των γηπεδούχων θα συνιστά μεγάλη έκπληξη.

Για το ματς στο Έτιχαντ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η επιθετική ικανότητα της Σίτι δεν αμφισβητείται και η Νότιγχαμ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει το ματς στα μέτρα της. Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση.

Ζ.ΝΤΟΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΣΙΣΤ 1+ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ντοκού αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και είναι δεδομένο πως θα πάρει πολλές επιθέσεις πάνω του. Ο Βέλγος εξτρέμ μπορεί να «τρυπήσει» την άμυνα της Νότιγχαμ και αρκεί ένα καλό «σπάσιμο» από τα αριστερά για την ασίστ.

city nottingham prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/09/2023

Η Σίτι αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, κυρίως για να υπάρξει φρεσκάδα στην αρχική ενδεκάδα. Έτσι, οι Γκάρντιολ, Ακάντζι, και Νούνιες θα παίξουν εκτός απροόπτου βασικοί, ενώ δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Χάαλαντ – Άλβαρες, που για την ώρα λειτουργεί εξαιρετικά. Εκτός δράσης οι τραυματίες Κέβιν Ντε Μπρούινε, Ματέο Κόβασιτς, Μπερνάρντο Σίλβα και Τζον Στόουνς.

Η Φόρεστ θα παραταχθεί ξανά με τρεις στην άμυνα και περιμένει πολλά από τους Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ και Χάντσον-Οντόι, που θα παίξουν στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Μάντσεστερ Σίτι (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Νούνιες – Ντοκού, Φόντεν, Άλβαρες, Γκρίλις – Χάαλαντ

Νότιγχαμ Φόρεστ (3-4-2-1): Τέρνερ – Μπολί, Γουόραλ, ΜακΚένα – Έινα, Ντανίλο, Γκιμπς Γουάιτ, Μοντιέλ – Χάντσον Οντόι, Ελάνγκα – Αβονίγι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ