el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/09/2023

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά περιμένουμε την Πέμπτη (19:45) στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League!

Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και το γεγονός ότι οι Ισπανοί ακόμη ψάχνονται, προκειμένου να ξεκινήσουν με «τρίποντο» στον όμιλο.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται κοσμοσυρρόη και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Europa League στο OAKA γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Europa League. 

 


Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/09/2023

Σπουδαίο ματς περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στην επιστροφή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Η αναμέτρηση με τους Ισπανούς είναι ξεχωριστή και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει για τα καλά ζεσταθεί και απολαμβάνει το φετινό ταξίδι της ομάδας στην Ευρώπη. Μάλιστα, άγγιξε το sold out και στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 2016/17 και φιλοδοξεί να μπει με το δεξί σ’ ένα γκρουπ που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τις θέσεις της πρόκρισης. Υπενθυμίζουμε ότι στον όμιλο συμμετέχουν Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κι αυτό το απέδειξαν στα προκριματικά του Champions League. Εκεί πανηγύρισαν δύο προκρίσεις απέναντι σε Ντνίπρο, Μαρσέιγ και αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες από την Μπράγκα.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ετοιμάζει πλάνο με στόχο να απενεργοποιήσει τα ατού της Βιγιαρεάλ και να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» στο Μαρούσι. Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εντυπωσιακή νίκη με 5-0 μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η απουσία του τραυματία Βαγιαννίδη είναι κομβική, ενώ ο Γεντβάι, παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του δεν είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Χουάνκαρ είναι τιμωρημένος.

Έτσι στην άμυνα μπροστά από τον Μπρινιόλι θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Ρούμπεν, Αράο, ενώ με δεδομένο ότι ο Μπερνάρ προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και χατ τρικ δεν θα βγει από την 11αδα.

Στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης οι θέσεις είναι κλειδωμένες από τους Μαντσίνι και Παλάσιος αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσει έχει ο Σπόραρ έναντι του Ιωαννίδη.

Η Βιγιαρεάλ τη φετινή σεζόν ψάχνεται και η πορεία της δεν θυμίζει την ομάδα που το 2021 κατέκτησε το Europa League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» στη LaLiga βρίσκεται στη 13η θέση με δύο νίκες και τρεις ήττες.

Το «μάρμαρο» για την απογοητευτική εκκίνηση το πλήρωσε ο προπονητής Κίκε Σετιέν. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και από τις 9 Σεπτεμβρίου τα ηνία ανέλαβε ο Πατσέτα. Ο 55χρονος Coach στην πρεμιέρα του οδήγησε τη Βιγιαρεάλ σε δύσκολη νίκη με 2-1 Video απέναντι στην Αλμερία με γκολ του Αλεξάντερ Σέρλοθ στις καθυστερήσεις.

Ο αμυντικός μέσος της Βιγιαρεάλ, Ετιέν Καπού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ισπανών για την αλλαγή του προπονητή και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Με την έλευση του νέου προπονητή έχουμε βελτιωθεί. Μας μεταδίδει νέες ιδέες και με δεδομένο ότι ακόμα είναι αρχή ακόμη μας μαθαίνει και τον μαθαίνουμε. Είναι μια καλή στιγμή να παίξουμε ματς στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων χωρίς άγχος. Για να τον πετύχουμε πρέπει να νικήσουμε στην Αθήνα. 

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλή ομάδα και ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Διαθέτουμε ποιότητα για να τους κερδίσουμε», τόνισε ο μέσος της Βιγιαρεάλ.


Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Στατιστικά, Προϊστορία 21/09/2023

  • Παναθηναϊκός και Βιγιαρεάλ συναντήθηκαν τη σεζόν 2008/09 στη φάση των «16» του Champions League. Το παιχνίδι στην Ισπανία σταμάτησε στο 1-1 με την βολίδα του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ η Βιγιαρεάλ επικράτησε 2-1.
  • Αμυντικά η Βιγιαρεάλ δεν έχει αποκτήσει συνοχή και 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Ισπανίας μόλις μια φορά έχει καταφέρει να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Στα υπόλοιπα τέσσερα ματς έχει δεχθεί συνολικά 10 γκολ.
  • Η Βιγιαρεάλ σε πέντε επίσημα ματς στην Ισπανία μετράει 4 Over, 1 Under, 4 Goal και 1 No Goal. Οι Ισπανοί στη LaLiga βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες και 3 ήττες.
  • Αήττητος εναι ο Παναθηναϊκός στη Super League. Οι πράσινοι μετρούν 3 νίκες και σε όλα τα παιχνίδια έχουν διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα (3-0 με Βόλο, 1-0 με ΠΑΣ στα Γιάννινα και 5-0 με Παναιτωλικό).
  • Ο Παναθηναϊκός σε έξι φετινά ευρωπαϊκά ματς στα προκριματικά του Champions League μετράει 3 Over και 3 Under. Τα παιχνίδια με Ντνίπρο (2-2, 3-1) έληξαν Goal, με Μαρσέιγ (νίκη 1-0 και ήττα 1-2) No Goal kai Goal και με Μπράγκα οι δύο (2-1, 0-1) ήρθαν με Goal και No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά 21/09/2023

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιγιαρεάλ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Για το σπουδαία ματς στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «πράσινοι» στα τρία από τα τέσσερα ματς με Μαρσέιγ και Μπράγκα έκλεισαν με ισοπαλία το πρώτο ημίχρονο. Ο Γιοβάνοβιτς θα παίξει και πάλι κλειστά.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.20

Ο Γιοβάνοβιτς θα παίξει και πάλι κλειστά με βασικό στόχο να μην την πατήσει όπως έγινε με την Μπράγκα.

1χ ΔΕ & under 3.5 σε αποδοση 2.25

Σε εξαιρετική φόρμα ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει βελτιώσει την επαφή του με τα δίχτυα. Σκόραρε με τη Μαρσέιγ, ενώ προέρχεται και από χατ τρικ το Σάββατο με τον Παναιτωλικό. Είναι ικανός να συνεχίσει.

anytime σκορερ μπερναρ σε αποδοση 4.33 


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/09/2023

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στη Βιγιαρεάλ δεν υπολογίζει τους Γεντβάι, Βαγιαννίδη και τον Χουάνκαρ (τιμωρημένος). Δίλλημα στην επίθεση ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ με τον Σλοβένο να έχει μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσει. Στο κέντρο ενδέχεται για πρώτη φορά να δουμε μαζί τους Πέρεθ, Αράο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς – Ρούμπεν Πέρεθ, Αράο, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ (Ιωαννίδης).

Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/09/2023

Ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ, Πατσέτα, θα παίξει στην Αθήνα μόλις το 2ο παιχνίδι του στον πάγκο του «κίτρινου υποβρύχιου». Τραυματίες είναι οι Κοκλάν, Τέρατς (χαφ) και Κουένκα (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γέργκενσεν – Φόιθ, Αλμπιόλ, Γκάμπια, Ρομέρο – Καπού, Μπαρέχο, Μπαένα – Μορένο, Πίνο, Σέρλοθ.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ