el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/11/2023

Κομβική η 5η αγωνιστική στους ομίλους του Champions League. Στο 6ο γκρουπ της διοργάνωσης οι αναμετρήσεις είναι ο «θάνατός σου η ζωή μου» και το παιχνίδια ανάμεσα σε Μίλαν και Ντόρτμουντ είναι «τελικός» και για τις δύο ομάδες.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!

 


Μίλαν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/11/2023

Η Μίλαν υποδέχεται την Ντόρτμουντ (22:00) και το Σαν Σίρο θα είναι κατάμεστο. Το ματς χαρακτηρίζεται «do or die». Οι Ιταλοί πήραν βαθιά ανάσα μετά τη νίκη επί της Παρί (2-1), όμως παραμένουν εκτός θέσεων που οδηγούν στη φάση των νοκ-άουτ με 5 βαθμούς.

Για να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης θέλουν μόνο «τρίποντο». Περιμένουμε ασφυκτική πίεση από τη Μίλαν, η οποία μπροστά στο κοινό της θα παίξει τον πρώτο μεγάλο «τελικό» κόντρα στην Ντόρτμουντ για να παραμείνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ροσονέρι» έπαιξαν με αντίστοιχη πίεση και το ματς με την Παρί κι εκεί τα κατάφεραν, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Το Σαββατοκύριακο η Μίλαν νίκησε 1-0 την Φιορεντίνα και το θετικό ήταν κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι στη Serie A βρίσκεται στην 3η θέση 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπορο της βαθμολογίας Ιντερ.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, αντιμετωπίζει μια σειρά από αγωνιστικά προβλήματα, όμως το σημαντικότερο είναι αυτό του Λεάο, ο οποίος είναι τραυματίας.

«Το ματς είναι κρίσιμο και πρέπει να έχουμε ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης», είπε ο Πιόλι.

Η Ντόρτμουντ μπορεί σ’ έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Champions League να μην ξεκίνησε καλά, όμως με τις δύο νίκες απέναντι στην Νιούκαστλ «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Γερμανοί έχουν ανακτήσει τη χαμένη τους ψυχολογία και είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ξέρουν πλέον ότι η κατάσταση είναι στα χέρια τους. Ο Έντιν Τέρζιτς τόνισε παραμονή του ματς: «Έχουμε μπροστά μας δυο matchball. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και αποδείξαμε ότι μπορουμε να τα καταφέρουμε σ’ ‘εναν δύσκολο όμιλο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί απ’ όλους, μας περιμένει ένα μεγάλο ματς σε μια δύσκολη έδρα».

Οι Βεστφαλοί το Σάββατο στην Bundesliga επικράτησαν 4-2 της Γκλάντμπαχ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φίλκρουγκ. Με τη συγκεκριμένη νίκη διατηρήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας (24 β.), αλλά βρίσκονται στο -10 από την κορυφή.


Μίλαν – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 28/11/2023

  • 5 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δυο ομάδες. Τη σεζόν 2002/03 σε φάση ομίλων Champions League η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 στο Μιλάνο και στη Γερμανία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ. Την προηγούμενη χρονιά (01/02) βρέθηκαν στον ημιτελικό του Europa League. Η Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρaς 4-0 και οι Ιταλοί απάντησαν με νίκη με 3-1 στο Μιλάνο. Φέτος οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 επί γερμανικού εδάφους.
  • Η Μίλαν στα τελευταία 3 παιχνίδια απεναντι σε γερμανικές ομάδες στο Σαν Σίρο μετράει 1 ήττα (0-1 από την Ντόρτμουντ) και 2 ισοπαλίες.
  • Αρνητική παράδοση απέναντι σε ιταλικές ομάδες έχει η Ντόρτμουντ με 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 19 ήττες.
  • ‘Ολα τα ματς (4) της Ντόρτμουντ στον όμιλο του Champions League έχουν λήξει No Goal και Under.
  • Η Μίλαν στον όμιλο έχει δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0 και συνονικά μετράει 3 No Goal, 1 Goal και 1 Over.


Μίλαν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 28/11/2023

«Τελικός» στο Σαν Σίρο που θα κρίνει και την τύχη των δύο ομάδων στη συνέχεια της διοργάνωσης. Για το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Μίλαν και Ντόρτμουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε ασφυκτική πίεση από τη Μίλαν, η οποία μπροστά στο κοινό της θα ρισκάρει. Οι Γερμανοί δεν θα κλειστούν στο καβούκι τους και έχουν το υλικό για να σκοράρουν.

αποδοση 2.55 για σκορ 1-1 οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα

Με βάση τη δίψα των ομάδων για τη νίκη το ματς ενδέχεται να ανοίξει και στα Combo Bets υπάρχουν αρκετές επιλογές.

goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 2.06

Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με δεδομένο ότι παίζεται σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση περιμένουμε μάχες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

χρονοσ οποιουδηποτε γκολ 75-90+ σε αποδοση 1.91

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2023

Το «απουσιολόγιο» του προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, είναι γεμάτο, όμως γενικά το ρόστερ της Μίλαν διαθέτει ποιοτικές λύσεις. Εκτός είναι οι Καλάμπρια, Καλούλου, Μπενασέρ, Οκαφόρ, Λεάο. Η απουσία του τελευταίου σημαίνει ότι οι ροσονέρι θα χάσουν πολλά σε ταχύτητα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαού, Ερνάντεζ – Λόφτους Τσικ, Ποντέγκα, Ρέιντερς – Πούλισικ, Τσουκουέζε, Ζιρού.

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2023

Ο Τέρζιτς δεν πήρε στην αποστολή τον Σίλε, ο οποίος είναι άρρωστος. Αντίθετα μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν κανονικά οι Αλέ και Αντεγέμι που έχασαν το ματς του Σαββάτου με την Γκλάντμπαχ λόγω ασθένειας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Μπενσεμπαϊνί, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον – Τσαν, Σάμπιτσερ – Γκίτενς, Μπραντ, Ρόις – Φίλκρουγκ.


Διαβάστε ακόμα…

Το Στοίχημα της ημέρας 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ