el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/11/2023

Η Μίλαν υποδέχεται την Παρί (22:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για το μεγάλο ντέρμπι του 6ου ομίλου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Πρόκριση ώρα μηδέν ειδικά για τη Μίλαν η οποία περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν στο San Siro χωρίς περιθώριο για κάτι άλλο πέρα από το «τρίποντο», με τους Παριζιάνους να αναζητούν νίκη για μεγάλο βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μιλάνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/11/2023

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον ισορροπημένο 6ο όμιλο έχουν διαμορφωθεί ισορροπίες εις βάρος της Μίλαν, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει γκολ και νίκη.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μετά και τη βαριά ήττα στο Παρίσι (3-0) δεν έχει άλλα περιθώρια και εφόσον θέλει να διατηρήσει έστω… ευρωπαϊκές ελπίδες, αν όχι πρόκρισης στα νοκ άουτ της διοργάνωσης χρειάζεται να νικήσει την Παρί.

Μια Παρί που παρατάσσεται στο San Siro με τον αέρα της πρωτιάς, αλλά και την εκτός έδρας ανασφάλεια, καθώς έχει 2/2 στη Γαλλία και μια βαριά ήττα στην Αγγλία από τη Νιουκάστλ (4-1).

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε που απλοποίησε τα πράγματα στην έδρα της, τώρα καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Μιλάνο για να διατηρήσει το πάνω χέρι στον όμιλο και ειδικά με «τρίποντο» θα κάνει αποφασιστικό βήμα.

Η παρέα του Εμπαπέ αλλά και του επί σειρά ετών τερματοφύλακα των Ιταλών, Τζίτζι Ντοναρούμα, έχοντας 5/5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει, καθώς οι «ροσονέρι» έχοντας απόλυτη ανάγκη τη νίκη θα αναγκαστούν να επιτεθούν, για να αποτινάξουν και το αρνητικό σερί των 4 αγώνων χωρίς νίκη εντός κι εκτός συνόρων.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά & Προϊστορία 07/11/2023

  • Έπειτα από 3 αγωνιστικές στον όμιλο η Παρί έχει 6 βαθμούς (2-0-1), ενώ η Μίλαν 2 αντίστοιχα (0-2-1).
  • Στον αγώνα του Parc Des Princes η Παρί επικράτησε εύκολα (3-0) με γκολ από Εμπαπέ, Κόλο Μουανί και Λι.
  • Αυτό το ματς ήταν το 5ο ανάμεσα στις δύο ομάδες και η πρώτη νίκη της Παρί, με το ρεκόρ πλέον να είναι 2-2-1 υπέρ της Μίλαν.
  • Οι «ροσονέρι» έχουν ρεκόρ 12-7-8 με γαλλικές ομάδες, ενώ αντίστοιχα η Παρί μετρά 6-7-9 απέναντι σε ιταλικές ομάδες.
  • Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν έχει σκοράρει ως τώρα σε 3 αγώνες στον όμιλο, ενώ η Παρί έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και με 6 γκολ έχει σημειώσει τα περισσότερα.
  • Η Μίλαν κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο πρώτα ματς, ωστόσο δέχθηκε τρία γκολ στο Παρίσι, με την Παρί να έχει το χειρότερο παθητικό με 4 γκολ, τα οποία επίσης έχει δεχθεί σε ένα παιχνίδι, απέναντι στη Νιουκάστλ.
  • Η Μίλαν προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε στο πρωτάθλημα (0-1), ενώ τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη, με 3 ήττες και μία ισοπαλία.
  • Η Παρί από την πλευρά της προέρχεται από νίκη επί της Μονπελιέ (3-0), ενώ έχει σερί πέντε νικών μετά την ήττα από τη Νιουκάστλ.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 07/11/2023

Σπουδαίο και καθοριστικό ματς στο Μιλάνο, με τη γηπεδούχο Μίλαν να μην έχει περιθώρια να μην πάρει το «τρίποντο». Ως τώρα δεν έχει σκοράρει στον όμιλο, ωστόσο ενώπιον του κοινού της έφτασε η ώρα να πανηγυρίσει τουλάχιστον ένα γκολ. Ποιότητα στην επίθεση των «ροσονέρι» σαφώς και υπάρχει και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο να ανοίξει το σκορ.

ΜΙΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά για να αιφνιδιάσουν και να εκμεταλλευτούν την ώθηση από τους «τιφόζι», κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επικράτηση στο ημίχρονο, που είναι σε εξαιρετική απόδοση.

Η ΜΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/11/2023

Η Μίλαν στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πάει καθόλου καλά ενώ έχει και τις απουσίες της (Καλουλού, Κιάερ, Πελεγκρίνο, Σπορτιέλο, Μπενασέρ, Καλντάρα) με τον Στέφανο Πιόλι να αναζητά λύσεις για το σκοράρισμα καθώς η ομάδα του αναζητά ακόμα το πρώτο γκολ στον όμιλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαό, Ερνάντες – Μούσα, Ρέιντερς, Λόφτους-Τσικ – Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/11/2023

Η Παρί παρατάσσεται στο Μιλάνο με τα δικά της προβλήματα απουσιών, με το Ντανίλο Περέιρα να προστίθεται στις απουσίες Μέντες, Ρίκο, Κιμπεμπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ερνάντες – Ντεμπελέ, Ουγκάρτε, Ζαΐρ-Εμερί, Λι – Κόλο Μουανί, Εμπαπέ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ