el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νιουκάστλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/11/2023

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Άρσεναλ (19:30) σε μια δύσκολη έξοδο για τους Λονδρέζους. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο St. James Park ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η πορεία πρωταθλητισμού της Άρσεναλ έχει δύσκολη στάση στην έδρα της Νιουκάστλ στο πιο σημαντικό ματς της 11ης αγωνιστικής στην Premier League, με τους ανεβασμένους γηπεδούχους να θέλουν να ανελιχθούν ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Νιουκάστλ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/11/2023

Η μάχη στην Premier League ανάβει και στο St James Park η Άρσεναλ έχει δύσκολη αποστολή καθώς φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχοντας συμπληρώσει 10 αγωνιστικές αήττητη στον «μαραθώνιο» θέλει να συνεχίσει έτσι και να δείξει πως η ήττα-αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από τη Γουέστ Χαμ ήταν απλά παρένθεση.

Στην αντίπερα όχθη η Νιουκάστλ έκανε… παρέλαση στο Μάντσεστερ νικώντας την Γιουνάιτεντ (0-3) και απέκλεισε και τους «κόκκινους διάβολους» μετά τη Σίτι στη διοργάνωση, δείχνοντας έτοιμη να φτάσει ως το τέλος.

Στο πρωτάθλημα έχει βρει επίσης καλά πατήματα με έξι αγώνες αήττητο (4-2-0) και στόχο έχει να ανακόψει την πορεία των «κανονιέρηδων» για την κορυφή απειλώντας το αήττητο.

Οι «ανθρακωρύχοι» στην έδρα τους έχουν 4 νίκες και μόνο την ήττα από τη Λίβερπουλ, με την αναμέτρηση με την Άρσεναλ να αποτελεί νέα πρόκληση.

Αντίστοιχα η ομάδα του Αρτέτα ψάχνει άλλο ένα «τρίποντο» για να μείνει είτε κοντά στην κορυφή, είτε να αναρριχηθεί σε αυτήν, ξεπερνώντας άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο, καθώς και τη φετινή σεζόν δείχνει ικανή να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για τον τίτλο.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νιουκάστλ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/11/2023

  • Η Άρσεναλ έχει 24 βαθμούς (7-3-0) ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ η Νιουκάστλ 17 βαθμούς (5-2-3) αντίστοιχα.
  • Η Άρσεναλ είναι μαζί με την Τότεναμ οι δύο μόνες αήττητες ομάδες.
  • Μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο Λιγκ, με τη Νιουκάστλ να παίρνει θριαμβευτική πρόκριση στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3), ενώ η Άρσεναλ ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ (3-1) και αποκλείστηκε.
  • Η Νιουκάστλ με 26 γκολ είναι η πρώτη επίθεση στην Premier League μαζί με την Άστον Βίλα.
  • Με 8 παθητικό η Άρσεναλ έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τα 7 γκολ που έχει δεχθεί η Μάντσεστερ Σίτι.
  • Το 2-0 του 2022 είναι η μοναδική νίκη της Νιουκάστλ στα 11 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.
  • Στα τελευταία 22 μεταξύ τους παιχνίδια έχει έρθει μόλις μία ισοπαλία, το περσινό 0-0 στο Λονδίνο.
  • Τα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Νιουκάστλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 04/11/2023

Η Νιουκάστλ περιμένει την Άρσεναλ σε ένα δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, ωστόσο δεδομένης της ποιότητας των δύο ομάδων αναμένουμε γκολ.

OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα αν και η ισοπαλία απουσιάζει από τα τελευταία τους παιχνίδια, καθώς έχει σημειωθεί μόλις μία στις 22 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα ποντάρουμε στο 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο St James Park.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιουκάστλ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/11/2023

Η ομάδα του Έντι Χάου πήρε τη νίκη-πρόκριση στο Old Trafford με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της, ωστόσο έχασε και τον Τάργκετ λόγω τραυματισμού ώστε να προστεθεί στη λίστα των απόντων μαζί με τους Μανκίγιο, Μέρφι, Μπαρνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον – Αλμιρόν, Γουίλσον, Γκόρντον.

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/11/2023

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει μακροχρόνια απόντες τους Πάρτεϊ, Ζεσούς, Τίμπερ και θα έχει εκ νέου στο αρχικό του σχήμα Σάκα, Μαρτινέλι, Ράις και Σαλίμπα σε σχέση με την 11άδα που ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου – Όντεγκαρντ, Ζορζίνιο, Ράις – Σάκα, Ενκέτια, Μαρτινέλι.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ